Møgkællinger har det sjovere

Møgkællinger har det sjovere Anonym
Hvordan kan det være at når en pige - som mig selv - der ikke er bange for at sige sin mening og havde sjovt møder dette :
I starten synes fyren man er den sejeste han har mødt, han elsker at man ikke er en lille grå mus, at man siger sin ærlige mening når man bliver spurgt, at man får respekt fra andre/fremmede fordi man har en mening og ved hvad man vil. Og efter alt er blevet en vane ( forholdet ) er man bare en højtråbende kælling osv..
Jeg er ikke typen der råber op om alt og til alle. Jeg er heller ikke en der starter diskusioner blandt folk, men jeg finder mig ikke i at folk lyver, stjæler og træder på mig.
Hvorfor er det at mænd efter et stykke tid pludselig synes at det der var lækkert og tiltrækkende pludselig er skræmmende?
Hvorfor skal man forvandles til en lille grå underdanig mus når de i starten faldt for at man er stærk og selvstændig..
Jeg har det sjovere end de veninder der lader fyrene træde på dem og som ikke tør sige deres mening.
Er man så en møgkælling?
Åbenbart...
Men vi har det da sjovere!
:-)

Meget sjovere.. decibell
..men det kræver også, at man har "maven" til det, for hvad man ikke kommer ud for af bemærkninger og kommentarer, right?

Det kan ikke komme som en overraskelse for nogen her, at jeg er rørende enig med dig. *Gg* Har selv prøvet et par situationer som den, du beskriver, men har heller ikke noget patentsvar på, hvorfor det sker.

Men tror dog, at det er vigtigt at indse, at fordi man selv ikke er bange for at stå frem med sin mening, betyder det ikke, at alle de andre, der ikke gør, er "grå" mus og undertrykte. Vi har bare hver vores måder at leve på og udtrykke vores livssyn på, og det er jo ikke altid de mest højtråbende, som er de stærkeste.

Kh. fra endnu en møgkælling *S*

Nej selvfølgelig Anonym
Nej jeg siger da heller ikke at alle der ikke siger sin mening er grå mus - men hvis man ikke rigtig har en holdning til noget...og når man så bliver spurgt direkte og ikke tør sige hvad man mener - må da heller ikke være fedt.
Selvom det åbenbart er de der vinder på længere sigt, mht fyrene...*G* Altså de fyre der har haft hænderne FOR fulde til os stærke.

Som jeg også skrev før....Jeg anser ikke mig selv som drama-dronning og lig.n det gider jeg slet ikke...
Alle der har set Paradise Hotel er vel enige i at der er forskel på Toni og Charla...
Toni er FOR meget og Charla for stille, når de træder på hende....
Det gælder om den perfekte middelvej

Og ja forresten junimdr
man skal virkelig have "maven til det.
Jeg har tit fået at vide at "jamen du tager jo også de tæsk du får"...
Altså de verbale *G*

Paradise Hotel rule Beau
Ohh my god. I love Paradise Hotel.
I just dont see how charla can be so mean and not split the money with Dave, selfish barbie..

But very nice of Keith and Tara, they proposed that they would take everyone to Las Vegas, sweet models;)

I love beau, he's sooo HOT (and sweet)

paradise.. :( ........
ohh they changed their mind, they wont take everyone to Las Vegas

GRINER Cassidy
Hey..

Du har lige beskrevet mig...
Kender dit problem.... og mit råd er at DU SKAL IKKE ÆNDRE DIG..... vær som du er.. Og nyd så at dit liv er sjovere..... end venindernes..
JA møgkællinger har det sjovere.. Du kan endda få et skilt til hoveddøren
(som jeg har)
Hvor det er teksten, det er købt i Ærlige Bent på københavns hovedbanegård....

Hvis du vender det til noget positivt.. bliver du også med alderen accepteret.. men folk skal kende dig først..

Cassidy (32år)

Hurra for møgkællinger så.... g.i.s.p
Jamen der er da ikke noget bedre end kvinder med en mening, også selv om den ikke er den samme som min. Jeg nyder den slags kvinder, "inhalerer" dem i stor stil.....

