mærsk, et samfundsproblem

mærsk, et samfundsproblem gerda
tænk sig hr Smedegård Andersen ser hellere at oliepriserne stiger fremfor de holder et stabilt niveau.
Kan sådan en mand virkelig stå i spidsen for Danmarks største virksomhed med sådanne holdninger.
Hr Smedegård: nogle af os danskere kan godt finde ud af at man ikke bare bør rage til sig, på bekostning af andre. Det kan godt være du er ansat til at tjene flest mulig penge til virksomheden, men vi andre vil alså også gerne have lidt til dagen og vejen[:/][l]

Tjae gerda ernst_kolding
forskellen på dig og dem som kender virkeligheden er, at vi der kender virkeligheden, ved at indtjening er vejen frem.

Ja os små mærker det, men hvis ikke vi havde virksomheder som Mærsk ville Danmark gå i stå, det der netop virkheder som Mærsk der holder røven oppe på dig og mig, de driver virksomheder som betjener dig og mig og ja, de tjener penge på det, intet menneske med blot en smule fornuft tror på at der findes et Slaraffenland, verden er forretning, kort og godt og jeg er sq glad for at Mærsk er til, det firma stiller risikovillig kapital til rådighed for dem som vil købe huse, fladskærmsTV og andet godt, på afbetaling, uden disse firmaer var du kun et værdiløst nul.

Med værdiløs hilsen

Ernst

Oliepriser Dambi
Jeg kan godt forstå at du ser det som en provokation at han siger som han gør, men tænk dig hvis prisen for en liter benzin er 50,- fordi der ikke er flere ressourcer tilbage, så er vi død og pine nød til at tænke alternativt, bio teknologi, vind, sol og bølge teknologi osv. for at dække behovet på energisiden. DONG er igang med et kæmpe projekt med hybrid biler, dvs. at de kan køre på el og brint, hvis det lykkes for dem at få en infrastruktur på dette område kan en almindelig familie ha' driftudgifter på 1000,- om året, der er lavet forsøg i USA med elbiler med rigtig gode resultater, men der var, og er, for mange interesser i at der skal bores olie, så disse er desværre skrinlagt. Jeg håber at når mine børnebørn er voksne, så lever vi i et samfund fri for bilos, forurening osv.
Vi har ikke avet jorden at vores forældre, vi har lånt den af vores børn.

Lad olien passere de 200 kr. pr. tønde Terminator
Det giver jo levevilkår for udvikling af nye energikilder.

Og sikkert ikke ligeså meget forurening. Dernæst vil folk skulle lære igen at tage ansvar for sit forbrug. Så alt i alt vil jeg gerne prisen på en tønde råolie runder kr. 500,-

Smedegård driver forretning. Her handler det om at skabe overskud og udvikle nye forretninger. Bliv ikke sur over det. Gid flere kunne følge Smedegård's eksempel.

blodpenge - mutter courage anonym
risikovillig kapital?

du mener de penge mærsk tjener på Irakkrigen?