madforgiftning ?

madforgiftning ? jimmin
hey har her på det sidste haft lidt bøvl med maven, så som skulle på toilettet flere gange.. og så det mærkligste så slår jeg bøvser hver 1-10 minut og de bøvser lugter bare a kloak så vil bare gerne vide om det er madforgiftning .. og går madforgiftning væk af sig selv ?

men fik også noget kinesisk mad sådan nogle indbagte kyllinger og indbagte svinekød der dryppede af friture, ved ikke om det kan være det.

jeg siger tak på forhånd

mvh jimmin

Det er ikke en madforgiftning Salomonellea
Hold dig fra friture. Det lyder som du har spist alt for meget af det stads.

du da klam blødningen
du er sku da lidt klam var men det er nu nok bare lidt tyndskide intet at være bange for
men måske skulle du tage til lægen for at blive tjekket for en sikkerheds skyld det kunne jo være madforgiftning men du er lidt ulækker
fy for satan

Madforgiftning ? Nej, det er nok oppustet mave Else Marie
Jeg tvivler nu også på, at du har madforgiftning, maveinfluenza eller Roskildesyge. Nej, du har simpelthen oppustet mave. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/oppustet-mave.htm skyldes oppustet mave ofte overspisning eller indtagelse af madvarer eller drikkevarer, der indholder meget gas. Herved får du alt for meget luft/gas i maven, hvilket gør at du prutter eller bøvser voldsomt. Hvis det ikke er oppustet mave, så er det nok som du siger madforgiftning.
Madforgiftning kan skyldes utroligt mange ting, men opstår ofte på grund af uønskede bakterier eller vira i maden eller drikkevarer. Jeg vil råde dig til at læse om madforgiftning først, inden du tager til lægen. Du kan evt. læse om madforgiftning på http://www.sundhedslex.dk/madforgiftning.htm - hvis du mener, at det kan være maveforgiftning ud fra det du læser, så bør du opsøge læge. Har du nogen formodning om, hvorfor du kan have maveforgiftning? Hvad har du spist?