Kvinder skal, på alle tidspunkter iet forhold, have en mening og turde sige den og holde fast ved den. Det gælder alle mennesker.

Når mange mænd synes det er spændende i starten med en kvinde med mening, er det nok fordi det giver fylde i forholdet. MEN, når så der går et stykke tid, er der mange mænde, der ikke kan klare at skulle "slås" for at få sin mening igennem. Det tror jeg, er et stort problem hos mange.

Jeg er selv typen, der kommer med min mening og har den holdning, at hvis folk ikke kan tåle den, må de modargumenterer den. Jeg kan ikke bruge ligegyldigheder til noget, ikke i den sammenhæng....

Og "møgkælling", du skal aldrig ændre på dig selv!!!
Man kan tilpasse sig i et forhold, men aldrig ændre sig....
Hold fast i den du er, men vær også parat til at tage de "tæsk", det måtte give. For dem er der mange af, det har jeg selv måtte sande..

Skønt at høre junimdr
Jeg er da glad for at der er flere der har læst det med et lille smil - for det var da bestemt det jeg lagde op til, at det skulle forståes sandfærdigt men med et smil.
Kære Cassidy - der er kun ca 5 år imellem os - så det med alderen er jeg begyndt at opdage.
Har såmænd skræmt hele svigerfamilien væk *G*
Men har også "folk i ryggen".
For modsat af de der ikke siger deres mening, kan folk jo stole på, at det jeg siger, det mener jeg.
Jeg siger ikke bare "Det er i orden" hvis det ikke er...
Det må selv de fyre der ikke er "til kamp" da også kunne sætte pris på ?
:-)

Endnu en gang g.i.s.p
Desværre er mænd åbenbart ikke så simpelt indrettet...
Flere vil nok gerne forstå, men hvis de hele tiden skal "slås" med meninger, bliver det, der var sjovt i starten, for meget for dem.... Ved ikke helt hvorfor....

Men stadig; hurrrrraaaaaa for møgkællinger, det er da dem, der gør et forhold underholdende og til tider spændende.......

Knus fra "møgkællingenyderen"

Kære mand der ikke er bange junimdr
Hvor herligt...
Det er da godt at vide at der er håb for os med mening og "stemme".
Jeg kan så håbe for dig at du har en stærk og kærlig kvinde i det liv :-)

Hmmmmm...... g.i.s.p
Nu er de jo ikke så nemme at finde......
Der er desværre ikke nok af dem......

Så skal du kigge... junimdr
.......på de par hvor manden ser sammenbidt ud *G* Så er han sikkert sammen med en kvinde der er "for stærk" *G*

LOL!!!!!!!!!!!! g.i.s.p
Det skal jeg huske*G*!!!!!!!

Men det hjælper jo ikke mig. Man må jo ikke stjæle.......*S* (står det ikke i bivlen (vist nok jysk??) et sted, nu der er så meget religionssnak???)

:-) junimdr
Nej selvfølgelig må man ikke det!
Men et eller andet sted.... Hvis du går i et par sko der gnaver vil du så ikke være glad for at komme af med dem?
*G*

Og så lige for at være alvorlig-bare et lille øjeblik.
Jeg er da sikker på at med din positive indstilling, må du da være en lille smule populær? *S*

En anden ting jeg tænkte på, uden egentlig sammenhæng til det andet,: bare fordi man måske i teorien passer sammen "på papiret", er det jo ikke sikkert man er rigtig for hinanden i virkeligheden...

Alvorlig igen... g.i.s.p
Med risiko for at lyde højrøvet og arrogant..... Det hjælper ikke, at der er flere der kan lide en, hvis det omvendte ikke er tilfældet....
Men det er klart, at hvis folk ikke har det godt sammen, skal de heller ikke blive sammen. Det er livet nu for kort til......
Og så må jeg slå til........:-0

Kære Møgkælling haihai
Det her er et emne i tiden, som er genstand for stor frustration hos både mænd og kvinder ... Spørgsmålet er, kan du ikke som kvinde være stærk og frigjort med dine meningers mod uden at mænd føler sig truet af dig?
Nu tilhører jeg selv det udskældte mandekøn, og jo, jeg elsker da også selvstændige og stærke kvinder (ligesom kvinder ofte kan lide det, når mænd besidder de samme kvaliteter). Men der er jo mange måder at være stærk og selvstændig på.. Prøv at se lidt på dig selv udefra og spørg dig selv, om du selv (hvis du var mand) ville syntes om at bo sammen med dig? Du siger din mening, men respekterer du også hans meninger? Eller lukker du af for det varme vand og gør dig kold, når han giver udtryk for en anden opfattelse af tingene end din egen eller ikke lader dig bestemme alt (for så elsker han dig vel ikke, hvis han forlanger du respekterer ham som et selvstændigt tænkende individ med egne følelser og tanker?!). Hvor sjovt er det at være mand i sådan et forhold??
Bare et par tanker herfra...

Abolut plads til alles meninger junimdr
Min mand er absolut stærk. Og der er absolut plads til ham og hans meninger :-)
Ellers ville jeg da ikke være sammen med ham, hvis han var en lille forsigtig mand der lod sig tryne af sin kvinde. Hvad er det sjove i det?
Jeg lytter hellere end gerne til andres meninger og kan også godt lide en god diskussion - så længe den ikke bliver fjendtligt, for det er bestemt ikke noget jeg gider.
Jeg siger altid : Du har ret til din mening og jeg har ret til min.
Jeg har det også sådan at bare fordi man har en mening, (om et emne) der er anderledes end flertallets mening, skal man stadig have lov til at have den, uden man er "forkert". Dette gælder både mænd og kvinder.
Hvis jeg var en kvinde der var sammen med en ja-siger og som ikke lod andre komme til, var jeg jo ikke stærk og selvstændig, men nærmere en "bølle".
Det der er det sjove er jo, at store stærke mænd ( Kærligt ment) ser en kvinde og tror gerne de kan bringe hende ud af fatning ved at smide et emne på bordet, men når man så kan svare for sig selv møder man da anerkendelse fra de stærke mænd - jeg tror nogle gange det er de mænd der er konfliktsky eller ikke "stærke nok" der ikke kan klare en stærk kvinde.
så konklusionen er :
Jeg har min mening, som jeg lader komme frem, når jeg bliver spurgt om hvad jeg synes om det.
Nej jeg tryner ikke folk, men lader mig bestemt heller ikke tryne.
Jeg ser tit kvinder der lader andre træde på dem - sådan er jeg bare ikke ;-)
Og så er det jo åbenbart sådan, at når man kan stå på egne ben, så er det at "svage" mænd synes det er lettere at sige "møgkælling" med negativ klang end at prøve at forstå at der er en vis portion humor og god selvfølelse bag disse kvinders personlighed.
Du spørger om jeg er sjov at bo sammen med ? Ja for som stærk kvinde får jeg respekt af min mand, og når kvinder får respekt, er de stærke nok til at være "det svage køn".
Jeg støtter og elsker at han har en mening - også hvis den er anderledes end min. Hvad sjovt ville der være hvis jeg kunne ændre ham?
Jeg - en møgkælling - har det sjovere fordi jeg har en mening jeg tør stå ved, men det betyder da ikke at jeg tramper på folk for selv at være til.
Var det svar på dine spørgsmål?
:-)

Fandeme flot Irene
Mænd skal forstå vi har vores meninger...

Små mus der sidder ude gør som den anonyme her åben op og fortæl jeres mening og lev livet... dem der ikke kan tåle det er bare ikke den rigtige

Jeg tror det er fordi ... haihai
... hvis en mand møder en "stærk" kvinde (hende divaen i de høje sorte støvler fx) og føler sig tiltrukket af hende, så kan han blive nervøs for, om hun overhovedet kan være sød og kærlig overfor ham, hvis hun ikke respekterer ham? Og hvordan kan hun respektere ham, hvis han ikke kan vinde en simpel diskussion med hende? Derfor lider mange svage og usikre mænd af "at ville have ret"-syndromet ..

