Mary føler sig krænket

Mary føler sig krænket jetpost
Er det i orden at fotografere de kongelige når de optræder på en offentlig badestrand???

http://ekstrabladet.dk/underholdning/kongelige/article217405.ece

Nej. Mille.
Nej, det syntes jeg ikke.

hvorfor ikke jetpost
når de nu spankulerer rundt på stranden.....Min holdning er nok den at når de får alle de penge i apanage, så må de kunne finde steder hvor de er alene hvis de ikke vil overbeglos.....tror jeg nok

det ville aldrig gå godt susanne.larsen
hvad skulle de stakkels paperazzi fotografer så leve af?

Og hvad skulle vi få ventetiden til at gå med hos tandlægen og frisøren?

Jeg misunder dem ikke, aldrig at være sigselv. OG uanset hvor stor apanagen er, så ville det ikke være stort nok for mig at ofre min private sfære.

Helt enig, men jetpost
men er det alligevel i orden at fotografere dem, når de optræder offentligt???Skal de være forberedt på det, og er det bare en del af det at være kongelig.....

Ville også føle mig krænket. Lars12
Kan godt forstå at hun ikke vil være en halv nøgen model på forsiden af et blad, hun er kongelig og ikke bikini fotomodel - det er min mening.

jamen jetpost
skal hun så ikke lade være med at træde op på de danske strande????? Er det ikke bar hvad hun må regne med??? Ifølge dansk lovgivning har man jo lov til at fotografere på offentlige steder....

Altså... Anonym
Nu ved mary vel godt at hun er paparazzifotografernes yndlingsoffer nr 1 herhjemme, så hvorfor rende rundt på offentlig strand i bikini, hvis hun ikke vil fotograferes...
Var det maveskindet efter fødslen der ikke er helt super??? Mig bekendt har hun da før poseret i bikini på diverse ugeblade - bare før fødslen.

rigtigt nicklass
helt enig med dig

Måske? carina.
Det kan være en bule på maven måske.
Se på dette billeder - der er ihvertfald en bule?
http://img.photobucket.com/albums/v398/gigi_ho/DRWs/gp9.jpg

??? Ninaa
Jo men hun vidste jo ikke det var en fotograf fra et ugeblad. Hun beskrev ham bare som en lyshåret mand og i 30'erne. HUn har måske troet det var en almindelig mand. Vi ved jo ike hvad der er sket, det kan være at han har været ubehagelig og meget nærgående. For ja hun har poseret i bikini før...

mary Camiilla
Kan sagtens forstå hende.

forstår hende miikel
ja det kan jeg også. og han har nok gjort noget som hun ikke brød sig om, meget nærgående eller noget i den stil.

det må da have været morsomt ppp
at stå der med teleobjektivet og se hvor længe tøsen kunne blive derude.
ja jeg synes nu det er helt i tråd med mine øvrige posteringer under royale overskrifter, det der det er da ikke et liv, de skal da have lov til at slippe !

badedragt prinsesse-toben
Der er jo noget, som hedder en badedragt. Det kunne hun jo bare bruge.Og de MÅ altså bare finde sig i, at de bliver fotograferet. Eller også må de finde sig almindelige jobs og gå ud af offentlighedens søgelys.

Andrea Elisabeth Rudolph anonym
Det var ikke i orden da Andrea Elisabeth Rudolph følte sig krænket af se og hør, men det er åbenbart i orden at Mary føler sig krænket. Hvor er forskellen?

Det burde være forbudt Anonym
Det burde være forbudt
at tage foto af de kongelie
når de ikke har rigtig tøj på.
Det burde simpelthen være strengt forbudt.
vi har alle ret til privatlivets fred

med venlig hilsen
Søren Stokholm Jensen

Igen noget hysteri!!!!!Og løgn. Ask
Burde osse den unge smukke kvinde være forsigtig øhhh ...forstår ikke at en fotograf fik lov til det?Sikkert løgn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klart forbudt! Schumann
Er helt enig i at det burde være forbudt at tage papparazzi billeder af de kongelige. Når nu man har besluttet at man af en eller anden grund vil have et kongehus er det altså ret vigtigt at de ikke bliver lavet til popstjerner men at afstanden mellem de kongelige og "os andre" bliver vedligeholdt. Hvis man synes tiden er løbet fra det der med at de kongelige er "vigtigere" end os så burde man afskaffe kongehuset på stedet. De er repræsentanter for Danmark, de er kransekagefigurer, de er IKKE popstjerner og bør aldrig blive det!

Kongelige er ikke andet en pynt. Kransekagefigur
Vær nu forsigtig kære Mary.De er sultne,som ulve.
PENGE-PENGE-PENGE.

Hvad??? jetpost
Hvis "afstanden mellem de kongelige og "os andre"" skal vedligeholdes skal de da ikke bade på offentlige strande....hvor er logikken, eller skal stranden lukkes når "prinsessen" får lyst til at bade????

