Mandens tilblivelse.....

Mandens tilblivelse..... wowowow
Gud skabte æslet og sagde til det: "Du skal kaldes et æsel. Du skal knokle dagen lang og blive kaldt dum som tak. Du skal blive 20 år gammel." Æslet svarede: "Det lyder ikke som et godt liv. Kan vi ikke sige at jeg skal blive 5 år?" Gud accepterede.

Så skabte Gud hunden. Gud sagde: "Du skal kaldes en hund, leve som et underkastet dyr, leve af rester ved middagsbordet og passe på huset. Du bliver 35 år gammel." Hunden svarede: "Kan vi ikke sige at jeg skal blive 15 år?" Gud accepterede.

Så skabte Gud papegøjen. Gud sagde: "Du skal kaldes papegøje. Du skal sidde i et hjørne af stuen og gentage alt hvad folk siger, til stor irritation for alle. Du skal blive 75 år." Papegøjen: "Kan vi ikke nøjes med at jeg bliver 50 år?" Gud accepterede.

Så skabte Gud manden. Gud sagde: "Du skal være et menneske og kaldes manden. Du skal leve det gode liv. Du skal være klog og intelligent og du skal bestemme over denne verden. Du skal leve i 20 år." Manden: "Det lyder som et rigtig godt liv, men kan jeg ikke få de 15 år æslet ikke ville have, de 20 som hunden afslog og de 25 år papegøjen ikke havde lyst til?" Gud accepterede.

Derfor lever manden et dejligt liv, indtil han bliver 20. Så bliver han gift. De næste 15 år knokler han dagen lang og bliver kaldt dum som tak. Så får han børn, lever af rester fra bordet og passer på huset de næste 20 år. De sidste 25 år sidder han i hjørnet af stuen og gentager alt hvad folk siger, til stor irritation for alle.

Kan alle have en rigtig god dag

tankevækkende hawa
jeg kan godt se hvor jeg er nået til ;-)

Gud skabte Adam. Mjølner.
Hvorefter han tog et ribben........... og skabte den første højtaler !.

SMIL Tipi
dejligt med sådan et lille smil, til at få resten af dagen til at gå, så vi hurtigt kan komme på weekend:)