møgunger

møgunger susi222
børn er irriterende, ikke opdraget, uselvstændig, kan ikke tænke, møgforkælet osv osv...

det er det jeg tænker...

kommer kun til at elske mine egne. er pis ligeglad med andres børn HAHAHA

med den overbevisning Onkel skalde
har du nok indset, at dine egne unger er det værste rakkerpak der findes.

husk børn bliver også store, og med det fremsyn du lægger for dagen, varer det ikke længe, før de er negative og kriminelle.

du skal nok snart få ungerne overbevist om, at der kun findes forbrydere, men at dine børn er juleengle. føj for en opfattelse, du er en typisk enlig mor, med gæld og for mange sexuelle partnere.

Aha? studt
Det var dog et indsigsfuldt og velargumenteret indlæg. Man ser tydeligt, hvor behageligt, høfligt og intelligent et menneske, du er.

jeg skulle hilse anonym
og sige at hun føler det samme over for dine børn! HA HA HA

Mine børns pap-mor? Sinni
Du skulle vel aldrig være kæreste med mine børns far?.......Det er 13 år siden jeg blev skilt fra mine børns far og det var en lykkelig skilsmisse som vi begge ønskede. Siden har han haft flere kærester og koner, men hvad de alle har haft fælles er, at mine/og deres fars børn ALTID har været i vejen[:/]
Mine børn er virkelig helt almindelige og rimelige børn......faktisk ret gode og følsomme væsner, men altid er de i vejen og ikke gode nok til deres fars kærester/koner...
I virkeligheden synes jeg det siger mere om de som burde være de "voksne" end om børnene.

Om det er Far der er en Vatnisse og som ikke prioriterer sine børns tarv og i stedet underkaster sig en kvinde som dig, eller om det er dig der ganske egoistisk er generelt ligeglad med andre børns ve og vel......det skal jeg være usagt.

En ting vil jeg bare sige.........Hvis du virkelig KUN kan opføre dig ordentligt overfor dine egne børn, så indlad dig for himlens skyld ALDRIG med en mand som har børn......Børn tager livsvarigt skade af at blive valgt fra

.... svumpukkel
..og du er en klovn.

Man kan da håbe jetpost
at kommunen når at fjerne eventueele børn fra dig inden du når at forpeste dem med dine holdninger.

nu har jeg mødt en del enlige mødre erik plovpenning.
og det første de taler om, er deres dårlige økonomi, det ligger ligesom i luften, at jeg skal betale deres gæld, eller ågså skal jeg med på indkøb og betale for varerne, selvom vi ikke bor sammen.

efter et stykke tid, kommer der et spørgsmål fra et af børnene, må vi godt kalde dig far.

det er åbenbart noget mødrene sætter i dem, så hun kan fremstå som en lykkelig familie.

der er sikkert tusindvis af fyre der har betalt gælden for en enlig mor, hvorefter hun er flyttet sammen med faderen til børnene, eller måske en mere tiltrækkende fyr.

en pointe tidsel1
jeg tager dit indlæg som ren provokation [;)]
men du har en pointe .

sad og talte med en veninde i går der havde valgt en ny skole til sit ene barn , jeg kender skolen som noget alternativt og har fravalgt den tidligere selv til mine børn da det var for rodet .

men kender flere børn derude , så jeg var så lettet da hun meget diplomatisk sagde at man fornemmede hurtigt at det var børn som fyldte meget -
så var det ikke kun mig der tænkte det

jeg respekterer alle mennesker - og børn (det er jo blot små mennesker ) men jeg synes selv jeg fornemmer at at forældre har sluppet taget i deres børn , mht opdragelsen , og derfor kan de virkelig blive irriterende fordi de styrer meget ( også for meget for deres alder )
jeg ved godt jeg får hug for mine synspunkter , men husk lige på at jeg selv er mor til 2 mindre drenge . så jeg står midt i det .

der er simpelthen gået noget galt med at lære dem ret fra vrang , at tage hensyn til hinanden og hjælpe hinanden .
om det er fordi forældrene aldrig selv har fået opdragelsen kan jeg af gode grunde ikke vide , men synes det ser skidt ud .

mine børn er ikke engle , men de har lært empati og hensyn og rækker altså altid en hjælpende hånd ud til dem som har det svært , og jeg kan se at nogen af de andre elever synes det er underligt , men de er nu nået dertil at de bliver respekteret for det .

jeg er igen og igen nødt til at slå fast at skal vi ikke have et samfund om få år hvor børnene ikke kan begå sig blandt andre og lære at tage ansvar og ansvarlighed så ser det sort ud synes jeg .

børn er altså vores fremtid .