Mødtes første gang...

Mødtes første gang... FinnSL
Hvordan mødtes I første gang?

Måske et lille spøjst spørgsmål men bag ordene og jeg som nu starter denne tråd ligger der lidt nysgerrighed om hvordan, hvor I mødtes og så hvorlænge I nu har været par. Og kan I huske hvornår I kyssede hinanden første gang vil det være fint.
Min egen lille tråd er denne: Jeg og en soldaterkammerat vat taget i byen en fredag aften for mange år siden. Der var bal på Venslev Kro i HornsHerred den aften og her mødte jeg så min kone som var i byen med sin veninde. Vi dansede lidt og allerede her kyssede vi for første gang. Det er nu 36 år siden for vi mødtes 20/10-1972. Og 3/5-1975 blev vi gift og det er vi stadig...med hinanden forståes!!

Gider I være med...[;)][l]

Hehe Steino
Jeg mødte min kæreste til en privatfest hos min veninde Nytårsaften. Jeg havde set ham på en af de hersens dating-sider, hvor jeg tænkte: ej han er ikke noget for mig.....men det var han :O) Og det er 2 år siden til Nytår...

Sjov lille idé du har fået[f]

ooogg... Steino
OG! Det første kys fandt sted 5 minutter over midnat, da vi havde hoppet ind i det nye år [:)]

nettet Nabokonen
Vi fandt hinanden for 7 år siden på en datingside på nettet. I dag har vi en datter på 6 og er gift på 4 år ..dejligt

For 9 år siden Pigelil
på et rigtig snusket værtshus fandt jeg min kæreste. Jeg kendte ham lidt i forvejen og vidste at han var en skidt fyr [:)] En fredag aften hvor jeg skulle have været med nogle venner til fest i en anden by blev jeg brændt af og tog en tur på stamstedet med en veninde. Der kom jeg til at snakke med ham som nu er min kæreste og vi endte med at kysse hinanden [;)] Min første reaktion bagefter var at sige til min veninde at det blev der ikke mere af for han var altså ikke noget for mig. Det var han så heldigvis alligevel [l] og jeg er stadig lige så glad for ham som dengang efter den underlige start.
Han har senere fortalt mig at han længe havde været vild med mig inden vi fandt sammen.
Det syntes jeg var rigtig rart at høre og er stadig glad for at mine venner brændte mig af den aften.

Nytårsaften girli
Fandt min kæreste nytårsaften for snart 2 år siden...

Vi dansede...og 5 sek efter kyssede vi -og det har vi gjort lige siden. Og jeg elsker ham mere og mere for hver dag der går! [l]