Mødre - hvad ønsker i jer i år??

Mødre - hvad ønsker i jer i år?? l.m.h
Mor er jo den bedste i verden, men hvad skal man give hende i år???
Hun har snart fået alt i cremer, tørklæder, tasker osv., som hun ikke selv har købt. Kogebøger er det også blevet til.

Jeg vil gerne give hende noget rigtig lækkert, som hendes mand, min far, slet ikke tænker på at købe, fordi ja, han er ikke en kvinde, som vi er :)

Jeg er studerende så har ikke en milliard, men for engangs skyld råd til at give hele den store familie nogle rimelige gaver.

Nogle, der har gode ideer???

På forhånd tak.

Laura :)

Har netop fået en gave i utide af min søn Dulkis - smidt af igen midt...
sengetøj i ægyptisk bomuld. Det er det lækreste sengetøj du kan tænke dig at ligge i. Virkelig en luksusfornemmelse.

Mit er råhvidt, så det er også smukt.

Mange idéer ullabrandt
Bl.a. en rigtig hyggelig hjemmedragt. Kan være af fleece eller silke (for Guds skyld ikke polyester)
Pilgrimsmykke, god deodorant, parfume. Ja,hvad som helst næsten, bare det er personligt. Gryder, potter, pander og opskrifter er ikke personlige gaver. De er til husholdningen, så hold dig langt væk fra dem, så hellere en lille en til en af hendes hobbyer.

Julegaveønsker til små penge? Morpower
Mødre vil jo helst ikke have at ungerne bruger penge på dem, men der er jo andet man kan give!

Et maleri du selv har lavet? behøver ikke at være kompliceret, sådan noget helt naivt og sødt "Til min søde mor! fra Louise, julen 2006" du kan købe både lærred og farver billigt i Søstrene Grene el Tiger (vel cirka 70 kr. i alt? men en FORMUE værd for mor!)
Jeg kunne da også godt ønske mig en bagedag med ungerne? eller en råhyggeaften - gerne en lørdag!!!! (uden at I hænger i mobilen hele tiden) At få mit klædeskab sorteret?
En osetur i byen?
En aften med guf og gamle fotos?

Disse gaver skrives ned på et sødt kort, eventuelt lavet som klippekort, der pakkes pænt ind som gave - mor kan SELV VÆLGE hvornår gaven indløses! ;-)

(håber at mine unger ser dete indlæg!!!)

Tak for inspiration l.m.h
Sikke nogle herlige ideer Morpower :) Tror jeg vil finde en gave til hende og så arrangere en bagedag - det kan da kun blive fornøjeligt.

Og sengetøj i ægyptisk bomuld - det har jeg da godt nok aldrig hørt om før :)

psst! Morpower
Husk nu, at bagedagen ER gaven! Din mor bliver sikkert glad, "glad" eller "GLAD!" for gaven (alt efter hvor spændt du selv ser ud), men RIGTIG GLAD bliver hun for at du giiiiiiider at bruge tid MED hende! DET er gaven! Samt et-eller-andet du SELV har lavet, hvor skævt det end måtte være.

Kom til at tænke på en anden ting der ville være rar at have som mor - 1 stk. humørjoker til når I bliver smækfornærmede(!) en humørjoker som kan exit dårlig stemning(!) som omtalte klippekort
...sådan en humørjoker ku' jeg sørme godt bruge lige nu, min søn på 18 der bor hos sin far, er SMÆKFORNÆRMET på mig :-( fordi han fik SIT LIVS FØRSTE skideballe af mig... HULK HULK!!!!
Jeg er ikke ked af at han ikke kommer og at han er fornærmet, jeg er ked af at han på den måde afskærer sig fra den HYGGE og SJOV vi plejer - for far er *ALTID* sur! så det er ikke morsomt at være søn lige nu...eller mor...

Så en joker ville klart være rart NU!

;-)

Humørjokere l.m.h
*GG* Jeg tror nu at en humørjoker er lidt for meget at forlange af en teenager :)
Nu er jeg godt nok blevet så voksen at jeg kan grine af nogle af de ting, jeg foretog mig som teenager. Men når man står i det, er det meget seriøst - hvilket du så har fået at føle, fordi han ligefrem er smækfornærmet :)

Nix! Morpower
...sidder lige her og venter på at nogen lander SUUULTNE, så jeg havde lige lejlighed til at slappe lidt af foran pc'en.
Aner ikke hvad du taler om! JEG har sandelig ALDRIG været en hysterisk teenager!!! jeg ventede PÆNT med at flytte hjemmefra, til en uge efter min konfirmation, jeg syntes selv at det var ENORMT hensynsfuldt at vente - nu havde dino'erne jo arrangeret fest og bimleri! - ta' den! 1 uge efter konfirmationen HI-HI!

Gryderne kalder...

Ja, mors mad l.m.h
skal man sørme ikke kimse af *GGGGG*

Klippekort Pige , 14
1000 tak for inspirationen !

Jeg har nu lavet 2 stk. klippekort med humørjokere, morgenmad på sengen, biorgaf tur osv. til mine forældre.

Jeg tror mine forældre bliver glade :D

- Det blev rigtig godt vil jeg lige sige (: