Man har sine tvivl

Man har sine tvivl anti reglen
Kræftens bekæmpelsede skifter meninger tit
Feks
Spis ikke æg det er kræftfremkaldende sagde de i 80erne
spis ikke bacon det er kræft framkaldende sagde de i starten af 90erne
og for nyligt spis ikke havregryn det er kræftfremkaldende
hvad vil du have vi skal tro på
nu er ingen af de før nævnte farlige mere
Så hvorfor vil man have at vi skal tro det er farligt at være passivryger
hvad skal vi tro på[:/]

Det kan du ganske rolig ha` Gammel sund ryger
og blive ved med at ha`, der er meget mere end det du skriver, prøv at se i dit eget liv hvad der sker rundt omkring dig og hvad der er sket, - mange tænker heldigvis som dig(tænker selv) og er ikke blevet hjernevasket af medierne som er trukket rundt i manegen af Kræftens B. noget mere manipulerende ind den organisation ser man kun tilbage i 30-40 erne.---markedsføring hedder det.
P.S det eneste vi skal det er at tage hensyn til hinanden, så enkelt er det.

Kan ikke.... guldfinn6340
huske at KB var involveret i det, men kan huske engang hvor det hed sig at, "Hvis mælk var blevet opfundet på det tidspunkt ville det ikke være blevet godkendt som levnedsmiddel".

Sådan er det stadig Anonym
Komælk er til kalve. Ikke til mennesker.

Mennesker skal overhovedet ikke drikke mælk efter 3 årsalderen, og indtil da, skal de kun drikke mælk fra deres mor (eller en anden kvinde). Det gen der fordøjer mælken, er bygget til at gå til grunde når barnet naturligt ophører med at amme. Skal mennesket endelig drikke mælk fra et dyr, så burde det være grisemælk. Grisens mælk har en sammensætning der er væsentligt tættere på menneskets, end komælk er. Så ud over at mennesket ikke genetisk skal drikke mælk hele livet, så er sammensætningen i komælk helt forkert for mennesket. Her har du så også forklaringen på hvorfor så mange er allergiske overfor mælk.

Du taler meget om at KB er en magtfuld organisation, der med lobbyvirksomhed fordrejer kendsgerningerne. Deri tager du fuldkommen fejl.

Til gengæld er majerierne en særdeles magtfuld organisation, med en lobbyvirksomhed der LANGT overskrider hvad KB og tobaksfabrikanterne i fællesskab kan finde på.

"Hvad med kalken" spørger du? Den kan du sagtens få igennem en alsidig kost, og uanset hvordan du får kalk - hvis ikke du får D-vitamin, kan du ikke optage den. Dertil kræver det motion - og her er det en komibination af cardio- og styrketræning der skal til. Kroppen skal bevæges og belastes - så styrkes knoglerne.

Og tobaksrygning... tja - det hæmmer såmænd bare optagelsen af alle vitaminer og mineraler. Også selvom du indtager mere en den daglige anbefaling. Kroppen kan simpelthen ikke finde ud af at bruge ressorucerne korrekt, når den er i en konstant forgiftningstilstand.

Løgn og latin Gammel sund ryger
kroppen optager de vitaminer den skal kan jeg love dig kloge Åge,- vi spiser sundt motionerer selv om vi ryger o.s.v får taget blodprøver jævnt (både vedr. vitaminmangel ´kalkmangel osv) blodtryk kolesteroltal og de tal er i top kan jeg love dig , det er mere sygt at give rygning skyld for alt, du er ihvertfald ikke klogere end min læge.

Suk Anonym
Nu behøver man jo egentlig ikke være særlig klog for at blive læge....

Undersøgelser for vitaminmangel er ikke noget man bare lige får foretaget. Undersøgelse for kalkmangel - sker ikke ved en blodprøve!

Generelt set er langt de fleste danskere i underskud med vitaminer og minerale. Ikke så meget i underskud af vi falder om og dør af det på gaden, men dog stadig i underskud. Og uanset hvad du tror, så er det et faktum, at rygning hindrer optagelsen af vitaminer og mineraler.

Hvorfor føler du dig forøvrigt foranlediget til at få foretaget disse undersøgelser årligt? Er du bange for at komme til at fejle noget?

Hvis nu du får konstateret forhøjet blodtryk, hvordan vil du så behandle det? Med syntetisk medicin, eller vil du ophøre med at ryge?

Hvordan tror du din krop vil reagere på syntestisk medicin i kombination med rygning? Nå kroppen reagerer ved at blive syg af din livsstil, så hjælpe medicin i kombination med den dårlige livsstil nada. Det kan da godt være dit blodtryk blive bedre, men din krop er jo stadig syg, og du gør den bare mere syg.

Rygning er ikke roden til alt ondt. Men tæt på! Du er i gang med at forgifte dig selv til døde.