Mail fra "nobody"

Mail fra "nobody" søsser....
Jeg har gennem længere tid fået mails, hvor der som afsender blot står "nobody" og mailen er helt tom. Men når jeg så kigger efter afsenderadressen, står der mailadresser på folk jeg kender - men det er ikke den samme hver gang. Dem jeg har fået fra, mener ikke det er fordi deres pc er inficeret, så hvad er årsagen til jeg får disse tomme mails?

Årsagen kan være ... Phusker
Du og dine venners mailadresser er sikkert blevet opsnappet af en eller anden "robot", hvis eneste formål er at opsnappe mailadresser, som der så kan sendes alle de sædvanlige viagra reklamer til.

Det er ikke dine venner der sender disse mails, men de står som afsender, selvom mailen sikkert er sendt fra Hong Kong eller lignende suspekt sted.

Jeg har tidligere, da jeg kørte Win98, og ikke havde nogen synderlig erfaring angående PC sikkerhed, modtaget reklame mails, sendt med min egen mail adresse som afsender, så det er ikke unormalt.

Nu har jeg et spamfilter hos TDC, som klarer 99.99% af den slags mails, så jeg er sluppet af med det.

Jeg kan så ikke svare på hvorfor dine mails er tomme, udover at din udbyder kan have slettet indholdet hvis det dømmes som "farligt", men det bliver normalt oplyst når du åbner mailen.

det er mr nobody trinity
det må næsten være ham "Trinity - mit navn er mr nobody", de film de viser på tv2 film.

Tror ikke det er det Søsser....
Der står "nobody" som navn, men bagefter står mailadressen og det kan være hvem som helst fra mit adressekartotek. Og mailen er ikke sendt til mig, men til undisclosed-recipients.

Hmm....Lang tid siden jeg har dyrket dette Phusker
Men når du åbner din Outlook og du ser dine indkomne mails i indbakken, så prøv at højreklikke på en af de suspekte mails, og hent egenskaberne for mailen. De står under fanebladet "Detaljer"

Så får du en tekst frem, som kan fortælle dig hvem afsenderen er, og normalt også et IP nummer, som du kan undersøge ved hjælp af f.eks Aruls IP chekker, hvis den stadig findes.

Søg efter den med en søgemaskine, og så finder du sikkert ud af at mailen er sendt fra Langbortistan, og så kan du trygt regne med at det skyldes at jeres mail adresser er blevet opsnappet et eller andet sted.

hmm MandenUdenSvar
Er der en løsning på problemet ?... for jeg har fået over 40 mails bare alene i dag....