I så fald Min mening
..må de holde sig væk fra offentlige strande. Det er i følge loven ikke forbudt at filme og tage billeder på offentlige steder, så der er ikke noget at beklage sig over

fjals... what?
Heya... Mary er vel godt dum hvis hun tager på en offentlig strand for at bade, velvidende at chancen for at støde ind i en fotograf, er overrepræsenteret... Hun har selv giftet sig ind i foretagende, så jeg forstår slet ikke problematikken... Afskaf kongehuset, så slipper vi alle for ynkelige indlæg som dette..?!

Husk at købe Se og Hør i dag hehe Bladdet
hi hi altså????Fnis..!

giv dem et ordentligt liv Anonym
Tænk sig adrig at kunne bevæge sig uden at føle sig overvåget døgnets 24 timer, af dumme fotografer der kun er ude på at få de mest afslørende fotos. Fy for den. Ingen kan vist sætte sig ind i hvad det betyder for et menneske, tænk på Diana. Lad være med at købe de fordummende blade, smid dem i papirkurven hos frisøren. God gerning!

Mary pedersen497
ja det syntes jeg godt at de må for hun ser pisse godt ud

Den nemme løsning... Skeptiker
Ikke ligefrem et direkte svar på spørgsmålet - men...

Hvis nu folk bare lod være med at købe aviser og blade der spekulerer i den slags underlødige dyneløfterier og spionfotograferen af de kendte (for hvor interessant er det nu lige at Mary har været på stranden?), så ville det formodentlig pludselig være et uinteressant foto.

Stop dårlig smag - eller lad i det mindst være med at købe fra dem der sælger!

Alle har ret til et privatliv Charboe
Nej det er ikke i orden. Alle har ret til at være private også på en offentlig strand. Vi danskere bryster os altid af at kendte kan bevæge sig frit rundt i samfundet. Vi kender alle historierne om Kong Christian der red gennem København til hest alene og kronprinsesse Magrethe der stak af fra sine livvagter for at shoppe i fred. Den slags har de kun kunne gøre fordi Danmark er Danmark. Lad os værne om der samfund som vi holder så meget af og droppe jagten på de kendte. Bare se hvad England har fået ud af det. Mvh en bekymret borger

Mary må godt føle sig krænket anonym
Ja, det er rigtigt, jeg syntes det er ok hun føler sig krænket. Hvis jeg var ude og bade i bølgen blå iført bikini ville jeg da også føle mig krænket HVIS DET VAR EN FREMMED MAND JEG IKKE KENDTE SOM VILLE FOTOGRAFERE MIG jeg ville bare ikke få så meget omtale

Nej det er det ikke Frøken Berg
I det hele taget synes jeg at de kongelige har krav på lidt mere privatliv end de egentlig har, som f.eks da de billeder af Kronprinssese Mary blev taget hvor hun var i bikini det var en privat ferie de var på, hvorfor skal de så ikke have lov til at være i fred...

Med Venlig Hilsen

FrøkenBerg

Kan nu godt forstå det, og dog. Anonym
Jeg kan godt forstå hun føler sig krænket, tænk bare at stå og vente på at hun ikke kan holde ud at være i vandet mere, men på den anden side ville jeg også mene, at det er hvad man kan forvente i dagens Danmark..

Jeg kan ikke nikke genkendende til at de kendte kan gå ud uden at blive jagtet.. Der er da ved at komme rigeligt med paparazzi-fotos herhjemme - der går ikke en dag hvor man ikke på en eller anden forside kan se en ubehagelighed om kendte, som de med garanti ikke frivilligt har valgt at bringe selv.

De kan jo nøjes med at jagte de medieliderlige, som så gerne vil gøre sig til for fotografer, som Paris Hilton f.eks.
Der skal da nok findes nogle af dem herhjemme også..

Man ved hvad man går ind til når man enten gifter sig ind i kongehuset, vælger at blive popstjerne eller på anden måde bliver kendt, men derfor kunne man jo godt håbe på lidt privatliv alligevel, hvis bare de fotografer ikke var så pengefikseret og griske.. Men det kan vi igen føre direkte tilbage på seere/læsere - OS!

forstår godt... mumsemor-igen
... Mary.

Jeg ville dælme også føle mig krænket, hvis jeg troede mig alene, og så opdagede en fotograf med en linse så stor som rundetårn tage billeder af mig. Respekterer Billedbladet for at de ikke bringer billederne.

Det kan ikke nytte noget at de holder ferie i lukkede omgivelser. Jeg kan da huske at have set nogle billeder af Frederik, hvor han ikke har meget tøj på, fordi han troede sig alene, og det på privat område.

Jeg synes helt ærligt, at alle uanset om de er kendte eller ej fortjener et par ugers ferie hvert år, hvor de er "fredet vildt".

til de der synes at det er i orden at krænke privatlivets fred: Render I også efter kendte og peger fingre ad dem når I ser dem på gaden eller i indkøbscenteret? Har de ikke samme ret som dig og mig til at være private, når de ikke er på arbejde?

har du lyst til det? memmory
Privatlivets fred burde være en menneskeret for de kongelige Deres arbejde består iforvejen i, at være offentlige. De må have krav på, at holde fri, når de holder fri. Tænk- tanken om aldrig, at kunne være sig selv - altid at skulle kigge sig over skulderen, aldrig kunne være fri!.