Nogen vil måske indvende, at det da vel for pokker ikke handler om en eller anden magtkamp, hvor kvinden på stenalder manér skal "lægges ned". Men når alt det gode er sagt om ligestilling osv., så når man går selv den mest selvbevidste "über-spicegirl" på klingen vil hun (hårdt presset) indrømme at "Arjj, han skal alligevel helst være en liille smule stærkere end mig!" (Sig til, hvis jeg tager fejl) - så kvinder er måske selv med til at bære ved til bålet.

Nå, men hvad så med de ægte stærke og psykologisk åbne mænd uden et usikkert behov for at "holde nogen nede" (og dem findes der idag næsten ingen af, for mange mænd har været udsultet mht. positive maskuline forbilleder op gennem deres opvækst i børnehaven, folkeskolen osv. og stort set kun oplevet kvindelige autoriteter). Hvis en kvinde fik fat i sådan en mand, så var lykken vel gjort? Så kunne han vel klare alt, og ligegyldigt hvor hårdt du kørte på ham, så ville han holde til det? Nej, sådan er virkeligheden desværre ikke. Selv disse mænd er ikke uendeligt stærke.

Jeg har en enkelt mandlig ven i min bekendtskabskreds, som jeg vil betegne som naturligt stærk og åben med et godt drive omkring hvad han vil med sit liv osv. Hans kæreste er absolut ikke nogen grå mus, men har en naturlig kvindelig autoritet og, hvis jeg må tilføje, former de helt rigtige steder ;-). Hun har absolut ingen problemer med at sige sin mening. Hun tester ham engang imellem på hans mandighed og prøver at tryne ham lidt for sjov, for at se om han vil finde sig i det. Men hun er også en sød pige, der forstår at hjælpe og trøste ham når han er nede (selvom han ved, hvad han vil, oplever han også sine skuffelser en gang imellem).

Nuvel, min vens kæreste har en veninde som går for at være lidt af en sej sild. Jeg har været til flere fester sammen med dem, hvor halvdelen af de mandlige festdeltagere har tilbragt det meste af aftenen med at glane efter hende (hun er smuk og sensuel). Men vé den stakkel som bevæger sig overfor at snakke med hende! (Man skal altså ikke være for venlig overfor hende, for hun er lynhurtig til at korte en ned..). Jeg har også været sammen med dem privat, hvor veninden har haft sin kæreste med – og aldrig har jeg dog hørt en pige tale mere nedsættende og sarkastisk til sin kæreste, hvor kæresten bare har fundet sig i det! Sjovt nok er hun helt vild med min ven, selvom han absolut ikke gør noget for at opmuntre hende, og aftenen ender altid med at hun hænger om hans hals. Min vens kæreste kan dog tage det helt roligt, for jeg tror kun han tolerer hende fordi hun er veninde med hans kæreste. Det fremgår ret tydeligt (når jeg alene sammen med ham), at han syntes at veninden er en arrogant og selvhøjtidelig snob.

Min ven er den eneste, som kan håndtere hende, men han må også anstrenge sig og kører hårdt på hende og driller slemt tilbage, når han syntes hun opfører sig for overlegent. Til gengæld opfører hun sig nogen gange genert piget i hans nærvær, hvad jeg aldrig har oplevet fra hendes side overfor andre fyre. Min ven ved, at jeg også er lidt forgabt i hende pigen (suk! – nogen gange er det ikke fedt at være fyr), men han har på det skarpeste rådet mig til at glemme hende. Han siger, at selv hvis han ikke havde haft kæreste på og selvom han er en af de få som kan håndtere hende, så ville han aldrig vælge at være sammen med hende. For, som han siger, hvor fedt er det, hvis man en dag er lidt ked af det, at hun så siger ”Tag dig sammen, og la’ være med at klynke!” (eller noget i den retning). Nogen gange orker man ikke at give igen. Denne her lille pige tror tilsyneladende, at min ven er uendeligt stærk, og forstår ikke at når han måske virker sådan, så er det fordi han har en sød kæreste som hjælper ham og bakker ham op.

