Manden "gør" i sengen

Manden "gør" i sengen kathtrin
Kære Alle,

Jeg har et lille problem, som jeg har lidt svært ved at forholde mig til.
Min kæreste igennem de sidste 3 år er begyndt at få en dårlig vane med at komme til at tisse i sengen når han har været i byen og fået noget at drikke.

De første par gange kunne jeg bare grine af det og synes selvføllig også at det var synd for ham. Han er vitterligt ikke stolt af det selv.
Men nu er det efterhånden sket en hel del gange og har han fået mange øl at drikke så er den næsten helt sikker. Morgen på et vådt lagen.

Er der nogen som har et godt forslag eller nogen der har oplevet det samme? Kan man mon få bleer i voksenstørrelse og mon jeg vil kunne overtale ham til at tage sådan en på...?

HÅber på at nogen kan hjælpe

Kathtrin

Har der lige været et indlæg om Våd-mand
Læs det!!!!

opsøg kommunen Voffelivaf
hjemmeplejen ligger inde med bler i alle størrelser.
Der er blå og grønne gule og grå.
det blir en sexet weekend-seremoni i får i fremtiden :-(

Løsning: Anonym
Stik ham en antabus....
Alt andet er da uudholdeligt. Han må fandme da bare tage sig sammen; og DU skal da ikke acceptere det...
IND med antabus eller UD med ham....
Eller lad ham sove den ud i garagen eller på hotel.

øv for pokker da Urinprøven
han må da lige tage sig sammen og la være med at drikke så han pisser i sengen.
Det er ikke særlig mandigt vel.

Hvad er problemet? Føøøøøj
Det virker som om at du er parat til at acceptere at manden drikker hjernen ud og kommer hjem til dig og pisser i sengen? Hvad er det du gerne vil have hjælp til. At finde måder hvorpå du kan begrænse spredningen af hans urin (til en ble - glem det, det holder bare ikke!) så den ikke ender i sengen. Hvad med at bede ham om at begrænse sit alkoholindtag? Drikker man så meget at kroppens naturlige funktioner sættes ud af spil, så drikker man for meget!
Og så skal han da bare bankes ud af sengen næste morgen selvom han har tømmermænd og igang med rengøringen - det er fandme da for ulækkert! Jeg går ud fra at det er en voksen mand, vi taler om her?

Fik lige en idé Føøøøj
Måske hvis du begynder at fortælle det i vennekredsen at han bliver inkontinent af de sammenkomster han går til. Så kan det være at han tager sig sammen og lader være med at drikke så meget på en gang, for det ER sgu da pinligt for ham!

De er kun g-l
til folk der er inkontinente. For at blive betegnet som sådan, skal man op forbi sin læge og det tror jeg helt ærligt, ville være en lidt pinlig affære med den begrundelse.

Meeeen! På apoteket og i forretninger der handler med sygeplejeartikler har de nogle lagner til vådligere. Prøv det.

Vågner du når han kommer hjem? Yle
For i så fald, kunne du nætge ham adgang til sengen - eller søvn i det hele taget - før han har tisset af. Går han i seng med en fyldt blære, er chancen for uheld velsagten en del større, end hvis den er tømt?

Sover du for tungt til at høre ham komme hjem i seng, kunne i jo lave en aftale om at han ikke må have nøgle med, men at han er tvunget til at vække dig for at komme ind.
Således kunne du jo hjælpe ham med at huske at tisse af inden sengetid.

Gummilagener og seperate madrasser er en anden løsning, men det er måske alligevel lidt for omstændigt...

Held og lykke med det :)

plastiktrusser og ble om natten tena
Jeg burger selv plastiktrusser og ble om natten, det gør at jeg sover godt og trygt i stedet for at løbe op på toilettet hele natten.
Jeg bruger tena bleer til voksne, som er bløde og bekvem at have på.
Eneste ulemper er at når man har vænnet sig til at sove med ble er det svært at undvære ble når man skal sove.
Jeg kan ikke se at det er flovt eller forkert.
Tena bleerkan købes på netter det samme med plastik trusser
Håber at det kan hjælpe dig
KH.
Tena

Har det på samme måde. Også med ble
Jeg tror, at der er mange der tisser i sengen efter et par genstande. Jeg gør det også, og bruger derfor Tena ble og plastictrusser hver gang vi har været i byen. Min mand griner af det, men jeg har lagt mærke til, at han er helt vild med at ligge tæt og holde om mig, når jeg har plastictrusserne på.

