Mark Johnson = Idiot i overklasse eller??

Mark Johnson = Idiot i overklasse eller?? UngPige23
Hej allesammen.
Jeg var for nyligt til voice06 koncert i tivoli i KBH, hvilket var en total feed oplevelse.
Men der var en af artisterne som jeg faktisk næsten væmmedes ved da jeg hørte.

De fleste kender hans sang "kig forbi", den har et godt flow, en god melodi og en sjov tekst, den er dog utrolig selvglad fra Mark Jonhsons side og det skal siges at han altså ikke er noget at skrive hjem om udseende mæssigt!

men det er så hvad var det er, han startede ud med "Kig fordi" og publikum jublede og sang med og det var fedt det hele men så begynder han på sang nr. 2 - SKANDALEN!
jeg ved ikke hvad sangen hedder og det interessere mig faktisk heller ikke, mark johnson præstere at synge om hvor rig han er og hvor ligeglad han er med alle os almindelige mennesker som han faktisk synes er ret taberagtige, han synger at han ikke vil være kæreste med nogen af pigerne men da gerne vil give den allesammen en lille uforpligtet tur i kanen. og han synger om hans klamme læderjakke som åbenbart er meget dyr og fornem om som ingen af os (efter mark johnsons mening" nogensinde får råd til. Der var ganske få der jublede til sangen og mit bud er at det var lidt plørede for resten af publikum faldt fra, der blev stille og ingen sagde en lyd.

Det er dog den værste gang bras jeg nogensinde har hørt fra en kunstner..

Hvad er jeres mening om Mark Johnson??

Mvh UngPige23

hmm emily_rose
jeg har hørt en interview med ham og han sagde at han gør grin med sig selv og rappere som 50 cent i sin musik. Du ved han gør grin med det der at rappe om at man har så mange penge og er sammen med en masse kvinder o.s.v. Alt hans musik er utrolig selvironisk, også den der kig forbi. Det skal han da helt sikkert ha' respekt for. Man kan jo sagtens misforstå pointen, men hvis du lytter til hvordan teksten er (har dyr jakke og alle er nogle tabere o.s.v) så kan du vel hører, at han tar gas på sig selv.

m.v.h emily

kig forbi cph gangstar
må jeg kig forbi og gi dig noget jern?

Når man skriver en sang.. hink
..handler den ikke nødvendigvis om en selv, ligesom hovedpersonen i en skønlitterær bog sjældent er forfatteren selv. Derfor skal teksten nok nærmere forstås omvendt i forhold til hvordan du har oplevet den, sådan at han faktisk nedgør personer som dem han synger om. Nogen gange behøver man altså ikke at tage alt bogstaveligt..

Kan godt lide ham chinc
Jeg kan faktisk godt lide ham.
Jeg er helt vild med det "glimt" han har i øjet, og så er jeg af den opfattelse, at den musik han laver, skal opfattes ironisk...

Lidt li'som Rammsteins Amerika. Det hele er bare en gang ironisk pis der bliver lukket ud, for at sætte det hele lidt i perspektiv.

Så vidt jeg ved, så har han da også en helt almindelig kæreste ;)

Johnson (& Malone) opz
Johnson kan give et førstehåndsindtryk som du beskriver; plat, antifeministisk og selvglad. men som tidligere sagt, så er han fuld af selveroni. Han nedstammer ikke fra overklassen, og er først begyndt at tjene rigtig mange penge det sidste halve år. I tidernes morgen startede han sammen med USO og LOC (BANGERS). Det var en "kopi" af hvordan westcoast-rapscenen så ud og lød den gang. Han skulle så være gået solo, men lige inden pladen kom ud, gik pladeselskabet konkurs (Pladeselskabet "Skandaløs")

Han kom så tilbage med Åbyhøjmakkeren Johnson, hvor han lavede en ep, der på mange måeder minder om hvad hans nye plade består af. Men han er selvironisk, og det ses tydelig på Johnson og Malone ep'en, hvor han rapper om store biler og mange penge, til trods for, at han ingen bil eller penge har. Du må forstå, at han tager pis på rapbrancen, "de rigtige hip-hop'ere" og ikke mindst sig selv. Han har det bedste flow i DK, men bare syndt det skal lyde over Crunkbeats på hans nye plade. Pige23 - håber du forstår, at hvad han siger ikke er virkeligt, men udsrpinger fra hans eget lille univers!

kender ikke den idiot kldt
men det er tabermusik og han er en tabernar

har også set og hørt ham rita du
Jeg synes han har en fed accent og det er et fedt nummer. Men LOC er efter min mening den førende danske rapper, og så ser han jo godt ud hehe.

jeg synddes han er god mmee
og jeg var også til voice06 og jeg hørte ikke rigtig den anden sang men jeg syndes at "kig forbi" er en god sang

Kan ikke snuppe ham rotterotte
Han giver mig hudproblemer, jeg slår ud hver gang jeg hører noget med ham og går det næsten fysisk dårligt når jeg hører "Kig forbi", så det er vist rigtig godt at jeg ikke har hørt den anden sang "SKANDALEN" som du taler om ;0)

Du har min fulde opbakning til at synes han er et fjols :-D

Christ, begrundelse tak. Bubba
Man plejer at give en begrundelse for at sige at folk er idioter, og hvorfor musikken er nederen.

