Mange drengebørn omskæres forkert

Mange drengebørn omskæres forkert Åen ved Opnør
Mange drengebørn bliver bare omskåret uden klinisk rengøring før under og efter ritualet. Mange muhammedanere bruger en brødkviv til denne religiøse ting. Jøderne gør det med en meget skarp saks.
Bliver de små søde børn bedøvet. Det må bi da sandelig håbe for ellers bør Dansk Folkeparti gå i forreste række og ændre lovgivningen på området om omskæringerne.

Ændre til hvad? dulkis
Mig bekendt er omskæring forbudt i Danmark, men I er måske begyndt at fremsætte lovforslag i muhammedanien?

Omskæring burde totalforbydes teknikkeren
over hele verden, det er mishandling af aller groveste karakter.FY FOR FANDEN.
Tek-12

Men så... smilodon
kan man vel bare skære dem om?

Ja omskæring af kvinder dulkis
men omskæring af mænd foretaget ikke blot af religiøse årsager. Der er nogle der mener I ikke er så hygiejniske at I kan overlades ansvaret for et stykke forhud.

Har du overvejet den vinkel? Det er jo altså årsagen til omskæring af amerikanske mænd og man har faktis påvist nedgang i antallet af livmoderhalskræfttilfælde, der hvor det er indført.

Omskæring af kvinder er kulturelt betinget og endnu et af rædselsslagende mænds forsøg på at styre kvinders styrke i deres køn.

Din ide med at forbyde det verdensomspændende kan jeg kun tilslutte mig.

Kun omskæring af signethiemer
kvinder er forbudt i Dk, men det er også for sygt. Omskæring af drenge er et meget lille indgreb, der hvis hvis det gøres rigtigt ikke er nogle problemer med. Min personlige holdning er at det må være op til den enkelte

Det er muligt teknikkeren
at det nedsætter risikoen for livmoderhalskræft hvis en mand er omskåret, men efter min mening er det en barbarisk handling uanset om det er en dreng eller en pige. Det burde forbydes.
Knus Tek-12