M47 - har du nogensinde været på kontanthjælp

M47 - har du nogensinde været på kontanthjælp til M47
har du nogensinde været på kontanthjælp. Lever du ikke i en fantasiverden, hvor du forestiller dig at man kan shoppe, gå på værtshus, og køre rundt i stor bil bare man er på kontanthjælp.
Det er altså ikke attraktivt at være på kontanthjælp.
Men samtidig må du da også give mig ret i at der ikke er nogen grund til at begynde på et deltidsarbejde, hvis man skal gå ned i indtjening. Du lyder lidt nærig så det kunne jeg da heller ikke forestille mig du ville.
Men du kommer vel bare med standardsvaret. Kontanthjælpen er for høj, det skal kunne betale sig at arbejde bare 4 timer om ugen i stedet for. Vi oprettter campingpladser hvro kontanthjælpsmodtagere og andre nassere kan bo, for så vil de i hvert fald finde sig et arbejde. Og så fjerner vi mindstelønnen for så vil de finde sig et arbejde endnu hurtigere.
Sådan hænger verden ikke sammmen, og modsat hvad dine liberalitiske ideologibøger fortæller dig, så er mennesket ikke stærkt og kan klare sig selv. Størstedelen kan ikke i hvert fald, og derfor går de sammen i grupper, som f.eks. fagforeninger (roden til alt ondt).
Men har du prøvet at være på kontanthjælp og ved du overovedet noget om at være fattig. og hvis du svarer at du engang arbejdede for 40 kr. i timen så brækker jeg mig.
For hvis du arbejde for 40 kr. i timen for 34 år siden (du skrev du var 47) så har du været danmarks bedstbetalte buddreng.

Ja, M47!! solitaire
Vi er MANGE der venter på svar her!

Kom så med det!

kontant hjælpen ok andersand
hvis bare folk skal lave noget for det de får,du skal jo tænke på at det er dem der har et arbejde .Der er med til at betale din kontanthjælp jeg syntes alle kontanthjælps modtagere,skal lave noget for deres penge så som at gøre strande rene feje gader ordne grønne anlæg osv.
For noget skal de lave for de penge de får,hvis de ikke gider det skal hammern falde og alt kontanthjælp de får skal fragtages dem........

taber få jer et værdigt liv spader
kontanthjælps modtagere er en flok lallende nasse røve der ikke gider at lave en skid for deres penge. kom op og igang og bevis at i gider at lave noget for de almisser i får af dem der betalerf jeres gilde

det må være bertil
rigtigt hvad andersand og få jer et liv skriver siden i ikke forsvarer det der bliver skrevet jeg er helt enig med de 2 andre........

Hey Bertil! solitaire
Jeg fattede nada af hvad du mente her...

Men som Piet Hein engang har skrevet:

Ingen kan forklare nogen noget. De, som ikke forstår det, kan jo ikke, og de, som forstår det, kan ikke, fordi de ikke forstår, hvad det er, de andre ikke forstår.

Forstår du? :)

få jer et arbejde bbv
så vi der betaler skat af de penge vi selv tjener.kan blive sat lidt mere ned i skat

nej nej muren
jeg arbejder selv hårdt for min løn,men derfor ser jeg ingen grund til at folk på kontanthjælp skal sendes ud i meningsløse projekter som koster mange penge.
desuden koster det meget i løn til alle de skrankepaver man har siddende rundt omkring på de forskellige sociale kontore.
lad dog være med at have så ondt i røven over at der er nogen der sover længe og ikke laver dagens gerning.vær dog glad for at i har noget at stå op til hver morgen,hvis det var så godt at få kontanthjælp hvorfor vælger i det så ikke selv.
nej vel?????

vil gerne arbejde cece
jeg er selv på dagpenge enlig mor til to, og vil selv MEGET gerne arbejde
TRO mig det er ikke så nemt, for jeg kan ikke arbejde i butik, for så er der lange arbejdstider (hænger ikke sammen med børnehaven) selvom jeg er uddannet levnedsmiddeltekniker,kan jeg ikke tage et job som fx køkkenassitent,da det begynder for tidligt, det samme gælder rengøring.
DEr er meget få job inden for mit fag og jeg ville godt uddanne mig til noget andet så jeg kan få et job og komme væk fra dagpengene, men det kan man heller ikke for at leve på SU med to børn hænger ikke sammmen
Så det er ikke IIHH SÅ NEMT at bare få sig et job!!
Tro mig hvis jeg kunne finde et job, så tog jeg det med kyshånd!!!

"hvorfor lige kontanthjælpen? komicielle proviant.d24/08.04
du skælder fredelige i samfundet ud..gad vide om du selv være den udstødte i samfundet?.
-måske er din nok så smålige bjæver kæft blevet lidt fortrængt i systemmet så det er derfor man nedskære ind til du "tiltaler folk ordentlig".40kr.er jo hvad man selv ønsker at det skal være.
citat:
en lille abe så sin frygt
men så endag skreg den da monkyen kom og tog.

-ærligt talt vågn lige lidt op i knolden du,samfundet er faktisk meget fedt-man skal bare se det for sig.jeg syntes at alle i dk beklager sig-udant set om det er kontanthjælp/dagpenge reformen der nævnes i krogene."hvorfor ikke bare "skrub"på det forpullede job,få det ud af det man kan få-eller side ,og svig sin bagdel til trævler!..
for du nævner jo,at du virkelig så gerne vil have et job-men lede efter det-er en gåde.iøvrigt får man kun mindrer betaling hvis man ikke møder op på sit daværende job..som kaldes projekt arbejde for kontanthjælpsmodtager.

m.v.h.fra komicielle proviant:-)

Jeg er ikke på kontanthjælp Til M47
Jeg er ikke på kontanthjælp, men det er så nemt at sige at de får for mange penge og ikke gider arbejde.

Svar Til M47
Du ved godt at det her ikke er en chat, man sidder ikke og for svar promte.
Det er da et godt forslag der kommer her. jeg synes også det ville være en fin ide hvis de renser strande.
Men M47 mener at kontanthjælpen er for høj fordi de ikke gider tage et deltidsarbejde, da de derved vil gå ned i indtjening.
Og hvis du ærligt kan sige mig at du gerne ville gå ned i indtjening får at arbejde deltid, så lyver du.

Citat Kened
Ja, haha, det er det mest sære indlæg jeg har læst. Citatet med aben er for langt ude