Make-up til fedtet hud?

Make-up til fedtet hud? CamiW
Jeg er plaget af fedtet hud og en smule acne, og ville derfor høre, hvad folk, med samme problem, bruger af make-up. Make-upen jeg bruger i øjeblikket "smelter" nærmest i løbet af dagen(og nej det er ikke fordi, jeg bruger et ordentlig lag foudation), også selvom det ikke indeholder olie. Hvis der er nogen, der lider af samme problem, og kender nogle gode vandbaseret make-up-mærker, så hjælpmig lige :D

Hilsen CamiW

Mineralfoundation yssil
er det absolut bedste, du kan bruge til en hud som din. Det kan du så ikke få i Matas; men hos en kosmetolog, som også kan hjælpe og vejlede dig med hudplejen. Mineralfoundation tilstopper IKKE porene og er ikke på nogen måde skadelig for huden :)

Concealer anonym
Brug concealer, man helst i grøn farve, det hjælper på at dække acne.

Clinique. Anonym
Jeg lider af præcis det samme, og har prøvet stakkevis af makeup produkter, som ellers skulle være oliefri, men min hud har altid været enormt fedtet alligevel.
Men jeg har fået fat i Cliniques foundation, som er til enormt fedtet hud, og den hjælper! Jeg havde den på en aften i byen, hvor min hud i øvrigt ellers altid plejer at være dobbelt så fedtet som normalt, men den skinnede ikke det mindste! Uden på foundationen havde jeg i øvrigt mineralpudderen True Match.

Måske det kan gøre det samme for dig, som det gjorde for mig. :o)