Mafiametoder

Mafiametoder fru nielsen
Lars Lykke svarer ikke på det, han bliver spurgt om. Han svarer slet ikke. Men som en anden mafiaboss, kører han frem med egne fortrinligheder og sviner modstanderen til på værste måde.

Mafia ???? Hr. Hansen
Kære fru Nielsen, tror du helt har misforstået, eller mærmere IKKE FORSTÅET, hvad der blev talt om, og forklaret af Lars Lykke.
Hvis man ikke forstår tingene som de er, eller ikke er intelligent nok til at forstå, bør man holde sin k...
Det burde du gøre...hi ,hi

Surt.... anders_engberg
At være venstreorienteret og føle at de borgerlige har ret - man kan selvfølgelig nægte og give skylden til studieværten.

Synes personligt at det var et godt "show" - og de borgerlige lavede en klar overbevisende K.O. på Helle, Wammen og BUPL...

Wammen var direkte pinlig i sin optræden. Han kunne jo ikke modbevise Løkke's argumenter, så han gik mere efter manden end bolten. Men forhåbentlig giver det Louise gade en chance næste gang der er valg - til at rette på tingene.

Og så var det meget iøre-faldende, at den mand de interwievede ang blokadevagterne i hans søns børnehave fortalte, at han spurgte direkte til hvorfor de strejkede - og ikke kunne få nogle svar. Pinligt...

Pædagoger, kom igang med at arbejde - vær solidariske og vær med til at skabe et danmark vi kan leve i - de penge de strejker har kostet samfundet og borgere, de kunne sikkert udligne alle de besparelser der skal foretages rundt omkring - og de penge skal jo også findes et sted...

;o)
A

Ja !! srol
Man kunne lære noget af ham

Han er vel også Holger
sjællænder?

Sjællænder???? Vupti
Hvorfor skal de djævle-øboerer altid have lov til at bruge den undskyldning, for DUMHED og TOMHJERNETHED, det er sg ligesom de gamle molbo historier.

Kunne du så ikke lige den.glade.socialist
forklare det for os - for jeg forstod kun han ville snakke udenom.

Muntert. den.glade.socialist
men har du ikke skrevet det en gang.

Så hvor mange gange skal vi svare dig

´Hvis den mand havde været en halv meter højere dulkis
havde der ikke været det halve ballade med ham.

Jeg tror jeg hader små mænd!

80 millioner ? Harry Flashmann
Wammen bliver ved, med at henvise til et brev fra Lars Løkke, hvor Wammen angiveligt skulle være lovet 80 mill.
Det hele behøver jo ikke blive sværere end det er, hvorfor viser Wammen bare ikke brevet frem for pressen ? Eller har han vist det nogensinde ?
Hvem har en dårlig hukommelse ?