Møde andre

Møde andre Anonym
Hej derude jeg er en fyr på 45 der efter en virkelighedsflugt på 25 år (i form af arbejde) og med så mange oplevelser (men alene) nu sidder jeg ganske ensom, vennerne stoppede med at ringe for 20 år siden, familien hvad der er tilbage af den bor i den anden ende af landet (forældre), har ingen børn, sidder i en situation hvor jeg deler lejlighed med en jeg ikke kan snakke med bogstavlig talt og at flytte er ikke en mulighed.
Da jeg ikke er hoppet på bølgen af "chat rooms" er fordi man ikke er sikker på at folk er hvad de udgiver sig for og samtidigt ikke er helt vild med at skrive, jeg vil hellere møde virkelige mennesker. Der er problemets kerne hvor møder man dem i Kbh, er ikke typen der er alt for vild med nattelivet i weekender, går hellere på cafe end værtshus (drikker næsten aldrig og slet ikke alene),har "skæve" arbejdstider så det med at melde mig til noget er udelukket.
Efterhånden er ensomheden begyndt at tage så meget på mig at jeg ikke har energi til at bevæge mig udenfor i min fritid for kun at blive mere deprimeret af at se andre mennesker
sammen, er ikke festens midtpunkt men helt mundlam er jeg ikke, er nok den mere lyttendene type. Det jeg mangler er mennesker hvor man kan tillade sig at siger at det måske ikke går så godt hvis folk spørger hvordan man har det. Har ikke brug for for overfladiske og karlsmart typer men folk man kan hygge sig med og virkelig snakke. Er nok den impulsive type da jeg ikke har nogle familie forpligtelser.
Skulle dette fejle og dette er fremtiden for mig må jeg nok indrømme at jeg er begyndt at spekulere om der er det værd at trække pinen ud.
Skulle der være nogen der kunne tænke sig at mødes evt på cafe eller lign. kontakt mig her "tk29@ofir.dk"

Der er mange andre muligheder Bimmer ILP
http://www.nyevenner.dk/
http://www.logen.dk/
http://www.runningdinner.dk/

Du finder sikkert flere på internettet.

Du har et valg Anonym
Jeg føler med dig, men du har et valg !
Her mener jeg, at du selv har muligheder for at forbedre din kedelige situation f.eks. ved at skifte arbejde så du får "almindelige" arbejdstider, og kunne begynde at dyrke nogle interesser.
Derudover kan du opsøge noget professionel hjælp... lyder på mig som om du ikke har nogen selvtillid tilbage, og den er nødvendig for at kunne føle dig tryg ved at opsøge nye ting såsom venner, fritidsinteresser o.lign.

Beklager hvis det ikke er det mest positive, men det er min ærlige mening.
Held og lykke !

Giv det en chance mariamaric
Hvorfor ikke give nettet en chance?

Der findes faktisk rigtig mange søde mennesker på nettet, og det er blevet så "normalt" At sidde og "søge" efter venner og kærester.

Har selv mødt en masse rigtig søde mennesker på nettet, som jeg også ser IRL. Og har endda mødt min kæreste der, som jeg har været sammen med en del år.

Så opret en profil på nettet, men gør det med åbent sind. Du kan få så meget tilbage!

Du lyder faktisk En kvinde
rimelig fornuftig. Jeg kunne godt tænke mig at vide, om den du bor sammen med, bare er en bekendt og bofællesskabet er af praktisk grund, eller det er en kæreste eller kone, med hvem forholdet er kørt i stå?

Svar: Du lyder faktisk Anonym
Hej
Det started som kærlighed og endte med bryllup hvilket af forretningsmæssige omstændigheder ikke kan opløses, derfor er samlivet blevet til et bofællesskab/sengedeling.

Giv endelig En kvinde
ikke op. Selv når det ser allersortest ud, vil det vende på et tidspunkt og man får det bedre. Har I børn sammen? Det må være til at komme ud af, selv om der er forretningsmæssige bindinger, hvis man virkelig vil ud. Dine tanker og væremåde ligner meget min, blot er jeg ikke impulsiv, snarere det modsatte.

