Malware Immunizer

Malware Immunizer highwaytohell
Smart lille program (lidt a´la Spywareblaster), som beskytter imod nogle af de værste virus og malware. Måden det beskytter på har jeg ikke set før, men det er ganske snedigt fundet på, og det virker faktisk.

Uden at blive alt for "teknisk", så lægger programmet en hel masse meget små "dummy" filer ind, forskellige steder på maskinen. Når malwaren støder på disse filer, vil malwareinstallationen fejle, og skidtet vil ikke kunne aktivere sig ordentligt. Disse små filer og mapper er skjulte, men du vil kunne se dem med visning af skjulte filer mapper aktiveret. De har samme navn som malwaren, for at "snyde" den, så det er altså IKKE skidt der bliver lagt ind.

Programmet har en hel del af det nyeste og værste virus og malware i sin database, f,eks Winfixer, Spywarestrike, NewDotNet, Mytob virus osv.

Programmet beskytter selvfølgelig ikke imod alt, men jeg mener det er et godt supplement til "arsenalet".

Programmet skriver ikke til registreringsdatabasen, ind og afinstallerer nemt, bruger ingen ressourcer, da det ikke behøver at køre for at virke.

Det er faktisk nemt:

Hent det her http://malware.vze.com/

Installer

Opdater

Immuniser: Select all -> Protect all.

Luk programmet.

Tjek for opdateringer 1-2 gange om måneden.

Læg mærke til at programmet scanner for infektioner når man åbner det, men det kan ikke fjerne dem. Den funktion kommer i næste version.

ih hvor smart cyberuntrust
du ved vel så ikke tilfældigvis hvad den næste version kommer til at koste?

Der er utallige programmer som kan scanne og finde alt muligt, men hvis du vil have det fjernet koster det kassen.