make it happen

make it happen crille16
Hej folkens--D
Jeg har et par spørgsmål om nogle ting:D
Altså jeg er en pige på 16 år, og jeg får tit af vide fra piger at de synes jeg er pæn, har flotte øjne, og har en flot bluse på, el. bukser o.s.v og det er self meget rart men jeg synes bare at det altid er piger der siger det til mig.. Jeg har aldrig hørt en dreng sige at han synes jeg er pæn, smuk, el. (udover min storebrors bedste ven). Og jeg ved ikke hvorfor,er det fordi de synes jeg er grim el hvad. Og siger pigerne kun at jeg er pæn fordi de synes det er syndt for mig at jeg er så grim el. hvad?

Og hvad gør man når en rigtig lækker dreng kigger på en..Jeg plejer altid at kigge væk selvom jeg synes at fyren er lækker... Men jeg tør slet ikke at kigge op på pæne drenge, når jeg ikke kender dem for hvad nu hvis han ikke kigger på mig men på en af mine veninde som jeg tit står sammen med, for så tror jeg han bare synes jeg er dum.

Jeg synes det er møg svært at finde en der kan lide en, der man er omgivet af så mange smukke mennesker omkring en og så kan man spørger sig selv hvorfor tage mig når der er andre der er pænere og smukker end mig?

Jeg lyder lidt som en outsider haha,, men bare rolig det er jeg overhovedet ikke..Jeg er bare ikke så god til det med at lade en dreng falde for mig..


Og noget andet som jeg er lidt sur over er at hver gang jeg lærer en rigtig lækker dreng at kende, ender det med at han kalder mig for sin lillesøster, eller rigtig god venninde?
Hvad f*** er det for noget. Har i oplevet det før eller er det bare mig? [:)]


Men slutter nu for vil ikke gør jer trætte hehe :D
Tak for i gad læse det:D

Du har måske helt glemt Mira - been there
at tænke på at drengene er lige så generte som du selv er. De fleste af dem på 16 er i hvert fald. Når det er sagt, så er jeg bange for at det med at drømme om komplimenter fra mændenes side, er noget vi kvinder fortsætter med det meste af livet. Nogle mænd kan godt finde ud af at det, men rigtig mange kan desværre ikke. Så du skal nok ikke forvente dig for meget, men glæde dig over den smule som helt sikkert kommer. Mænd er, hvis man skal generelisere lidt, ikke helt så glade for ord som vi kvinder.
Da jeg var i din alder (for ca 10 år siden) havde jeg det sådan at alle de fyre jeg var interesseret i, det var dem der allerede var optaget og derfor ikke interesseret i mig. Hver gang jeg fandt ud af at en fyr var interesseret i mig, mistede jeg totalt interessen. Ved ikke helt hvorfor man kun vil have det man ikke kan få.
Det var jo også noget med at have masser af venner, som var rigtig gode venner men KUN venner (øv).
Nå, men altså så går man der og venter på at finde en kæreste "lige som alle de andre" og der sker ikke en skid, og man tænker >jeg er sgu da ellers pæn nok og jeg er da også sød<
Men det er vist nok sådan med kærlighed at den først kommer når man mindst venter det, så pludselig en dag løb jeg ind i en som jeg kunne lide og som kunne lide mig.
Derfra virkede det ikke helt så kompliceret. Jeg tror nok at hvis jeg kunne spole tiden tilbage, så ville jeg have ønsket at jeg havde have selvsikkerhed nok til at gå efter de skønne fyre (som jo altid var optaget) for jeg har fundet ud af senere at alle de der "uopnåelige" søde, lækre typer med dejlige smil og fortryllende øjne, nogle gange bare går og drømmer om at DU tager det første skridt.

Selvtillid Anonym 1
Hej crille16.
Du skal ikke kigge væk, når en lækker fyr kigger på dig!
Du skal kigge tilbage på ham!
Han kigger sikkert ikke på din veninde, medmindre hun er fuldstændig fantastisk, ( det er hun sikkert ikke ).
Lad være med at synes, at alle andre er pænere og smukkere end dig, det passer sikkert ikke.
Det der med veninde eller lillesøster har jeg ikke prøvet, så kan ikke svare på det.
Hilsen Mig