Manden vil hjem igen.

Manden vil hjem igen. redguard
Hej alle..

Min mand har været flyttet "hjemmefra" de seneste 5 uger, og har villet skilles, da han ikke mente han havde så mange følelser for mig længere. Dette var opstået ret pludseligt(vi har lige fået vores 3. barn for 11 uger siden, og før hun blev født var der intet galt), så jeg har derfor mistanke om han har haft en affære med en anden. Det benægter han dog på det pureste, og jeg kan da heller ikke på nogen måde bevise det.

Nå men sagen er at han nu gerne vil forsøge at få ægteskabet på ret køl igen, og det vil jeg naturligvis også helst da jeg elsker ham højt og vi har børn sammen. Jeg sidder bare nu med en masse nagende tvivl indeni fx. er han kun kommet tilbage fordi vi ellers skulle sælge huset? Har han haft en anden? Er det pga. børnene? Vil han gå fra mig/os igen? osv. Jeg hader at have det sådan - jeg har aldrig tidligere tvivlet på hans kærlighed, men nu tvivler jeg på alt. Sådan ønsker jeg ikke at leve mit liv.

Er der nogen der har lign. erfaringer som ved om det kan lade sig gøre at genvinde tilliden, eller om jeg bare burde sige til ham at når han har sagt A må han også sige B - og gennemføre skilsmissen.

DET var da godt nok et skidt valgt tidspunkt. dulkis
- Det synes jeg simpelthen er synd for Jer - allesammen. Havde jeg været i din situation, da jeg havde fået nr.3, havde jeg nok strakt mig langt for at få tingene på rette plads igen. Det tror jeg i hvert fald.

- Jeg kan godt forstå dine betænkligheder, men den eneste, der på nogen mulig måde, kan give dig et tilfredsstillende svar på dine spørgsmål er din mand. Lav en aftale med ham om, at du må spørge til du er blå i hovedet, og han bare har at svare og svare dig.... ærligt.

- Kan der være nogle andre udefrakommende ting i hans liv, (jeg tænker ikke på utroskab) der kan have tricket den beslutning? Hvordan har han det på arbejde, socialt, familiemæssigt osv? Det er jo tilsyneladende kommet som lyn fra en klar himmel og kvinder plejer være bedre til at "lugte lunten" end at lige dét sker os.

prøv elisapigen
par terapi før du gør noget. få ham til at vise at han VIRKELIG gerne vil arbejde for ægteskab osv. så er du da næsten sikker.

selvom jeg ikke er gift, håber jeg du kan bruge mit råd til noget

Lad tvivlen komme jer tilgode sushiplanet
Først vil jeg da lige sige tillykke med jeres nyeste barn.

Min kone og jeg har selv ét barn og vi begge syntes det har været en mundfuld at kombinere forældrerollen med vores liv ved siden af. Derfor kan jeg kun forestille mig, hvor energikrævende og, måske, hektisk et liv en to større børn og en nyfødt må være. Måske din mand derfor "bare" er løbet tør for energi og prøver at flygte fra de uoverskuelige daglige og nattelige opgaver? Det er ikke optimalt, nej, men, som han jo også afviser, behøver grunden ikke at være en anden kvinde.

Du skriver at problemerne er opstået umiddelbart efter jeres barns fødsel. En mulighed er derfor at det han oplever er at have fået en fødselsdepression. Det kan ske for mænd også. Jeg har forstået at det er noget der for de fleste er en kortvarig oplevelse på en varighed at nogle uger.

Jeg siger ikke du bare skal acceptere at han "forsvinder" for at komme tilbage når det passer ham, men jeg synes, taget jeres situation i betragtning, at du lige skal stikke en finger i jorden inden du anklager ham for utroskab og føler at skilsmisse er eneste svar. Kommunikation er og bliver essentielt

må indrømme elisapigen
du virker ikke teenageragtig. du har tvivl over om din mand mener at han vil arbejde med ægteskabet. og de er da berettiget.

men håber i kan få det til at fungere. :) alt held og lykke til dig/jer:)

Hold dit fokus på det positive 3-børns mor
I er en stor familie nu. En travl familie, hvis I har det med tre børn som vi havde [:)]

Det kræver et godt makkerskab og siger han, han vil arbejde på at få ægteskabet op at køre så læg mærke til alle de ting han gør for at understøtte sine ord.

Det du giver opmærksomhed er det, der vokser mest, så du bestemmer egentlig helt selv. Husk det.

Held og lykke med den lille nye og alt godt til dig og din familie.

Mange tak redguard
for jeres gode indlæg - jeg har det faktisk lidt bedre nu. Tror jeg vil bide mig fast i det gamle ordsprog: I morgen er der endnu en dag - og så gå ind og sove så det hurtigt bliver i morgen [:)]

tror bare.. freya
han har haft brug for noget luft og komme lidt væk..måske en lille depression..over alt det der sker?
jeg ville ikke lægge for mange tanker bag, han vil tilbage så glem fortiden, den findes ikke mere...det vi har er kun NU OG HER. Få det bedste ud af nuet, istedet for at fokusrere så meget på hvad der engang var eller hvad der engang kommer.
Han har haft brug for at tænke og jeg tror ikke han er dig utro.