Man kan da ikke tillade sig at holde kat

stone45 5 måneder 2 uger siden 8

Man kan da ikke tillade sig at holde kat

De dør af sult og kulde om vinteren, og jeg kan ikke se, det er en undskyldning, at man kun holder hankat, fordi der skal to katte til at lave killinger, og på et eller andet tidspunkt ender de som vilde katte, der der dør af sult og kulde

123456+ 5 måneder 2 uger siden

Man kan godt læse at du ikke kender meget til katte eller mennesker der holder kat......

Luk kommentar
stone45 5 måneder 2 uger siden

Jamen en del af killingerne ender i hvert fald som vilde katte, som dør af sult og kulde om vinteren.

Terence 5 måneder 2 uger siden

Han har da fuldstændig ret i visse katteejere ikke har en skid styr på deres kat, så den får killinger flere gange på en sommer, fødes disse lidt hen på sommeren dør de af kulde, hvis ikke en venlig sjæl forbarmer sig og tager den ind i varmen.
Dert er heller ikke alle katteejere der mener deres kat er værd at ofre dyrlæge besøg på , når der tydedeligvis er noget galt med kræet.

Der render mange vilde katte rundt der både er syge og forplusket. Der skal rigtig meget til før en kat får grim pels, så er den i stort underskud af vitaminer og mineraler.

Terence 5 måneder 2 uger siden

Nej, det kan man ikke.
Der burde være mere kontrol med hvem der har kat.
Alt for mange er skide ligeglade med deres katte får 15-20 killinger årligt, som ikke kan afsættes, så render de i en kummerlug tilværelse med sygdom og sult..

Det skal koste store bøder at behandle sine dyr så svinsk.

Malaika2 5 måneder 2 uger siden

Har man kat og IKKE ønsker killinger, er der to muligheder; p-piller eller neutralisering....!!! Alt andet lige, er det noget forbandet svineri, at så mange katte lever et kummerligt liv, fordi folk ikke vil betale for at gøre det rigtige....! 

L.N 5 måneder 2 uger siden

Begge mine katte er neutraliserede, både hun og han. Jeg synes det er synd, når folk lader deres katte få killinger, og så bare lader dem løbe væk, og blive vildkatte. Her hvor jeg bor, er der en, der har 11 katte, de fleste hunner, og de får og får unger, og hun "glemmer" hele tiden, at få dem steriliseret. "Ja jeg skal også have det gjort" som hun har sagt, de tre½ år jeg har boet her. Jeg synes det er ligeså ansvarsløst at lade være at kastrere en hankat, så er man jo ligeså meget skyld i killinger. Der er bare den ting ved det, at min hunkat blev meget overvægtig, da hun blev steriliseret, og jeg kan intet gøre ved det. Folk tror jeg stopper mad ind i munden på hende 24/7, men det sjove ved det er, at hun gider hverken kødpålæg eller pølser eller noget som helst, det eneste hun gider, er det tørfoder hun får fra acana, og så lidt råt lammekød eller oksekød, som hun er glad for, og det er jo ikke særlig energirigt.

Luk kommentar
flixtor 5 måneder 2 uger siden

der er mennesker der ikke er egnet til hverken at have børn eller dyr , så  er det sagt .angry

LesterCrest 5 måneder 2 uger siden

Vi har aldrig ejet en kat, der har været i stand til at reproducere sig. Vi henter en ny på internatet, når den gamle ikke kan mere. Til gengæld kan vi så ikke garantere for at alle mus og rotter, som katten har slæbt hjem, har fået et langt og lykkeligt liv. Skal vi stoppe med at tage på internatet og råbe ned i kloakken indtil vi får et lidt mindre, men ikke mindre loddent kæledyr næste gang?