Mangler tilfredsstillelse

Mangler tilfredsstillelse den skuffede
Min kæreste kan ikke tilfredsstille mig i sengen. Jeg har lyst hele tiden, men han kan og vil ikke hele tiden. Det er et kæmpe problem for mig!!!
Nogle gode råd????

Samme Problem hmmm
Hjemme hos mig er det lige omvendt her er det kvinden der ikke gider, er det normalt og kun ville en gang hver 14. dag eller er det mig der er for krævende, jeg syndes ikke jeg stiller de store krav men det er lidt frustrende, jeg ved da godt at der er forskel på folk men jeg tror at dialog er det rigtige der må være en grund til at din partner ikke vil "hele tiden" og jeg tror at hvis du elsker ham så er det kun samtale der kan løse jeres problem, ellers må du jo ud i byen og have dig en elsker ved siden af dem er der sikker mange af

Ingen elsker. lé fyr
Snak med jeres respektive partner om det, fortæl dem at i syntes det er et problem.
Måske skyldes det stress eller andre ting, prøv at lave en rigtig hygge aften med levende lys kun jer to, mange glemmer at leve livet sammen til tider, og finde gnisten.

Det med at finde en elsker vil tære for meget på det hele, og hvis det bliver opdaget kan det få uoverskuelige konsekvenser.
Dem der får en elsker er dem som ikke tør tage problemet op, og gøre noget ved det.
Og i sidste ende sårer det alt alt for meget.

Prøv at find gnisten igen eller måske løse lidt på stressen, så kommer det hele igen i 9 ud af 10 tilfælde.

Og husk at holde gnisten ved lige, hyg jer sammen uden andre og uden evt. børn.Hjælp dig selv Chr. Al
"Min kæreste kan ikke tilfredsstille mig i sengen" pu ha tænker jeg, sikke et ansvar, du påligger ham - at HAN skal tilfredsstille dig!. Hvis du kender og værdsætter din egen krop, vil du i kærlighed kunne hjælpe ham på vej til det som DU VED er dejligt for dig. Du kunne også hjælpe dig selv på vej. Hvis jeg var din kæreste, så gad jeg ikke have sex med dig, jeg ville føle, at jeg var til eksamen og fik dumpekarakter, hvis du ikke fik det udbytte, som du forventede. Det handler ikke om ham - MEN OM DIG!

Vise ord By nature
Vise ord min ven. Så enkelt er det nemlig !
Mennesker generelt har til vane at kigge udatil når de har problemer, istedet for at kigge indad.
Tak!! den skuffede
Ja, det var nogle vise ord. det vil jeg lige tænke lidt over. Men vi snakker meget om , hvad vi kan lide, hvad det er det dejligste m.m.
Men det er også hårdt at blive afvist af den man elsker.....

Det gør rigtig ondt Chr. Al
Det gør rigtig ondt at blive afvist/udelukket fra at gøre alt det dejlige, som du gerne vil,netop derfor vil det også kun hjælpe dig, hvis du tænker, at din kærestes manglende lyst til sex ikke nødvendigvis er en manglende lyst til dig. Jeg tror ikke på at alle de "gode råd" om at "forføre din kæreste" har den mindste betydning, hvis din kæreste ikke selv vil. Hvis du finder ud af, hvordan du kan få din egen lyst tilfredsstillet, og invitere din kæreste til at være med. Holde om dig imens du kæler for dig selv el.a. Det eneste som jeg ikke tror virker er, at du nedtoner din lyst, eller gennemtvinger at din kæreste toner sin lyst op. Find ud af hvor i kan mødes, og hold hver jeres egen lyst i live. God vind til dig og din kæreste.


noget frækt Charmefyr
Hej søde så skal du bare prøve en som mig har selv en kanon stor sexlyst og er lidt af en frækkert, du kan jo bare sige til
KH
Charmefyr

Måske ikke altid Host!
Jeg har selv været i et forhold hvor min kæreste bare var jævnt "doven. Så når han var tilfredsstillet, kunne jeg så enten også lægge mig til at sove eller tilfredsstille mig selv. Så det er ikke altid, at man kun skal tænke på hvad man kan gøre for sig selv. Jeg er nu i et andet forhold hvor sexlivet fungerer ligeligt og fokus er på den anden ...fra begge sider.
Til den skuffede: jeg tror i øvrigt det vil være en ide at få resten af forholdet til at være positivt, så kommer det nok igen.