Absolut ikke! pingvinspasser
Jeg synes ikke det er i orden at fotografere andre mennesker i bikini,som man ikke kender personligt, medmindre de selv beder om det. Og det er uanset om de hedder prinsesse Mary eller Gertrud.

Krukkeri Trump
Hun må sgu da finde sig i, at man kan fotografere hende, når hun optræder på en badestrand.
Hun har da forhåbentlig ikke noget at skjule. Nu må den "familie" sgu tage sig lidt sammen.

Det er fulstændig ligemeget... Sunshine2
...om det er Kronprinsesse Mary,Andrea Elizabeth Rudolph eller undertegnede....( eller alle andre) Så bør det ikke være tilladt at tage billeder hvor personen føler sig krænket uden vedkommendes tilladelse. Det er ikke et spørgsmål om de er kongelige- kendte eller fuldstændig almindelige mennesker. Det er da lige ubehageligt...Det er der ingen der skal finde sig i, apanage eller ej. Skal de ikke have lov at gå på stranden ligesom os andre, når nu vi praler af at være sådan et frit og hyggeligt lille land, hvor de kongelig kan gå på gaden rimeligt i fred.

For min skyld kunne det være lig med visse blade ikke ville eksistere... for min skyld ingen alarm. Det er ikke for at spille hellig, selvfølgelig bladrer jeg også hos frisøren, men ville ikke savne dem, ville vel bare læse noget andet.

JA, selvfølgelig, vakse
de kongelige er mennesker som alle os andre. Hvis de ikke vil kigges på, må de blive hjemme.

mary irene
de kongelige bliver forfulgt over alt,det må være forfærdelig ikke at kunne være i fred, man kunne ønske sig journalisterne havde lidt mere selvkritik eller pli, men det er jo et spørgsmål om penge og bliver sikkert ikke anderledes, synd for mary. venligst Irene

Vi har ALLE ret til... Asnne
...at færdes privat. De kongelige gør efter min mening, et rigtig godt PR arbejde for Danmark og det kan ikke gøres op i penge (læs: apanage).er er rigtig mange mennesker rundt om i verden, der misunder os vores kongehus. Tilgengæld har de også ret til at være sig selv når de ikke officielt er "på", dvs. bade fra stranden som os andre, gå på indkøb som os andre, have besøg som os andre, rejse privat som os andre og meget andet UDEN at blive fotograferet eller overbegloet. Der er vist ikke ret mange af os "døelige" danskere der ville bryde os om at skulle gå i deres sko! Mht. ventetid hos tandlæge, læge og lign. er der mange andre spændende emner at læse om.

enig irene
måske en klækkelig bøde kunne få fotograferne på andre tanker. Irene

Hvor er det rigtigt Asnne
det du der siger!

Naturligvis.. må det offentliggøres Blandemaskinen
Hvis vi andre er på en offentlig badestrand, eller et andet offentligt sted, og vi bliver fotograferet......... så kan vi blive "lige så krænkede vi vil"........... loven siger, at så må der fotograferes og offentliggøres alt det de vil........... ellers må små Mary jo holde sig til swimmingpoolen i Frankrig.............. eller, hvor de nu gemmer den. Forøvrigt er spørgsmålet om hun har noget som ingen før har set.

Der er vist aha...
noget du har misforstået, ved du at offentlig betyder, at hvis jeg ser Mary og Frede på en badestrand eller hvor som helst, så må jeg fotografere alt det jeg vil og jfr. loven har jeg ret til det......... så hvis Mary går i vandet og nogen vil have et billede, så kan de fotografere alt det de vil - DET er IKKE STRAFBART - Mary befinder sig et offentligt sted.

Bare rolig - DU Margit25
bliver ikke fotograferet - du er ikke køn nok, kongelig nok eller et eller andet ikke nok.

Har de kongelige ikke krav på privatliv? bmjh
Hvorfor kan kongelige ikke gå i fred for fotografer??? Har de ikke ret til et privat liv??? Hvorfor skulle de ikke komme ud at bade lige som alle os andre?? De har det lige så varmt. Ja de er fra kongehuset og folk er interesseret, men kan det ikke holde sig til det det de gør for det offentlige??? Hvor mange af os andre ville være glade for, ikke engang at komme ud at bade, se på babytøj eller bare tale med andre mennesker uden det stod i avisen næste morgen, og så endda med BLADETS TRO om hvorfor??

Fuldstændig afhængig af sladderjournalister kaiogkaren
Mary og Frederik stiller da villigt op har jeg indtryk af. Damen er måske snerpet og Frederik jaloux. Uden pressens hjælp var de lige så ukendte som mange andre, Hvis de er utilfredse kan de rejse til et fjernt sted og for min skyld blive der.

Sikke en gang vås Anonym
Hvis der tilfældigvis skulle komme en pressefotograf forbi, når du er på en offentlig strand, og tog et billede af dig iført badetøj. Brugte det til illustration til en eller anden historie, og du ikke brød dig om det, kunne du lægge sag an.
Skal pressen bruge den slags, kan de købe et modelfoto.

Pressen herunder det Royale ugeblad har ingen ret til at tage billeder af de kongelige på en offentlig badestrand, når de optræder privat.

Ville du synes om det? Personligt nej tak!

