Mandschauvenisme.

Mandschauvenisme. provokator
Er det i orden at være Mandschauvenist i Danmark, idag?

Er det i orden, eller forbudt, at have Mandschauvenistiske meninger? Skal Mandschauvenistiske og sexistiske meninger forbydes adgang til web-sites, på linje med Nazister og pædofile kvinder?

Er det ok, at sige og mene, at kvinderne skal hjem i køkkenet, at stemmeretten skal tages fra kvinderne, at der skal indføres værnepligt for kvinder, efter 9 klasse skal det være obligatorisk at gå 2år i husholdnings skole, for alle kvinder, også handicappede.
11/12 forældremyndigheder skal overdrages til mænd i forbindelse med skillesmisser, mod idag 1/12.

Er det i orden at slynge disse meninger, ud i den offentlige debat, eller skal det cencureres, og kun foregå i det skjulte på linje med nazister og pædofile kvinder?

Og, er det fordi web-sites bestyrer er kvinder, og bløde mænd, der er bange for at miste job?

Må man ytre negativitet, over for kvinden af idag?

Disse og mange andre meninger bliver diskuteret på www.mandens.dk, skulle en cencur også gælde for www.mandens.dk og, hvis det er ulovligt, hvorfor cencurere debat-sites, så sådanne mandschauvenistiske indlag?

Er det i orden at være rødstrømpe og komme med sexistiske bemærkninger på kvindedomineret arbejdspladser, lige som mænd i sin tid gjorde, før vi blev andenrangs borgere?

Se min datter på: http://maria.fotoalbums.dk

Du må gerne se hende, men jeg må ikke, fordi jeg er en Mand.

Hvad?? (Niels)
Du er jo ikke rigtig klog mand! Intet af det er ok, men selvom jeg er mand, synes jeg da nok at vi lever i et mandsdomineret samfund...

Det gør vi også Annie**
mandchauvenister er såmænd velkomne, hvis de ved hvordan såden en bør te sig, men det er jo præcis det, der er gået galt. De minder alle om Onslow

Det er ikke i orden carmenfreya
hverken den ene vej rundt eller den anden vej rundt.

vi skal respektere hinanden som de mennesker vi nu er, og suplere hianden med hver vores stærke og svage sider.

Om vi lever i et mandsdomineret samfund ?? næe det synes jeg ikke. Kvinderne er jo godt på vej til at overtage dominansen, og opfører sig noget nær lige så dårligt over for mændene som de beklager sig over at mændene gør over for dem.

Ligestilling kalder de det, men er det vejen frem at tromle hinanden ned i ligestillingens tegn ?

Kærlig hilsen
Carmen, der mener at vi alle er ligeværdige og dermed skal behandle hinanden med respekt hvad enten man er kvinde eller mand

hvis faren til vores planlagte barn anonym
gad se sin datter ville jeg være lykkelig. Det er synd for hende. Han fik tilbudt fællesforældremyndighed og det hele selv om han gik, da jeg var højgravid, man vi har aldrig set ham siden. Og han er sidst i 30èrne og talte altid om ansvar og pligter.

hmmmm hvorfor må du ikke se din datter ?

anonym

Jeg beskytter mit barn Marias mor
En sag har altid to sider, faren farer frem på solen med sin oplevelse, jeg er bare en mor der ikke vil se mit barn blive gjort fortræd, af en far der ikke kan styre sit syge sind.