Nå, det var en længere smøre.. Junimdr, tak for din bemærkning ”Du spørger om jeg er sjov at bo sammen med? Ja for som stærk kvinde får jeg respekt af min mand, og når kvinder får respekt, er de stærke nok til at være ”det svage køn””. Den forstod jeg helt fint! Du virker som en god pige .. :-)

først.... junimdr
...syntes jeg du virkede som om du havde misforstået, hvad jeg havde skrevet. At du valgte at forstå det på den negative måde. Men jeg tror ikke vi er uenige når det kommer til stykket :-)
For som jeg skrev - de kvinder der tramper alle ned er jo "bøller", det er ikke sjovt. Min pointe var jo at hav respekt for dig selv og andre, så får du også respekt. Især fra dem der tæller. Glæder mig du forstod det med "det svage køn" :-)
Jeg synes netop det er lettere og være Quinde sammen med en Mand og ikke en "Ja, hvis du siger det".
Nogle gange skal man jo kunne sige : "værsgo´ skat, maden er serveret, jeg skal nok tage opvasken bagefter - se du bare fjernsyn...." (Du ved - sådan lidt gammeldags maner ) Jeg elsker at forkæle og give alt jeg kan. Og det har en simpel grund : Han lader mig være MIG! :-)

hej Irene junimdr
Helt anonym er jeg da heller ikke :-) Fik bare ikke aktiveret navnet i første omgang.
Hvad med dig?
hvilken type er du?

Komentar til ingen profil
ja eller luder/madonna fænomenet ...

hvorfor skal mænd have lov til at træde ? milla78
ja hvorfor skal de egentlig det ?

Et ordsprog siger jo bag enhver stor mand står der en endnu større kvinde...*GG*

I dyrenes verden er det jo ofte også kvinderne der bestemmer, eller også spiser de bare manden efter at have udnyttet ham seksuelt...*GGG*

Hai igen, haihai
Jeg tror lige, jeg bliver nødt til at skrive en enkelt gang til ... Det kan være svært at forklare skriftligt, præcist hvad det er man mener (til gengæld kan man være ret sikker på ærligt svar, når folk har lov til at være anonyme).

Du skriver, at du "elsker at give og forkæle alt du kan". Det er også rigtig dejligt, men i doser. Du må bare endelig passe på at begå den fejl, som mange piger gør, nemlig at give og give uden at få noget igen. Til sidst har du ikke mere at give af, og så føler du dig tom indvendigt.

Giv endelig kun, når du føler lyst og overskud til det(lyst og overskud får du bl.a. af, når han gør noget for dig og måske forkæler dig med et varmt skumbad, eller tager sig af de ting som du sætter pris på at få gjort). Nogle piger kvæler deres mænd i kærlighed, og de ender op med at få en doven fyr som tager dem for givet. Til sidst får fyren måske nok af al omsorgen og stearinlysene, og det ender med han skrider! (Men vær sød, når du kan se han har brug for det).

Mænd har jo altså det her jæger-instinkt og har brug for at måtte kæmpe lidt for at vinde din kærlighed - ellers keder han sig. Lad ham arbejde lidt for at erobre din respekt og kærlighed fra dag til dag. Men med måde! - det skal jo ikke være en byttehandel, og det skal heller ikke være sådan at han går rundt i evig angst for, om du nu elsker ham eller ej. Husk, det er et privilegie for ham at være en del af dit kvindelige univers.

Og det er da rigtig dejligt med stærke kvinder, som man også engang imellem kan få med på de mere fysisk prægede aktiviter, som vi mænd holder af. Det er jo rart, at man ikke kun behøver at høre om tøj og madopskrifter, når man er sammen med piger, men også kan ha' det lidt skægt. Så hold endelig ikke noget tilbage, hvis du har lyst til at slå dig løs!