Han er en af de få rappere som rent faktisk tager pis på sig selv og hele rapbranchen. Han er for grineren!

jeg er ikke enig sarahvidtfeldt
for det første er det marc

og jeg syntes faktisk han er utrolig dygtigt ,. måske er du lidt jaloux ?

tror du ikk os du ville prale lidt hvis du havde herre mange penge og tøsserne hang om ørene på dig ? søde ven det tror jeg ,.

og ud over det så e han kop en lille hottie <3

:-) A- Nuz
Manden er da total grineren og på tide der kom en rapper med selvironi, der hele forskellen ligger de andre er sgu lidt for kvalmende at høre/se på i længden

HAHAHA HamDer2605
Hvor er du sjov at høre på :D.. Prøv engang at læse Johnsons lyric "Ikk' Hate"

Tosse ahahaha :P

snedigt den oplyste
.... vi kalder den slags ironi.

nej slet ikk annaannaa
hejsa ungpige23
hvis du høre resten af hans cd kan du høre at han også gør det med humor.
det er kun de to numre hvor han spiller mest smart der er blevet vilde hits, men hør resten af hans cd, der er han ikke hele tiden ovenpå, og kan også godt tage lidt pis på ham selv
han er virkelig tallentfuld så køb hans cd! du vil ikke fortyde det

VH.
Anna
p.s
Jeg var selv til voice 06, og der var mange der jublede, så det er ikke helt rigtigt.

Har mødt manden XshulderX
Det er sjovt det med at i siger han må være selv ironisk... er selv kommer til samme konklusion... mødte "DK's største bawler" (hva fanden er Liam så? :P eller jokeren?) må lige meget back to story.

mødte mr. Marc Kwabena Johnson, aka. Marc Johnson aka. johnson aka. niggeren i slæden :P

Til Noget åbent VIP sesion i sønderborg da der var hiphop julefrokost.. Manden havde lige fået smidt sin første CD på gaden ca. 6 måneder før så der var en del hype omkring manden.

Dog var dette hype til at overse!! :D manden sidder hele aften 4-5 timer alene i en lænestol i et stort VIP rum og wow han bawler!! med sin mobil XD han sad og skrev på den hele aften når han ikke lige prøvede at være spille homies med alle de gamle drenge (drengene fra østkyst huslers, L:ron:harald, Micheal Jøden, Johnny hefty var der bl.a.)
De virkede nu ikke til at være særlig interesseret i manden.. De sad og chillede med en lille bønne, mens jeg sad og snakkede hele aften med Johnny hefty (love that man... Fucking great!!! ) og jøden, diskuterede med ham om hans sidste MC fight nights og hvorfor det gik ham så elendigt...

johnson prøvede at score en halv grim stripper, der var med på et L:ron:harald nummer og total rap groupi... Well han kørte så meget med klatten at hun valgte at kysse på jøden i stedet... say what!!! hvis du taber en pige til jøden... Well.. giver sig selv ikke, se manden... Dog har han personlighed og stil må give ham det :D

nå men

Da jeg så var i gang med at skride der fra (de andre ville hjem, jøden var stiv og hefty var bare blæst XD )
så går jeg hen imod udgangen, og der rejser Johnson sig op og tilbyder MIG sin autogram :O WTF... tog imod den... Men det virkede needy...

Irritere mig at jeg ikke den dag i dag ved hvilken bil manden køre i... Kunne nu havde været total sjovt hvis han kørte i en citroen eller en anden skod bil... Men med hans atidude osv. Så vil jeg nok skyde på en alpha romeo, da disse altid laver verdensklasse design i verdensklasse lorte bil... flot uden på.. intet at havde det i irl :D

Tag lige ja-hatten på.. Marc Johnson er sygt nice. Homie
Hvis man ikke kan høre ironien og joken i hans musik, har I måske bare ikke fanget pointen.. Marc Johnson er ALT andet end en selvfed nar.. Og hans musik er for grineren.. Tag det med et gran salt, ikke ;)

Sut Emil Johnson fan
Dig der ungpige23 Johnson synger meget bedre end dig. Nej vent han rapper en ting som du ik kan skulle bare lige hilse og sige Hold din kæft når du ik har smag for musik..!!