Mørk chokolade mod knogleskørhed.

Mørk chokolade mod knogleskørhed. anonym.
Nu har de kloge forskere fundet ud af,at mørk ckokolade hjælper mod ostoporose.Ja,de finder ud af mange mærkelige ting.Nej,den tror jeg nu ikke helt på.Jeg har selv den sygdom,men må ty til pillen hver dag,som giver mig gener i form at krampe i benene,og vand i kroppen.For at blive fri for disse gener,har jeg trappet ned på disse piller.Det er for mig de rene gift piller,og samtidig kan de danne blodpropper,står der i brugsanvisningen.Hvorfor s.....sender de den slags piller på markedet,hvordan kan de blive godtkendt af Sundhedsstyrelsen,det fatter jeg ikke.

Ja og mod blodpropper og stress Futte1959
og elskovssyge :=)))Futte 1959

De sælger det for folk som du selv Veninden
ikke accepterer at det der er lige ved hånden fra naturens side - mørk chokolade i dette tilfælde - er "videnskabeligt nok" - indse at alt du indtager, der kommer fra en medicinalfabrik har bivirkninger. Du kan vælge om du vil fejle det, du nu engang gør eller foretrækker det du kommer til at fejle af at indtage deres produkter.

Virker det lidt dumt?

Ja og så er det sjovere iampersson
at spise chokolade end piller. Ligesom når man har halsbetændelese, Rødvins toddy hjælper måske ikke ligefrem men det gør det unægteligt morsommere. :-)