Jeg giver ret i... Ligesindet
at løsningen må være at købe en bleer til ham. Selvfølgelig skal han have lov til at tage ud og more sig, men det skal ikke blive på din bekostning! Min kæreste har samme problem, han tisser i sengen når han han drukket, dog ikke hver gang, og det kommer an på hvad han har drukket. Jeg kan fint acceptere det, men kan ikke accepterer at skulle få ødelagt min nattesøvn. Jeg tog på apoteket og købte nogle bleer til voksne der hed Tena Slip Maxi (findes i flere livvider, han bruger M). De holder ham tør selvom hn tisser meget. De lugter ikke, og jeg har ingen gene af det. Bleerne fungere som børnebleer med tape, men der findes også bleer der udformet som trusser, og de kan være lettere at tage på for en beruset mand. de hedder tena pants super. Disse har vi også prøvet men vores erfaring var at de ikke kunne holde det hele inde.
Håber det kan være til hjælp med din mand

Plastiktrusser Gummibukseelskeren
Hvor på nettet køber du bleer og plastiktrusser?

pinligt møgungen
hej. jeg har det problem med af tisse i bukserne når jeg griner. og det er lidt flovt når man går i 8 klasse. er der nogle der har en ide til at hjælpe mig?

Det var sandelig tidligt du har det problem Anonym
unge mennesker har det normalt ikke, men der kan selvfølgelig være årsager til at din bækkenbundsmuskaltur ikke er intakt. Den skal du træne - du kan læse lidt om det her og sikkert også finde mere på nettet.

http://www.iform.dk/Crosslink.jsp?d=467&a=2120


Spørg også din gymnastiklærer hvordan man gør.

TAK!!!! møgungen
tusind tak. jeg er glad for af du gad hjælpe[:)] jeg var hel bange for af folk forslog mig af gå med ble

måske fedberg
hej jeg er sengevædder og tisser isengen hver nat. min kæreste har ikke nogle problemer med mine små ulember, men her på det sidste er jeg også begyndt af gøre det om dagen i bukserne. har i nogle ideer???[:$]

blekøb jajaja
Bleer til voksne kan købes på www.voksenbleer.dk, de sender diskret med posten.

jep eeeeeeeee
kig ind på www.bleer der kan man købe bleer til voksens snak med ham når du har bestil dem man kan værer anonym derinde

tisse i sengen ungdreng
det gør jeg sgu da osse når jeg har drukket lidt for mange øller. min storebror kom hjem i går og var bare pisse fuld og i morges havde han osse tisset i sengen - det gør mænd sgu da. har selv arbejdet i grønland i et par år og vi tissede sgu osse i sengen om natten når vi havde fået nogle øller. det gør mænd bare og lad vær med at drille ham.

Idioten må da bare stoppe klogeåge
Han kan jo ikke tage ble på hvis han drikker sig fra sans og samling
find en madras han kan ligge på med plastikunderlagen og lig i garragen eller bed
ham stoppe med at drikke

hej gi ham ble på vær nat selv om at han ikke har anonym
vær nat skal du baer gi ham ble på får så vil det nok stoppe[:)]

ja gi ham ble på ble
ja gi ham ble på om natten hver dag også om dagen selvom han ikke vil [:)]

prøv den side ;) Baby_Blue_Fox
www.Juniorbleer & Voksenbleer.dk
[;)]

Der var engang... Selv sengevæder
Hejsa.
Først må jeg sige, jeg har selv haft ble på om natten, indtil jeg var 13-14 år gammel.
De gange, hvor jeg sov udenfor hjemmet, endte tit med våde lagner. Det holdte op, men jeg har brugt præperatet "Minirin" i perioder siden. Det er i mit tilfælde noget med, at jeg mangler et stof, som "holder" urinen i blæren, og er ikke noget, som kunne afhjælpes uden medicin(har prøvet rigtig mange forskellige måder at undgå det på)...
- Jeg bliver også nemt sengevæder, når jeg har fået noget at drikke - det der med at "tage sig sammen" er noget vrøvl, som mennesker som aldrig har haft problemet, lukker ud! Det har intet med det at gøre - kun i tilfælde af, at han ikke får pisset af inden han går i seng. Jeg kan ikke nøjes med at tisse af, så hvis jeg har været i byen(kan sagtens drikke mig meget fuld), drikker jeg INTET den sidste time eller to, får jeg tager pillen - ellers kan der ophobe sig væske i kroppen! Det er den eneste bivirkning, så hvis man tager den lille forholdsregel, kan man sove op til 8 timer uden at skulle gå en eneste gang på toilet!

Jeg er klar over, at tråden er nogle år gammel, men jeg blev simpelthen harm over alle de vanvittige forslag om tvungen ble, offentlig hån og henvisning til garagen! - Det er ganske enkelt uvidenhed om problemet, som udløser den slags ævl!

Minirin er receptpligtigt, og jeg bruger det kun som en foranstaltning, hvis vi har været på besøg/i byen og fået et par genstande - i mit tilfælde, kan sengevædning opstå efter blot to øl!!!
Så til alle, som ikke kan afhjælpe problemet ved at "tage sig sammen" - kontakt lægen, og spørg til minirin!

MVH,
M

Våd i bukserne drengepisseren
ja, jeg tisser sgu osse i sengen. Er soldat og det gør sgu alle fyre når vi har fået lidt indenbords. For fanden: ingen bleer, vi er sgu da mænd og som dreng tissede jeg osse i sengen lissom min bror - det gør mænd og drenge bare.