Mænd som toilet

Mænd som toilet Gudinden
Jeg er en yngre, attraktiv kvinde, der for nogle år siden opdagede at jeg tænder enormt meget på at bruge en mand som toilet, i forbindelse med at min daværende kæreste bad mig om at gøre det på ham. Nu har jeg efterhånden fået opbygget te lille netværk af mænd som jeg kan "bruge", og er meget nysgærrig efter at høre om der er andre kvinder, der har haft lignende oplevelser.

Kærligst, Gudinden

Lige et par spørgsmål Jesper
du skriver, at du bruger ham som toilet - er det tissesex, eller er I også til det brune?

Lyder spændende! C.Baxter
Jeg synes at din fantasi lyder spændende, tanken om at blive brugt som "toilet" finder jeg selv pirrende - jeg er godt nok kun selv til tissesex og ikke til aff. - så når jeg tænker mig selv ind i den fantasi er det som modtager af de gyldne dråber og her kan jeg sagtens forstå dig.*S*
Hilsen
C.Baxter

Du skulle tage og prøve det Mille
Hvis du virkelig har lyst, så synes jeg, du skulle tage og prøve det.
Du kan forestille dig den salte smag, samtidig med at du også bliver en smule ydmyget overfor din partner. Det er vildt pirrende og meget frækt!

det er sku for klam Clara
folk må jo være syge i hovedet at bruge tis og lordt til sex perversesviner

det er sku for vammelt Sanne
Det er godt nok vammelt. I må da være syge i hovedet I man gør sådan noget. Det har sku da ikke noget med sex at gøre i mine øjne. ULÆKKERT.

Trangsynet lever Nordmand
Det er vel ikke noget galt i at mennesker som har de samme fantasier og den samme smag leger sammen. Det hadde vært meget verre om de hadde benyttet tvang og vold for at misbruge nogen til at deltage. Sådan det nu fungerer er begge parter med på det, og det er frivilligt.

Vågn op - og lad mennesker leve ud sine lyster - så længe ingen tar skade af det og deltager af egen lyst er det helt fint!

til Gudinden snille
Gid du var min.
Jeg har forsøgt at få min kone med på ideen men har altid mødt modstand. en enkelt gang har hun knebet et par dråber ud jeg kunne slikke i mig og jeg blev ganske ophidset, men jeg savner virkelig at blive overstrintet af en kvinde. og tænk hvis jeg kunne finde dig

overførelse af sygdomme......bakterier.... Dok2ren
Grundlæggende er er mennesket ikke egnet til regerering af dets eget afføring/tis.

Det kan medfører en del infektioner i tarme & svælg.

Man må derfor på det kraftigste anbefale folk me sådanne tvangstanker at søge proffesionel hjælp.

Man kalder sådanne folk for "Spyfluer".

Held & lykke. Dok2ren.

tis john
passer ikke tis er rent--helt sterilt

jeg fik engang at vide.. Lucky
at urin og afføring var alle kroppens affaldsstoffer/giftstoffer.... Uden at være den store kemiker... hvordan i alverden kan det være sterilt??

Mvh. Lucky

godt spørgsmål lille mig
den har jeg sq oss spekuleret lidt over....??????

Du har vel nyrer? hmm
Hej,

Såvidt jeg husker så sørger nyrerne for at rense urinen og transportere affaldstofferne væk.

Hvis man derimod har problemer med nyrerne er sagen sikkert en anden.

urinsex sygeplejerske
Ja urin er sterilt - i urinvejene. Ikke når det kommer ud, hvor det kommer i berøring med kønsorganerne. Desuden indeholder urin og afføring affaldsstoffer fra forskellige forbrændings- og nedbrydningsprocesser i kroppen. Desuden er urin beregnet på urinvejene, og er derfor ikke sygdomsfremkaldende her, men det er det når det "indtages".

vammelt youame
Er du nogensinde selv blevet brugt som toilet?
Det skal du prøve,så finder du nok ud af hvor vammelt det er.-Jeg kunne sku aldrig finde på af blive brugt som toilet,tror du jeg vil skides og pisses på.Du må sku da være syg i hovedet.

lækkert toiletslaven
det er bare helt vildt lækkert når en Q bruger mig som toilet,smage hendes gyldne dråber og man føgler sig dejlig ydmyget,kunne godt tænke mig at komme i kontakt med Gudinden, hilsen fra svendborg

Lækkert karlhigh
Det er da virkeligt lækkert at få al intimitet og hemmeligheder fra en kvinde, opleve hende helt ud. Al duften, smagen og føle, jeg vil selv vide alt om en kvinde, kende hver en fold og se hver en linje og kurve på hendes krop og intet skal være skjult eller hemmeligt, også sanserne vil jeg opleve, så kvindes safter vil jeg smage, alle safter, så jeg forstår godt at du gerne vil bruge mænd som toilet, give alt og give en mand den fornøjelse at få alt fra dig, godt gået