Mandeblade

Mandeblade anonym Q
Hej mænd

Jeg læser ikke mandeblade og har derfor lige et spørgsmål.
Det er sådan at der i "Alt for damerne" er artikler om kvindehandel og hvad man skal være opmærksom på i den forbindelse osv.

Tager mandeblade sådanne problematikker op ? fordi det jo mest mænd, der opsøger de prostituerede. Derfor burde sådanne artikler vel også være mere henvendt til jer ... eller hva`?

vh. anonym Q

jeg læser ikke kvindeblade fordi de er urealistiske anonym M
knuz

hmmm det var anonym Q
jo ikke et svar på mit spørgsmål :-)
men tak for din tid :-)

mandeblade er ekstremt iampersson
fordummende. Jeg har lige haft ARENA på prøve og det er det mest latterlige pladder der står i det. Det er mig en gåde at sådan en gang overfladisk og ligegyldigt blad kan eksistere.
Har også læst andre såkaldte mandeblade og er bestemt ikke imponeret over indholdet.
De fleste "normale" mænd læser mere faglige blade, som feks. omhandler konkrete interesse områder (Golf, jagt, MC, Både, Biler osv.).

Euroman er undtagelsen m34
Blade som FHM og M! er skrevet for drengerøve af drengerøve selv. Det er komplet forkert at kalde dem for "mandeblade".

Det eneste REELLE mandeblad der findes er "Euroman", hvis man skal se bort fra hobbymagasiner med biler, fiskeri, mm. Euroman laver nogle sobre artikler og er slet ikke så kvalmende sexistisk (på grænsen til det mandschauvinistiske), som drengerøvsbladene FHM og M!.

ja, meget enig anonym
M og FHM er sgu for sexfikserede drengerøve og ikke Mænd :-)

Rapport(er) sushiplanet
Det er få drengerøvs-/mandeblade der tager mere seriøse emner op, og er der artikler bærer de oftest præg af at være overfladiske. Rapport, det klassiske kulørte mandeblad (populært kaldet pornoblad), har af og til seriøse artikler der sætter fokus på kvinders tilværelse fx i relation til prostitution ol.

/sushiplanet

hm virker lidt modsætningsfyldt ? anonym Q
at de både viser piger som jo sælger sig selv og også forholder sig seriøst til det ?

hmm men ok - tak for svaret

og god aften

Det er ikke noget problem Realistens
Det er en storm i et glas vand, der har kun været to eksempler, så det er det rene hysteri.

Nu er der massiv bordelkontrol af politiet samt told og skat så de skal nok opdage det. Desuden er der ingen der tør handle kvinder længere.

Men nogle skal jo ha' noget at pladre om.

Ingen kvindehandel? sushiplanet
Jeg tror det er at undervurdere kvindehandels omfang, at antage at ingen tør handle med kvinder. Det har fremgået af medierne at omfanget af kvindehandlen er på højde med og måske endda større end handel med narkotiske stoffer. Så handlen vil altid være et aktuelt emne at sætte fokus på.

/sushiplanet