Madonnas motiver betvivles

Madonnas motiver betvivles djdaddy
Pop-dronningens nyligt overståede velgørenhedsbesøg til Afrika møder kritik fra flere sider..


Madonna er netop vendt hjem fra Afrika, hvor hun hele sidst uge besøgte børnehjem i nogle af kontinentets fattigste egne. Heriblandt Malawi, som ud over fattigdom også plages voldsomt af AIDS epidemier. Den Malawiske regering fastslår at ca. 14,7% af landets befolkning er ramt af sygdommen.

Madonna var i Malawi for at skabe opmærksomhed omkring de godt og vel 900.000 børn, som er blevet forældreløse pga. AIDS.
Madonna arbejdede på sin rejse tæt sammen med 'The Raising Malawi Charity', som har rejst ca. 1.5 million dollars til landsbyen Gumulira, hvor der bor 6000 mennesker. En del af beløbet skal bruges på at udbygge byens lokale skole.

Nu anklages Madonna imidlertid for at have flere og mere personlige intentioner med hendes Afrika-tur. Således er det blevet antydet, at Madonna udover velgørenhedsarbejdet også var i Afrika for at udbrede den mystiske Kabballah tro, som hun har sværget til i flere år.

Ydermere kritiserer flere instanser i Afrika berømtheders rejser til verdens fattigste egne.
En lokal nødhjælpsarbejder beskriver problemet således:
For mig er det en fase som berømtheder skal igennem. Vi ville hellere se en mere langsigtet forpligtelse. Madonna vil helt sikkert skaffe international opmærksomhed på problemet, men lokalt sker der skræmmende lidt..