mærkevaretøj i odense

mærkevaretøj i odense Anonym
Hej nogen der kender nogle fede butikker i Odense hvor de sælger dielsel, fillipa K og alle de der dyre mærker. Jeg kender alt til gågaden, hvor vera moda, magasin, h&m, magasin osv ligger bare ikke butikkerne der ligger lidt udenfor. De skal sælge tøj til normal størrelses piger.. altså 38 40 i bukser og m i bluse skjorte kjole osv. synes tit de har små str. når man kommer ind i sådan en butik

Googel, google.. Anoop
- Søg der, der finder du helt sikkert FEDE online butikker!! MÅSKE der en i odense, ellers så det vel også ligegyldigt, bar du får fedt tøj?! [:)]

Go jagt

I Magasin Tvivleren
Jeg har for nylig været i Magasin i Odense og kan fortælle dig at de har gennemgået en større ombygning hvor de har fået mange nye, high-end designere ind i sortimentet. På anden sal har de en hel afdeling med designer-tøj til kvinder og der synes jeg du skulle tage og kigge, for de har også nogle af de mærker du nævner. Måske har du ikke været der for nylig?
Ellers kunne du f.eks kigger i VIntapperstrædet. Der har jeg før været på mine besøg i byen og de har haft en bred vifte af små boutiqes med forskellige slags designertøj (ved selvfølgelig ikke om de lige har "dine" mærker) og et andet udvalg en strøgbutikkerne.

Når det handler om størrelser så er du nødt til at være hurtigt ude hvis der er noget du vil have. De store designermærker er som udgangspunkt ret små i størrelserne og de almindelige størrelser er hurtigt væk, for det er nu engang os der er flest af;)

De gælder endda i de almindelige butikker som Vero Moda og H&M. Der er "normale" størrelser også hurtigere udsolgt end de helt små.