MALLORCINSK POULARD

MALLORCINSK POULARD Jørgen Andersen
1 Poulard 1 spsk. olie 1 løg 2 tsk. hvedemel 2 dl. hønsebouillon (evt. vand+ terning) 1 tsk. salt, groftkværnet peber 1 laurbærblad
1 stilk persille 1 stk. appelsenskal 1 appelsin 4 oliven m/pigment.

Tilbehør: Ris eller Flutes

Poularden skæres i kvarte el. ottendedele, brunes i olie og tages op af gryden. Løget skæres i terninger og brunes bagefter. Melet drysses over. Bouillon, salt, peber laurerbærblad, persille og appelsinskal tilsættes.
Poularden lægges tilbage i gryden og småkoger ca. 3/4 time.
Appelsinen pilles og skæres i terninger. Oliven skæres i skiver.
Ved servering drysses appelsin og oliven over poularden.

En let rødvin, tør vin rose eller hvidvin.