Venligst Hulla

Republik? sos
Så du synes simpelthen vi skal nedlægge kongehuset?

Hvordan mener du... sos
...de "skal tage sig sammen?"

okay sos
Hvis jeg møder dig på en badestrand må jeg også fotografere dig alt det jeg vil - uanset hvad du laver!

Osse enig sos
Med den holdning mange har, at de skal finde sig i at blive fotograferet hvorsomhelst og nårsomhelst, så burde man tage konsekvensen og stemme kongehuset ned. Fredrik og Mery vill sikkert blive lettede - de gør jo hva i hvert fald han er født til. Hele sit liv har han levet i bevidstheden om, at han skulle være konge og ikke havde sin frihed til at bruge sin evner andre steder. Men jeg gad nok vide hvordan erhvervslivet og den danske økonomi ville have det med at skulle undvære deres "kransekagefigurer"....og Danmark ender uden tvivl med at blive en lille ubetydelig region i EU.

kan du li at folk tar billeder af dig når du bader??? hhmmmm
jeg bryder mig ihvertfald ik om det, og især ik når man ik har givet dem lov....

så prøv at være en eftertragtet person, så er det sgu slet ik sjovt længere....

la dem dog ha lidt fred

ikke forbudt nej sos
men ville du ikke føle det krænkende, hvis jeg stod lige foran dig og filmede??????? Er det simpelthen ikke at gå over grænsen selv for os "almindelige" borger?

du har helt ret ppp
Vi burde tage os sammen til at sætte staklerne fri og give dem et ordentligt liv.
Det er usselt at beholde de kongelige i deres livslange trældom blot for landet's indtjening's skyld (selv om jeg tvivler på at det reelt har nogen stor betydning)

der skal ikke ret meget til hvad ? ppp
!!!

Lukkede øjne jetpost
hun er vel ikke gået ind til det liv med lukkede øjne. Hun er blevet fortalt ´hvad hun kunne regne med, og nu må hun så mærke hvad det vil sige. Jobbet/ægteskabet går jo ikke kun ud på at shoppe, og arbejde et par timer hver dag, hvis hun overhovedet gør det. Hun har fået at vide at den luksus hun dagligt nyder kræver ofre i den anden ende.

aldrig ppp
har jeg set så klarsynet en opfattelse, også lige med det samme !

MERE END ENIG ........... pew
"Man" - altså "alle og enhver" må have lov til at være "private", også selv om de opholder sig i "det offentlige rum". Her bør der måske også skeles til formålet med fotografiet: Er det et helt privat feriebillede til albummet, eller er det fotograferet med henblik på kommerciel brug - altså økonomisk udnyttelse af, at "hr. xx" klør sig kraftigt bagi.

Langt de fleste "kendte" - og altså også kongehusets medlemmer - er temmelig imødekommende med at stille op til fotografering, og meget ofte også i mere private situationer.

Lad os dog give hinanden lov til at kunne være os selv - bar' en gang i mellem.

pew.

jamen ppp
du har da ret til en mening, efter min mening gør de nu ikke noget særligt godt arbejde, eksempelvis er vintønden Henrik da ikke noget at være stolt af.
Det er muligt at der er nogen forskruede mennesker i verden der er misundelige, personlig er jeg nærmest lidt flov. Jeg synes det er flovt på den ene side at have denne udemokratiske skamplet siddende på vores lille land og på den anden side at holde den familie i bur på denne måde i flere hundrede år.

Nemlig sos
Trods din overskrift og starten på dit indlæg, vil jeg give dig ret. Vi har vænnet os så meget til at kendte blive jagtet og krænket og fastholdt i alle mulige og umulige situationer, at mange nærmest synes det er blevet en menneskeret at grine af de mennesker, der af én eller anden grund er blevet kendte. Dybest set bunder det i det laveste af alt: misundelse.
Vi danskere er som helhed ikke noget at råbe hurra for. Almenmenneskelige høflighed og almindelig hensyntagen til andre, også til dem, der er anderledes og måske har andre - enten ringere eller bedre evner og mulighederer end man selv har - de dyder er yt og det er blevet i orden at sige nøjagtig hvad man tænker om enhver man møder. Man må såmænd også skrive grimme ting i aviserne. Det kaldes med et fint ord: ytringsfrihed. Konsekvenserne ser man også i form af agressioner og meningsløse overfald som feks knallertfyren med kniven! Tag jer dog sammen herhjemme og find kammertonen igen. Vi skal jo allesammen være her på hver sin plads i samfundet!

Nå ikke? sos
Du kan tro det har betydning for landets økonomi hver eneste gang en kongelig rejser ud i den store globale verden!

What? sos
Ud over at jeg heller ikke forstod indholdet i dit lange indlæg, så forstår jeg ikke, hvorfor "anders" nu også skal blandes ind i det. Er det Anders Foghs tv du mener eller er det simpelthen Anders And, når du skriver følgenede:
".......bliv lidt kritiske i stedet for side passive og vente på at blive inokuleret med anders/tv meninger."
Og hvad betyder inokuleret????

