Mænd ta blusen ud af bukserne!

Mænd ta blusen ud af bukserne! tarzine
Jeg vil påpege det igen.

I vejrudsigten i aftes tonede vejrværten frem på skærmen med blusen nede i sine halvlange shorts – kors hvor så det fjollede ud, jeg krummede tæer.

Jeg kan ikke forså at stylisten ikke havde nævnt det for ham inden han gik på.

Mænd ta blusen ud af bukserne!

Hilsen
Metroman

Kvinder...½ Anonym
Køb et spejl, og brug det.... mange af jer ser sgu rimeligt andsvage ud også både i påklædning, og udseende, fede, og smagsforvirrede !, så pas jeres egen næringsvej, i stedet for hele tiden at skrige om både det ene og andet, og være utilfreds med alt !.

Undskyld kvinder. Anonym
Havde ikke set "svansens" profil, trækker derfor det hele tilbage.

Forlangende ;))) krampen
Det ville være det samme , at sige til det modsatte køn ”tag bukserne ud af rø…” – også foran.
Suseme ikke smart, at ballerevnen går helt op til nakken i dine jeans, hmhm ligeledes foran, føøj ;)))

Men mener nu, alt afhængig af hvilket kluns du har på som mand, er alt tilladt – på trods af, jeg måske godt ved, hvilket billede af en mand du fremstiller her i dit indlæg ;) Krampen

Ja du gør det Metro Q
vel selv for at skjule din bodega muskel
mest muligt, du er klart typen !!
Krist, gå dog ind og sov en time mere i
din enkelt seng !!
Og så lad andre gå som det dem behager !!

Bukserne ud af r tarzine
Jeg synes bestem også at det ser forfærdeligt ud med Citat" Bukserne oppe i røven", Det er netop det som jeg protesterer imod. Jeg mener at mænd generelt burde gøre mere ud af deres fremtoning!

Hilsen
Metroman

Gu vil jeg da ej!! Retroman
Det må da være min sag om skjorten skal være i buskerne eller udenpå? Moden vil aldrig få lov til at tage min frihed fra mig. Tvang er det værste jeg ved, og især hvis den tvang kommer fra folk som dig, der tror du er en "jeg-alene-vide" freak.

Gør som du finder rigtigt, og lad andre gøre hvad de finder rigtigt.

Retroman

Hvad rager det dig onkelanton
du ser sikkert helt forkert ud.

kvinder og høns snefus
Jeg er single, og lader mig ikke tyranisere af kvinder, gør som det passer mig

Helt enig.. &.. KingoStar
Mænd.. Pleace, jeres bukser SKAL være længere end til anklerne! Det ser så latterligt ud at de sidder der og dingler over jeres sko, så man lige kan se jeres sokker.. nej nej nej!

tolerant creamy
man kan lade sig gå på af de særeste ting.
Folk må gå klædt som de vil! Jeg kan ikke se, at det kan støde nogen, at t-shirten er i bukserne.
Hvorfor skal der hele tiden laves om på mennesker fordi de ikke lige går i det sidste skrig, eller de går med tørklæde, eller de går med lange bukser selvom det er sindssygt varmt, eller går anderledes klædt end man gør lige her i skandinavien.
Vær dog en smule tolerant overfor andre!

Hørt! tralalala
Bare klap i fede svansedyr!

Det er da utroligt... rimtursen
...så meget du går op i andre folks påklædning og brug af plastikposer. Du er vel klar over at dine indlæg får dig til at fremstå som overfladisk?

PS. Husk at sørge for at din kone har badehætte på næste gang i tager til stranden - det er sidste skrig.

lol icarus
tarzine? overfladisk?? det tror jeg ikke på.... ;)

den med badehatten var god, den vil stå godt til hendes gucci bikini og nettoposer under øjnene ;)

kunne godt tænke mig at se et billede af den perfekte mand icarus
du beskriver dig selv som den uimodståelige lækre mand der altid går pænt klædt og aldrig kunne drømme om at shoppe i diskount butikker, du betaler altid dobb.pris for dine vare men giver aldrig drikke penge...???
lyder det lidt som dig??

kunne godt tænke mig at se dig, bare for at se om du er så lækker som du selv tror.

hehehe... rimtursen
...mener du ikke Illum poser?

