Manipulerende meningsmåling

Manipulerende meningsmåling master-of-domestics
Dette er en illegal og manipulerende meningsmåling

Spørgsmål 1)

Mener du tante 1, Pia Kjærsgaard, skal vælges til Danmarks enevældige diktator og kejsersinde, så utopien om Morten-Korch-Danmark langt om længe kan blive til virkelighed?

Svar ja eller nej på spørgsmålet. (Du gerne begrunde dit svar.)

Spørgsmål 2)

Eller mener du at tante 2, Marianne Jelved, skal vælges til hele Danmarks viceskoleinspektør nr. 1, fordi hun altid med stram og skuffet minde forstår at irettesætte tante 2 (Pia Kjærsgaard)?

Svar ja eller nej på spørgsmålet. (Du gerne begrunde dit svar.)

Spørgsmål 3)

Mener du, at tante 1 (Pia Kjærsgaard) og tante 2 (Marianne Jelved) i virkeligheden er ude på det samme? - Nemlig, at vikle hele Danmark ind i en luftig ideologisk diskussion om øllebrøds-barmhjertighed kontra riddemester-mentalitet for at lukke munden på venstrefløjen, når de begynder på deres evindelige snak om økonomisk og social ulighed.

Svar ja eller nej på spørgsmålet. (Du gerne begrunde dit svar.)

Spørgsmål 4)

a)   Det er rigtig, når Henrik Dam Christensen (S) og Villy Søvndal (SF) siger, at de ”bare” mødes for se fodbold og drikke en øl.

b)   Nej, jeg tror, at Henrik Dam Christensen (S) og Villy Søvndal (SF) kissemisser lidt i det skjulte.

Finder du udsagn a) eller b) mest rigtig? (Du gerne begrunde dit svar.)

Spørgsmål 5)

a)   Det sødeste par inden for politik er Henrik Dam Christensen (S) og Villy Søvndal (SF).

b)   Nej, det sødeste par inden for politik er fhv. skatteminister Anders Fogh Rasmussen (V/K og DF) og nuværende olie-zar George Bush, jr. (USA og Irak).

Finder du udsagn a) eller b) mest rigtig? (Du gerne begrunde dit svar.)

.

lol, andecreme*
hvad havde du forventet?
De røde kan ikke være objektive, de hader ALT hvad DF forslår. Hvis DF siger man ikke må kræve penge for luft, ville de straks kræve en luft skat indført. Vi kender typen, lad være med at spilde tid på dem.

Manipulerende svar Manipulator
Svar 1)

Måske på en måde. Det må være på tide med en diktator, man kommer ingen vegne med et blødsødent demokrati, hvor alle vil være enige menr kun når halve uld-i-mund-løsninger. Desuden står jeg i dyb gæld til Morten Korch, da han bollede mig for hårdt i røven i 1959.

Svar 2)

Nej. Viceskoleinspektører er det værste, der findes. De vil gerne lege at de har magt, men når de så skal til at demonstrere ordene bliver alle løfter om toiletter i skolegården og gabestok til bøllerne ikke til noget alligevel fordi tidl. viceskoleinspektør og mentor Bjørn Elmquist er bøllesympatisør.

Svar 3)

Ja det kan der være noget om. Men sådan er politikere jo - valgflæsk og luftkasteller flyver rundt på Borgen. Pia vil jo nok ikke engang være diktator, når det kommer til stykket, samtidig er Marianne Helveds håndtaske for slidt og for lille til at indeholde en finanslov, hvor skatten blev sat ned, det er jo dybt skuffende.

Svar 4 : b) I tredie halveg putter Søvndalen noget i Henrik Dams øl, der lugter af trotskijisme. Dermed er der lagt op til et rødt kabinet med Dam C som Helle-indpisker fra sidelinjen. Heller har ingen helle på det område.

Svar 5)

Det sødeste par er da Søvndalen og Henrik Dam. Sikke et eventyr der kan skrives om gammel-romantiske røde kabinetter, det er næsten lige så sødt som Kejserens nye klæder.

???? master-of-domestics
Synes du, at jeg er objektiv overfor Marianne Jelved (tante 2), Henrik Dam Christensen (S) og Villy Søvndal (SF)? ;-)

Hvorfor tror du, at JEG er rød? Det er da KVINDEN på mit profilbillede, der er rød ...(på numsen). ;-D

Har ikke lyst master-of-domestics
Jeg har ABOLUT ikke lyst til at læse mere om dit forhold til Morten-Korch. :-p

Jeg tror, at slag hører hjemme i en helt anden debat kategori. :-p

nej, du andecreme*
misforstår mig. Jeg tror ikke du er rød, kommentere bare på dit indlæg. Kan godt se du ikke er rød, en rød vil nok ikke bringe den, den er for tydelig selv for en rød.

Nemlig, ja, liberal = frisindet master-of-domestics
Det er nemlig rigtig. Jeg er ikke rød. Jeg er liberal.

Det er derfor, at jeg stemmer på venstrefløjen. Nu til dags er jo der, vi finder de liberale.

Ordforklaring:
Liberal = frisindet