Ikke sikker på du har ret sos
Jeg tror faktisk ikke, det er lovligt at offentliggøre et foto, man har taget af tilfældige mennesker på en badestrand - i hvert fald ikke, hvis det er tæt på. Da skal man have vedkommendes tilladelse. Men hvilket blad ville købe et nærbillede, jeg har taget af dig ved Blåvands Huk? Forkellen er jo at man kan være sikker på at få sådan et billede af Mary afsat til den højestbydende - og der er mange penge i det! Jeg kender en fotograf der tjente 100.000 på et pletskud af Margrethe på vej ind til sin mor på hospitalet. Ingen vidste på det tidspunkt at Ingrid var indlagt! Havde han taget et pletskud af dig på vej ind til på hospitalet, havde han jo nok ikke ligefrem scoret kassen - og hvis han havde ville du da nok føle dig både krænket og snydt!

utroligt! sos
Du har da helt misforstået noget. De er absolut ikke afhængig af sladderjournalister - det forholder sig faktisk lige omvendt.

Ja det er jo lige dét sos
Det er ikke lovligt, at vise billeder af tilfældige mennesker i medierne uden deres egen accept.

Mary mary dog Benny Bomstærk
Stakkels Mary, hvis du ikke kan klare mosten skulle du måske rejse tilbage til Australien og lade en anden klare jobbet for dig. Det er jo ikke fordi du har det mest uønskede job i verden så at klage over nogle billeder. Jeg synes du er smålig

Øh! sos
Du mener altså at hendes job går ud på konstant at være offer for krænkelser hvor hun går og står? Den sobre del af pressen kører efter helt særlige regler, som er aftalt med kongehuset - dét vi taler om her er den slibrige del af pressen, der bare vil tjene til lidt privat luksus. Enhver fotograf i den kategori er på konstant udkig efter at én af de kendte dummer sig på et tidspunkt, hvor han kan være der først på pletten med sit kamera. De lægger sig gerne i skjul hele natten eller kravler op i høje træer for selv at være i skjul i håb om at være heldig.
Mary har ikke valgt at blive prinsesse - hun har valgt Frederik og dét, der uundgåeligt følger med. Han har jo som bekendt ikke selv været for glad for at være født til at blive konge. Her er hun jo en enorm støtte for ham. Synes danskerne ikke de skal blive ved med at være kongelige, så må vi jo stemme om at afskaffe kongehuset. Jeg tror faktisk Mary ville være lettet.

Posten er måske noget for dig? sos
Misundelse er en grim ting!

Forbyd presse fotografering på offentlige steder. herollen
Der er nogen som vil ha´ en præsident tror i det ville være bedre? Jeg tror der ville blive ofret lige så mange penge på ham/hende til at beskytte dem fra offentligheden. Og lyde det samme ramaskrig fra hoffet. Nej forbyd disse nøgen fotografer og indstil deres virke til fængslerne. Der ville deres job blive værdsat tror jeg.
Enhver person burde ha´ lov til at begive sig ud på en stand uden af blive overfaldet af dlsse folk. Det gælder for såvel departementchefter og virksomheds ledere på alle trin.
herollen

Mary her og alle vegne osv. Mig og hunden
Op i r.... med de kongelige.De nasser på samfundet.Laver ingen ting.Pyntedukker!
De har hele tiden ferie.

det er da noget pjat Anonym
det er noget pjat at man ikke kan gå på stranden med sin familie uden at blive taget billeder af. og offentlig strand eller ej kan de da heller ikke bare gå og tage billeder af alle mulige andre (ukendte) mennesker og sætte dem på landets forsider... alle burde da kunne færdes uden for hjemmets fire væge uden at være bange for at havne halv nøgen på forsiden af alverdens aviser og blade..

Offentlig strand vivi
Når hun vælger at bade på en offentlig strand må hun jo finde sig i at der bliver kigget og fotograferet...det kan jo ikke være rigtigt at HENDES KONGELIG HØJHED ikke kan acceptere at der er "almindelige" folk på en OFFENTLIG strand...

jeps ppp
de smider om sig med penge !

Mary Mary Mary Mary PeDersen med blødt D
Ligeglad.Hendes egen skyld.Vågn op Mary???
PeDersen med bøldt D

nemlig ja ppp
jeg tror det ville være en enorm lettelse for de kongelige hvis de kunne slippe for at skulle være kongelige og bare blev ganske almindelige, som de jo egentlig også er inde i.
Slip fangerne fri, nedlæg det kongehus !

??? Garden
Hvis Mary vil bruge en OFFENTLIG badestrand,må hun forvente at blive overbegloet,ellers har de Kongelige NOK en stor Svimmingpool de kan bruge.
Garden.

Ja de har ski da en svømmerpøl? G nr. 18
Det kan de ski da..?.!
Gå i svømmepøl?????

Ja de har ski da en svømmerpøl G nr. 18
Det kan de ski da
Gå i svømmepøl?????

JAAA anonym
??? 2 gange indlæg JAAA.

FORBYD AL FOTOGRAFERING PÅ OFFENTLIGE STRANDE I DK ricky
Mary vores flotte kronprinssese og Mor til den dejlige dreng Christian...GJORDE DET HELT RIGTIGE..
Dukkede sig i vandet ved stranden for IKK at blive fotograferet i et sådan PRIVAT øjeblik!!!