Gucci Gucci Gucci tarzine
Jeg giver altid drikkepenge. Men jeg er sikker på, at den almindelige "mand" han gerne prøver på at slippe med en tyver når han har spist en god middag!

Man kan ikke betale dobbelt pris for gucci, LV og andre mærkevarer, de koster det de koster. Og du kan ikke købe dem for halv pris i Bilka.

Hilsen
Metroman

Badehætte - nej tak:-) tarzine
Min skønne kvinde går ikke nødvendigvis i det sidste skrig, så den med badehætten må du selv prøve af!

Min kvinde går i klassisk tøj og er klassisk smuk. Hun er ikke til alt det der Vero Moda, HM og hvad det ellers hedder.

Og husk - der er én til os hver... partner altså. Ligemeget hvordan man ser ud, så er der altid en anden person som vi passer sammen med - badehætte eller ej!

Hilsen
Metroman

sikkert ikke icarus
men der er steder hvor de fåes billigere jo (selv om de ikke er stjålet)... tror du ikke de tager overpris i forretningerne? og navnet er jo nu engang det man betaler for...

er selv helt syg med gucci ruch parfumen (ved godt det ikke er det samme) men den er stadig ikke billig...har fundet præsis samme parfume et andet sted, et andet navn, en helt anden pris...hvor duften holder længere ;)

tjo icarus
jeg er jo ligeglad med hvad der står på dem ;)

Naturligvis... rimtursen
...er der en til os hver. Min svigerfamilie er en del af jetsettet, så jeg kender godt den verden og besøger den da også en gang imellem.

Men...det lader ikke til at du kan acceptere, at andre folk ikke går så meget op i tøj og bæreposer som du gør. Det at du næsten udelukkende opretter indlæg hvor du er pinlig berørt over andre folks påklædning o.lign. giver et billede af et snæversynet og overfladisk menneske og på den måde skyder du vel lidt dig selv i foden mht. til dit image.

Jeg siger ikke du er sådan, men sådan fremstår du og det er nok mere det, der får folk op af stolene end det faktum at din kone går i Gucci eller at du konsekvent går med blusen ud af bukserne. :)

Måske nogle folk køber i H&M fordi de ikke har råd til andet eller fordi de hellere vil bruge pengene til Red Barnet eller lignende? Måske har de ikke lyst til at give flere tusinde kroner for et par bukser? Måske køber de tøj i Vero Moda simpelthen fordi de kan lide det? Jeg kan foreksempel godt lide meget af det klassiske tøj fra H&M - det hænger i skabet lige ved siden af Versace skjorterne. :)

Men...jeg skal jo ikke prædike accept af individet og så ikke selv leve op til mine ord. Så fred være med at du går så meget op i hvad du selv og andre har på. Det er jo dit liv.

PS. Badehætten holder jeg mig også fra. At det ser godt ud på catwalken betyder ikke at det ser godt ud på mig.

Mærkevarer rimtursen
Netop, min erfaring med mærkevarerne er at de måske nogle gang har et bedre snit, men at de generelt ikke har færre fejl eller holder længere (snarere tværtimod) end det mere almindelige tøj.

nemlig...jeg har bla.... icarus
lige købt 2 bher... navnet er primadonna...prisen: 630kr pr.stk...

begge 2 er i stykker efter kun en måneds brug...det er dælme for ringe!

og det samme har både jeg og andre venner oplevet med andet mærketøj, og så vil jeg 10 gange hellere købe 5 dele tøj for den samme pris uden navnet, end jeg vil give sky høj pris for en vare der holder kortere tid. :)

og læg så Gæst
lige de obligatoriske sokker væk, når du går i sandaler eller gummisko. Tak. På svensk TV ser man af og til mandlige værter i go'morgen TV sidde uden sokker. Vi har endnu ikke set det på dansk morgen TV. Det ser herrens ud.