Knus herfra...

Nu skal jeg kraftedeme fortælle dig noget! haihai
.. Nå, der blev du forskrækket, hvad? Ej spøg til side :-)

Smilla skriver: "I dyrenes verden er det jo ofte også kvinderne der bestemmer, eller også spiser de bare manden efter at have udnyttet ham seksuelt...*GGG*." Det er da vist kun hos edderkopper (hvor hunnen er kæmpestor, og hannen lille bitte i sammenligning) at det forholder sig sådan?!

Kan I huske historien for et års tid siden i Københavns Zoo, hvor en gammel løvehan var blevet sat sammen med to unge løvinder (i det håb, at der ville komme unger ud af det)? Det endte med, at de to løvinder rottede sig sammen og dræbte hanløven, da han ikke var stærk nok til at de kunne respektere ham! Loool! Siden måtte de importere en ung stærk hanløve fra Rusland, Olek, som de dog kun først udsatte for den ene af løvinderne (man ville ikke risikere at miste en hanløve til). Nå, men Olek satte sig straks i respekt (han blev hjulpet af en kraftig manke, så det var svært for løvinden at bide halsen over på ham) og Esmeralda (løvindens navn) fik ikke lov til at rejse sig resten af dagen. Da de lukkede den anden og mest agressive af løvinderne ind til ham også, lagde hun sig straks ned for at signalere våbenhvile (hun havde overværet magtkampen). Siden da har der været fryd og gammen i løvegården, og løvinderne opførte sig kælent overfor Olek og konkurerede om hans gunst. De fik unger for et halvt år siden, men tester vist stadig væk om de kan få lov til at bide ham i haserne. Er det ikke for sjovt??

Nu er mennesker så ikke dyr (jo biologisk set måske, hvis man ser bort fra den sociale overbygning), men jeg har da flere gange mødt piger som i overført betydning forsøger at "lægge deres kæreste ned" ved at gøre nar ad ham! Men vé ham, hvis han finder sig i det, for det bliver bare værre og være, og hun bliver mere og mere grov, lige indtil det lykkes hende at få fremprovokeret en eller anden maskulin reaktion!

Jeg vil meget gerne høre nogle pigers reaktion på dette! :-)

Suuuk - hvor er I kedelige .. haihai
at skrive sammen med! Aldrig har jeg dog oplevet så sløvt et forum!!! Gaaaaab!

Rooooooorkpyhhhhhh! Zzzzz!

Man skulle tro, at når det var sommerferie og lortegråvejr uden for, at der så ville være nogen flere som sad og hyggede sig på nettet. For mit vedkommende har jeg en slem sommerforkølelse, så jeg kan ikke foretage mig så meget andet.. Er der altid så kedeligt i det her forum???

Hvis så bare jer som kom forbi også rent faktisk ville skrive noget og give jeres besyv med, istedet for ikke at yde en skid(det er faktisk ret let, fandt jeg ud af)! Eller har I slet ingen holdninger til noget som helst!!!!?=??

Hvis der ikke snart sker noget, tror jeg sgu, jeg forlader det her forum forever. Hrmff!

magtkamp knusmilla
det gælder vist i mange af livets forhold at man prøver kræfter.

går den så går den og hvis han bare tager imod, så stopper samvittigheden en ellers partneren, når det bliver for meget. Eller man går fra hinanden, den nemmeste løsning, fordi man ikke gider magtkampen.

Løverne i Zoo er bare beviset på at det er en meget naturlig adfærd at have, se hvor langt man kan gå.