DEM der fotografere i en sådan situation LEFLER SOM VANLIGT FOR DEN LAVESTE FÆLLESNÆVNER!!

BLAD/AVIS SALG:VI KOM FØRST

Prøv at spørge dig selv fotograf..
VILLE DU gerne fotograferes i samme situation

NEJ VEL!!!!!!

Så lad være..eller find nogle som frivilligt vil fotograferes..

FORBYD AL FOTOGRAFERING PÅ OFFENLIG STRAND I DANMARK...

HUSK!
Der findes også mange perverse MØG S...
som vi kan slippe for der,de må pleje og helst kasteres for DERES SYGE MÅDE AT VÆRE PÅ!!

Lad de kongelige være lidt i fred de stiller jo selv op når de har lyst til det

GOD SOMMER

hvad med mig? egekjaer
Er det ok at fotografere mig offentligt?
Så er det vel også ok at fotogafere andre (også kongelige)

Men... Schumann
Selvfølgelig har hun jokket i spinaten ved at tage en offentlig strand. Og jeg ville osse ha hevet kameraet frem og ikke tænkt to tanker over det. Men at plastre billederne på forsiden af Se og Hør er dér grænsen går. Men det viser jo bare at kongehuset er dødt, de er celebrities og outdated. Hvordan kan man i dagens samfund ha folk der bilder sig ind de har en anden farve blod i årerne og derfor kan tillade sig at sidde på deres flade og hive penge indenbords. Respekten er røget og så hjælper et bikini billede af den kommende dronning på forsiden af sladderblad nr. 1 ikke ligefrem. Så farvel til kongehuset er ikke langt ude i fremtiden. Hvis så bare vi ku få Se og Hør samme vej, lad vær at købe det lo..!!!

ja-øøh jeg var nok lidt tvetydig Jacob
Ja-høhøh.
Jeg var lidt tvetydig/sarkastisk/ironisk i starten. Men det var vist ment som en provokation.

Desværre er der et marked for billeder af kongelige/kendte i private og hel-/halv nøgne situationer. Ellers kunne se og hør, ekstra-sladder-bladet eller BT jo ikke sælge deres sladderblads-blade.
JEg fatter ikke at kendissers privat live er så interessant, f.eks. er en kvinde i bikini jo ikke noget særsyn vel.
Vh Jacob

JEG føler mig krænket mary skal sendes til tazmanien
Lejebolig.dk

Den valgte side kræver login!

Har du ikke login?
Køb en lejerannonce og få dette med:
Adgang til e-mail og/eller telefonnummer på alle annoncer
Adgang til udvidede funktioner for boligsøgende
Fuld udnyttelse af boligagenten via mail og SMS
Fuld udnyttelse af kortfunktion
Garanti: Finder du ikke en bolig, forlænger vi gratis din tilmelding med 6 uger

Personlige oplysninger
Alle oplysninger holdes anonyme, med undtagelse af telefonnummer, som vil blive vist på din lejerannonce.

Fulde navn:
Adresse:
Postnummer og by:
E-mail:
Gentag e-mail:
Telefon 1:
Telefon 2:
Ønsket adgangskode:
Gentag adgangskode:

Hvor kender du Lejebolig.dk fra?

Vilkår
Jeg har læst og accepterer Lejebolig.dk's vilkår

Betaling
Fuld adgang i 6 uger
- Pris i alt 195 DKK.
- Du er online på 2 minutter

Fuld adgang i 6 måneder
- Pris i alt 395 DKK.

Be my aha...
guest...... ;-)

Hold nu kæft MOCAFE Sisseltidsel
gu skal stranden ikke lukkes af, det er heller ikke det de kongelige forlanger.de forlanger bare at være i fred som alle andre.
Men du bliver vel for fanden heller ikke forsidestof fordi du går en tur på stranden vel ? nej for så langt kommer du ikke ledningen til din PC´er er for kort.

Jar du personligt fortalt hende ´det. Anonym3456
Du er så klog så du kunne undvære hovedet.

Kan desværre ikke Blandemaskinen
liiiiige huske HVOR i loven det står, men det er altså lovligt.

DET man kan diskutere er om det er etisk korrekt.

Hvis Mary ikke kan klare mosten, må hun jo blive hjemme.

Mange mennesker kommer hverken på sommer-, efterårs-, jule-, vinter- eller forårs- eller påskeferie og hvad ved jeg, de har ikke råd..... Mary kan ikke få både i pose og sæk, altså både være alle steder og så være i fred. Kan hun ikke tåle at man ser på hende, så bliv hjemme kone.

Hvis de ikke vil glo's på så må de blive hjemme eller tage steder hen, hvor folk er lige glade med, hvem de er..... sådan er det.

du kommer ikke langt jetpost
med at bede mig om at holde kæft, det bliver nok nærmest modsat.....Vedr. min pc, så er det en bærbar med trådløst netværk, så den kan godt komme med på stranden...men du må jo være meget på debatten siden du ved hvor meget jeg er på, har du tænkt på det??? Hvad er det de kongelige så vil?? Du tror da vel for pokker ikke at de kan få lov til at være alene på stranden?? De vil være sig selv når det passer dem, men det går altså bare ikke når man optræder offentligt og samtidig er kongelig. Så er jeg sådan set fuldstændig ligeglad med hvad du mener..