Svar: Giv endelig Anonym
Hej
Først så har vi ingen børn så det er ikke problemet. Der hvor problemet opstår er at jeg har en virksomhed i hendes hjemland og pga lovgivning er vi nødt til at være gift, så ved jeg godt at så kan jeg bare sælge men det vil være det samme som at smide 5 år (uden ferie og lign) af mit liv væk plus hvis vi forsætter vil jeg kunne trække mig tilbage fra arbejdsmarked inden jeg bliver 50 år. Jeg ved godt at det i sidste ende måske et luksus problem men det gør det ikke nemmere at skulle se sit livsværk forsvinde.

Nej det er godt En kvinde
nok en pinagtig situation at stå i. Godt I ikke har fået børn sammen, så var det straks mere vanskeligt. Men det drejer sig åbenbart ikke om så lang tid, kun ganske få år. Jeg har læst engang, at mennesker kan udholde hvad som helst, bare de ved, hvornår det får en ende.

Er nysgerrig En kvinde
Hvor mange mon der har mailet til dig?
Er måske selv lidt interesseret :-)

svar: Er nysgerrig Anonym
Hej
Som svar på dit spørgsmål er det enkelte svar 0, så der er nok ikke flere der ønsker nye venner i kbh. men du er velkommen til at skrive.

Tak for opfordringen En kvinde
Vil gerne skrive, men vil ikke bryde ind i et forhold. Du er jo gift. Vil ikke risikere at lave noget ballade. Dine forældre bor i den anden ende af landet? Skagen??? :-)

svar: Tak for opfordringen Anonym
Hej
Hvad angår familien så er det tæt på, Strandby, 30 km syd for Skagen.
Som du vel har set i det første indlæg så er der ikke så meget at bryde ind i da vi lever hvert vores liv, så tilbudet står stadigt.

Har ikke glemt dig En kvinde
men tumler med hvad jeg skal skrive til et vildfremmed menneske. Håber du har det tåleligt.
Har det ikke selv altid for godt. Ensomhed osv.
Besøger du af og til dine forældre?

Svar: Har ikke glemt dig Anonym
Hej
For at starte for en ende af, du kan skrive hvad du har lyst til (hvad der falder dig ind) husk al begyndelse er svær. Dernæst er jeg ked af du skriver det ikke går så godt, hvad angår mig selv har jeg kastet mig over arbejde igen (tiden går).
Jeg tager til N.jylland 2-4 gange om året, normalt bare 3-4 dage.

Det går bedre En kvinde
For nu er jeg blevet separeret. Det lettede at få det overstået. Det er ligefrem spændende at se om der er svar på "vores indlæg", godt nok en lidt offentlig måde at kommunikere på :-)
Det med nordjylland er lidt interessant - du bor vel hos dine forældre imens? og er du deroppe uden konen?

Svar: Det går bedre Anonym
Hej ;-)
Dejligt at høre at du kan begynde at finde lyspunkter i din tilværelse.
Da jeg har på fornemmelsen at vi er de eneste 2 der er lidt ensomme, ihvertfald efter indlægene at dømme, skal du nok ikke forvente at andre blander sig.
Som tidligere skrevet ang. mit forhold så lever vi efterhånden hvert vores liv, det eneste der binder os er praktiske ting og ja jeg tager til N.jylland alene da familien godt ved hvordan det står til. Normalt bor jeg ved familien men har dog også været på de kanter uden at besøge dem.
Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad der er med dig og N.jylland, har du tilhørsforhold til området eller ???

Står lige på stand-by En kvinde
Jeg er her stadig, men er lige på stand-by. Der er mange ting der lige skal falde på plads, så jeg har det lidt svingende. Jo, jeg er fra Nordjylland.

Er du der endnu? En kvinde
Hej igen
Jeg skal lige have oprettet en ny mail så skriver jeg, der er gået koks i den gamle.
Mon det bliver en café i det nordjyske ;-)
Hvordan har du det?

Svar: Er her endnu Anonym
Hej
Håber du har det godt ;-) og jo jeg er her endnu, har bare haft lidt travlt + at jeg er rendt ind i en god gang influenza der har varet en uges tid men er ved at være oven på igen. Når du har fået lavet en ny mail er du velkommen til at skrive.

Har sendt mail En kvinde
Hej
Jeg har sendt en mail til dig den 28. feb., til den adresse du skriver i det første indlæg her. Jeg håber du har fået den????