Det er nu ikke kun kvinder der er sådan, mange mænd er også sådan.

knus

Milla

Den anne
hører da ik til her

Det skal de da heller ikke junimdr
..men det er der desværre mange der gør - fordi det blandt vennerne måske virker macho at behandle sin kvinde som en der er mindre værd, så det ser ud som om det er ham der er bossen.....Det med at være en "blød" mand er ofte ikke populært i flokken.
Hvorfor skal den ene være bossen? Hvorfor kan man ikke bare være lige?
:-)

Enig :-) haihai
Hej Junimdr,
du skriver: "fordi det blandt vennerne måske virker macho at behandle sin kvinde som en der er mindre værd, så det ser ud som om det er ham der er bossen". Øhm, det er da ikke status blandt nogle af mine (mandlige) venner at holde nogen nede, og da slet ikke kvinder???! Det er da en totalt ynkelig og usikker lille mand, hvis han føler behov for at holde sin kvinde nede. Desuden snyder han da sig selv for at være sammen med en selvstændig og stærk kvinde, som han beundrer, hvis han vil forsøge at gøre hende til en lille grå mus. En fornuftig kvinde forlader sådan en NAR med det samme - og det kan ikke gå hurtigt nok.
"Det med at være en "blød" mand er ofte ikke populært i flokken." Igen: Ikke hos nogle af MINE venner. Der er ikke nogen, som ser ned på en mand, fordi han er "blød" overfor kvinder -snarere tværtimod :-)
"Hvorfor skal den ene være bossen? Hvorfor kan man ikke bare være lige? :-)". Jamen, du har da fuldstændig ret, Junimdr, der er da ikke noget mere smukt og stærkt end to mennesker som føler sig ligeværdige med hinanden og støtter hinanden. Dybest set handler det om RESPEKT for hinandens forskelligheder og styrker og svagheder og ret til at folde sig ud. Der er da ikke noget mere rædselsfuldt, end det ender i en eller anden magtkamp, hvor man tilsidst føler man er "i seng med fjenden".
Alle ved da, at hvis hun hjælper ham med at være stærk, og han hjælper hende med at være det, så er de stærkere end hver for sig og kan sammen ride ud i solnedgangen ((())))
:-)

I er vist ikke så gamle, er I (jeg er selv 29)? Tag det roligt. Når man bliver ældre, lærer man at få respekt for hinanden, og at ingen af os jo kan leve uden det andet køn! Forskellighed er styrke :-)

Hvad har alderen med det at gøre? junimdr
Det er da ikke en selvfølgelighed at bare fordi man bliver ældre, at man så automatisk får respekt for hinanden.
Jeg lagde ud med at sige "Møgkællinger har det sjovere..."
Har du læst alle de indlæg der er i denne tråd? For så forstår jeg ikke dit spørgsmål...
Du er kun en årgang ældre end mig - jeg kan ikke svare for de andre...
:-)

Næ, det har du da ret i ... haihai
det har du da ret i :-) Nogle bliver ældre uden at lære en skid.
Men, som det fremgår af dine indlæg, man lærer selv andre hvordan man gerne vil behandles. Nogle folk er gode nok til at respektere alle, og andre klovner kan kun respektere folk som siger hårdt fra.
Du må undskylde, men jeg skrev bare fordi jeg var bekymret (hvis du var en pige på 17, som var blevet behandlet dårligt af sine kærester) for at du skulle tro at alle mænd er svin, som forsøger at holde piger nede. Langt de fleste fyre er faktisk søde og rare ..
Venlig hilsen Mig

Forståeligt junimdr
Din bekymring er helt forståelig... Hvis det da var sådan det hang sammen.... Men der lå et lidt mere voksent syn bag.
:-)

!???....... ntrollee
At Fyren(erne) mister interessen gang på gang!?? efter et stykke tid synes jeg sku da ikke lyder særlig sjovt!

Er det da bedre at miste sig selv? junimdr
Er det bedre at miste sig selv end fyren der ikke kan lide en for hvem man er?
Jeg vil til enhver tid mene det er bedst at miste fyren end at miste sig selv. Og det er hvad man gør hvis man ændrer sig SÅ meget fordi han ikke kan tåle man har en mening og har selv-respekt.

Vigtigt Pige
Det vigtigste er at være tro mod sig selv