Forsiden jetpost
er der noget jeg er gået glip af. Hvor har du hørt at det skulle plastres på forsiden?? Det er da muligt at det skulle, men hvis jeg havde taget det billede som strandgæst så havde jeg med det samme solgt det til et ugeblad, det skal der ikke herske nogen tvivl om.

mary mary Benny Bomstærk
Mmm ja, men det er mangel på hjerne også. Mary og Frederik er sgu da total til grin

Pyha, sikken en arbejdsdag jetpost
Kronprinsessen har været åbnet modemessen i dag....nu skal hun nok hjem at hvile sig....

utroligt! mancph
Hvordan kan det være at så snart navnet på en af de kongelige nævnes, så koger debatten over?? Lad dem dog være, for de er jo almindelige mennesker som alle andre... derfor må de osse finde sig i at blive fotograferet/overvåget..... Men at paparazzierne GIDER, har kun EN årsag... Alle VIL snage i det, så derfor sælges den kulørte presse.... Apanage eller ej... hvad har det med det her at gøre? Kan bare EN komme med et plausibelt regnestykke som garanterer at en præsident er billigere end et kongehus??? Og hvem tror I blir valgt til præsident hvis det endelig kom så langt?? YES en af de kongelige, f.eks Frederik... Der er i hvert fald ingen danske politikere som har fomatet... Kort sagt...Lad dog de kongelige være.... mvh mancph

INFANTILE SMÅTOSSER ....... pew
Ja, undskyld mig, men denne debat går på, om det er ok at Mary føler sig krænket og om "Er det i orden at fotografere de kongelige når de optræder på en offentlig badestrand???"

Hvad er det så for en masse tom sludder om præsidenter, Australien, nasserøve og "korte pc-ledninger" o.s.v, o.s.v.

Forsøg dog at være blot en lille smule seriøse.

pew

Tak jetpost
det vil være rart om emnet kan komme på rette vej igen..

ja hvorfor ikk mester slanten
Hvis hun ville komme offentlige steder i bikini må hun da regne med at sån noget forekommer så. det må Mary da leve med..

Nej, det er ikke i orden Sofia
Nej det er ikke i orden at tage billeder uden man ved det, og at det oven i købet bliver bragt i et blad er ikke særligt hensynsfuldt!

Ja, Profeten Muhammed
sådan er det at være kendt medieluder.

Privatliv Odin
Det er ikke ok, at man ikke kan være sig selv.De Kongelige bliver jagtet nok hver dag.Og hvis de er inde i varmen er alt godt.Men der er ingen nåde,hvis det de gør ikke falder i folks smag.

hej kurt60
jeg synes det er iorden da det er offendlig strand
det er noget pjat. Hun har selv valdt at være kendt. man må tage det sure med det søde

hilsen Kurt

Respekt! Your Hines
Hvis én fremmed person tager billeder af dig, og du fortæller personen du vil have billederne, skal personen selvfølgelig aflevere. Og særligt, hvis det er med henblik til offentlig skue billederne bliver taget.
Og det skal respekteres uanset, hvem man er.

Så kan journalisterne mene, at i andre forbindelser fremmer de en god sags tjeneste, som giver positiv omtale af Kronprinsesse Mary.

Men jeg er sikker på, at Kronprinsesse Mary ikke deltager i nogle arrangementer for egen vindings skyld.

Så en anden gang spørg personen du vil tage billeder af først og respekter svaret.

Hvad med Andrea Elisabeth Rudolf? super-tøsen
Hvad med Andrea - hun blev udstillet på forsiden med stor mave og bare bryster - det var da 100 gange værre end Mary i bikini. Hvis det er ok at de sætter andre kendte på forsiden uden tøj på er det da også ok at sætte Mary på?? Syntes i øvrigt selv at det var langt over stregen det med Andrea - blev vred på hendes vegne - hvad ligner det?

De har ret til privatliv Lotte1
Jeg kan godt se det er spændende at læse om de kendte og kongelige, men ligefrem at se dem i badetøj....! Så kan jeg nu godt forstå de føler sig en smule krænket. De har da lov til LIDT privatliv, især når de render rundt i badetøj!

ja selvføgelig anonym
ja selvfølgelig er det da det . hvis de har et problem kan de sku da bare få sig en swimmingpool . bvad'r hader kongefamilien og deres fucking sær-regler man . de er ikke en skid, de er bare mennesker som os andre . fucking royale kongefamilie man

Hvad skal det til for.. Fruen i huset
at der ligger en halvfed, afdanket, kanonfotograf der har set sine bedste dage, i klitterne for at fotografere delvis afklæte piger.
I min verden er det en pervers stodder, som min mand kunne ændre ansigtsform på ganske gratis, for det er jo nok ikke kun de kongelig han tager billeder af.
Sådanne fedtede fotografer kan man kun kaste op over.

