Mangler venner i ny by

Mangler venner i ny by Tilflytteren
Hej
Jeg er flyttet til Odense med min kæreste, arbejder ikke mange timer - det gør han!
De venskaber jeg havde hvor jeg boede før - er ved at glide ud.... Derfor, mon ikke der er nogen i Odense-området, der mangler venner?
Kvinde 27år.

sorry~ Anonym
Bor desværre ikke i Odense området så kan nok ikke være til megen hjælp udover at skrive lidt i dit lille indlæg her så der sker lidt :)

Held & Lykke med at finde nogle kanon venner!

Folk i Odense Stella
er åbenbart rige på venskabs-området. Det ser ikke ud til der er nogen der mangler.

Jo der er skam... Anonym
Hej

Jo der er skam nogen her i odense som mangler venner/bekendte (flere end man nok tror). Jeg er selv en af dem som sgu er gået hen og blevet lidt ensom og alene efter brudet med den mand jeg troede jeg skulle leve med resten af livet. Efter sådan et brud er der mange "venner" der glider væk. Og ja jeg synes sgu det er trist ind imellem at være single med en meget lille omgangskreds tilbage, og de få der er tilbage har jo også deres kærester og deres liv. Så der er ikke mange tilbage i ens liv, hvilket godt kan være lidt hårdt da man jo savner at komme ud og ha nogen at snakke med.
Hmmm, jeg kan da ikke være den eneste i hele odense der sidder alene weekend efter weekend????

Venlig Hilsen
Kvinde, 27 år

Ohh, der er liv :-) Tilflytteren
Jeg har - som jeg skrev - godt nok kæreste, men han arbejder meget.
Har du en mail jeg kan skrive til?

En smule liv er her Anonym
Jo der er lidt liv :o) selvom jeg er gået lidt i selvsving *S*, men tænkte jeg da lige ville svare til dit indlæg... Er egentlig første gang jeg sådan har kigget på disse debatsider, men tjaaa det er måske en meget god måde at komme lidt i kontakt med folk, selvom jeg er lidt tilbageholdende mht igennem nettet...
Nåh men det var lige den mail jeg kom fra: livets@sol.dk

nye venner Anonym
hej
vi er også et ung par fra odense, og ja, venner har vi heller ikk så mange af, da vi har boet i kbh - vi er henholdvis 26 og 32, så skriv endelig, hvis det har nogen interesse

mvh
Gitte