Man er ensom.

Man er ensom. mandaabenraa
Hvorfor være ensom - vi har jo internettet. Der er enormt mange der søger efter venner og kærester på internettet. Der er mange medlemssider , hvor man nemt kan få kontakt med andre mennesker . Man sender en mail til en person , det kan der komme meget ud af. Man går ind på en chat , der er rigtig mange. Man laver en profil om , at man søger efter venner eller kæreste. Der er mange muligheder på internettet.

ensom.. Anonym
Hmm det er da plat at sige at man ikke kan vaere ensom bare fordi vi har nettet! det er da slet ikke det samme at skrive med nogle paa nettet som at vaere sammen med venner, fra det virkelige liv og som man evt har kendt gennem laengere tid? jeg har selv begge slags venner (men dem fra nettet er i de fleste tilfaelde nogle jeg kendte foer og pga afstanden nu skriver med gennem nettet).. jeg tror grunden til at nogle foeler sig ensomme er fordi de har for lidt selvtillid.. de tror ikke de er gode nok, at ingen vil vaere sammen med dem osv. og derfor soeger de til nettet for at faa bekraeftet at de er gode nok? men hvor stor bekraeftigelse giver det, man kan da ikke laere og holde af en person, paa den virkelige maade, naar det kun er gennem nettet og man aldrig har moedtes!!! saa vil i ikke vaere ensomme saa kom ud i den virkelige verden.. alle er gode nok, men ingen er ens..

dette afviger maaske lidt fra hvad det forige inlaeg handler om.. men det jeg ville sige er bare at venskab gennem nettet ikke giver det samme som venner i det virkelige liv.. efter min mening altsaa..

ja ja tidlig morgen
Ensomhed er det modsatte af samhørighed.
Samhørighed er egentlig at føle sig som en del af noget, en del af en gruppe, eller knyttet til nogen.
Den samklang, der mangler, når mennesker er ensomme, tror jeg ikke alverdens venner eller nettet kan afhjælpe, hvis ikke personen, rent individuelt, har den evne der skal til for at knytte sig til et andet menneske.
Ensomhed er for mig at se, evnen eller manglende evne til at lukke andre mennesker ind.
Hvad den bagvedliggende årsag er, kan være vidt forskellig fra person til person.

nettet uhabo
har kun denne kommentar
venskaber kan knyttes på nettet og på chat, nogen får så hen af vejen lyst til at mødes enten til en chatterfest, eller et tilfældigt sted.
Selv har jeg på et år mødt ca 130 ( ikke på en gang )men i mindre grupper 12 til 25 af gangen.
Det har for mig givet 17 smukke og stærke venskaber.
Alle som på den måde mødes skal barer huske at det er for at have det hyggeligt og rart sammen, for enkelte udvikler det sig til noget merer - det er skønt at opleve - men det orverordenede er at man mødes som venner og går igen som venner, hvad fremtiden så bringer vil og kan kun tiden vise - mottoet bør altid værer respekt for alle

du er utrolig annemarie
hej jeg synes at det du er inde på er måske nok for nogle men og det er et stort men
jeg er altid omgivet af mennesker enten mine børn 2 hjemme boende 1 udeboende veninder deres børn eller venner og deres børn jeg har aldrig et minut til mig selv jeg har onlien venner men jeg føler mig tit ensom min mand har to jobs ser ham hvis jeg er hældig 2 timer i døgnet hans valg ikke mit han siger det er pga julen konfamation og sommerferie der må ikke mangle noget nem hvad med nærhed det kan du ikke få af venner veninder eller børn det er man nød til at få af en partner ikke af en pc er så kom ikke at sige at der er ikke nogle der behøver at være ensomme der er 10 000 historier som min hyg dig