TIL DEM DER SYNES DET ER OK deem
hvis i synes det er ok, jamen så tar jeg da mit videokamera med ned på stranden og filmer jer

nå spøg til siden.

man tar IKKE fotografi på stranden, det siger sig selv !!!

ps. måske sku jeg ta min kikkert med..oooh..hahaha

stærk mand jetpost
uha det lyder som om han er en grimmer karl din mand, hvis han lige kan ommøblere fotografens ansigt. Er der slet ingen tanker i dit hoved der tænker: det er mandens arbejde...

Respekt for privatlivet Tarsier
Da de kongelige, selvfølgeligt nok, har ligeså meget krav på privatliv som enhver anden er svaret ganske enkelt nej.

Self. er det svært at sige hvor grænsen går, når det f.x. ikke "gør noget" at skyde et foto af Mary i en gågade, men det bør nu være op til den enkelte om de ønsker at blive fotograferet eller ej, og da hun tydeligvis ikke ønskede det, synes jeg det er respektløst at forsøge...

Naiviteten længe leve ! Boy
...fjols.
Når man har den status at man er kronprinsesse ved man udemærket godt at man bliver forfulgt af pressen, ligegyldigt hvor man er.
Udover det er det fuldt lovligt at fotografere folk i offentligheden, og offentligøre dem.
Så tag lige tænke hatten på...
Naiviteten længe leve !

Hvorfor det? osmond
Denne debat er, som så mange andre her, ligegyldig. Så luk den dog.
Den med Andrea E. Rudolph var sjovere, men den blev sgu hurtigt pillet ned fra forsiden...

bestemt nej til den fotojagt Anonym
Det er for dårlig at kongelig ikke værer privat

pervers ppp
jeg synes du lyder som en småpervers kælling der ikke har respekt for andre mennesker !

.... ....
har du hørt om " ordbog"? kik i det...

nok lulu h
jeg synes nu er det nok med alle det fiss med konglig hus vi skal være travlt med noget andet men kaster op af dem

vs... den realistiske
du har fuldstændig ret.
Hvad vil den næste være..at lukke stranden bare fordi Mary har lyst til at bade sig, så hun kan få bad uden at blive forstyrret ..helt ærligt.

xxx alla
krav...på hvad? De må stille krav derhjemme men ikke på en offentil strand....

Det er OK allanas
Hvorfor skulle det ikke være iorden at fotografer Mary?
Hvad med alle de andre der bliver fotograferet på stranden?
Skulle der nu laves et forbud mod at fotografere på stranden? Nej vel.......
Hun vidste jo nok på en eller anden måde, hvad det var hun gik ind til. Altså en for pressen en interessant person.
allanas

Nemlig!!! ilbc
Er fuldstændig enig i, at de kongelige så at sige får løn for at være offentlige figurer. Mary må da have vidst hvad ent ægteskab med en kronprins ville indebære - eller????

Når man "den gamle"
Bader på en OFFENTLIG strand, er man i det offentlige rum, og altså også udsat for diverse folk, fx.også fotografer.

Så vil h.k.h. Mary IKKE have folk ser hende i badetøj så må badningen foregå udenfor det offentlige rum.

Kan det være mere enkelt!

En del af ytringsfrihed... ary250
Ja, da det er ytringsfrihed ...

Mary er en krukke filtut
Andet er der ikke at sige til det
Filtut

N E J - brugen afgør lovlighed pew
Nej, det er ikke lovligt sådan bare ukritisk at fotografere eller filme "gud og hver mang" i det offentlige rum - man kan tage snap-shots til privat brug, men skal billedet anvendes til kommercielt brug SKAL man have personens tilladelse.

En af mine venners kone blev fotograferet på strandkanten, hvor hun bøjede sig ned over deres lille to-årige datter - et fint og sødt billede, MEN ....... det blev brugt som forside til et af de store kataloger for feriehuse i Vestjylland, og det var et helt tilfælde, at de så det.
I retten blev hun tilkendt en erstatning på 8.300 kr - og modparten skulle endvidere betale sagens omkostninger!

Så det er IKKE under alle forhold i orden at fotografere på offentlige steder.

pew

smuk mary Mille.
Og du er dum at høre på .
Andet er der ikke at sige !

er det blevet brugt ppp
billedet af Mary, er det blevet brugt til noget ?

hvor intelligent jetpost
en dyb bemærkning......

udtalelsen kunne være fra dig anonym2121
jeg tror du er mille hehehaha

Hvad synes I så om Alexandra? sos
Synes I hun er bedre, og er hun mindre krukket og dum at høre på?

ja... jetpost
men det var den ikke

Nej! baiz
Det er ulovligt at tage billeder af alle andre mennesker og bagefter puplicere dem, så længe man ikke har den fotograferedes accept. Så selvfølgelig er det ikke i orden. Lige som det ikke var i orden med Merckle og hende den franske.

Sådan er det bare... det er da den mindste form for respekt!

er det rigtigt at kongefamilien hin spage
har aktier i Billed Bladet og Se og Hør?

hun ville blive mere krænket hin spage
hvis de havde publiceret det på Bagsiden

hvergang nogle kendte hin spage
føler sig krænket stiger nysgerrigheden og der bliver solgt mere, simply Business.
Hvorfor tager man til en offentlig strand uden sikkerhedsvagter? det ville Fogh da ikke gøre ville han?