Massør i Luksusfælden - hvem?

Massør i Luksusfælden - hvem? Ondtisjælen
Jeg så for et stykke tid siden programmet "Luksusfælden"

Der var en kvinde der var psykisk påvirket af gælden og hun blev sendt til en slags massør, der masserede hende på brystbenet og så væltede følelserne frem (altså ikke sex!) og hun fik det "erkendt og grædt ud"

ved nogen hvilken type behandling det var?

og eventuelt hvad massøren hed?

er der nogen der selv har erfaring med den behandling på egen krop/som erhverv?


på forhånd tak!

Nordlysmassør mariannepost
Jeg så ikke udsendelsen, men kan oplyse at Nordlysmassører massere sådan i en blid afspændingsmassage med fokus på hele kroppen. Fantastisk behagelig massage.

Dertil kan jeg anbefale Body SDS terapi, som primært behandler med fokus på fortrængte følelser siddende i kroppen på mere afgrænsede områder.

Pøj pøj[f]

hej slim
dem finders der mange af det er sådan at mange negative føldser sætter sig i kropen hvis man ikkke får gjort op med dem , prøv at tage en krops mascør og du ville opleve det samme, du skulle prøve noget der hedder haloeaer mascasje tro ikke der er stavet rigtig men det er sådan at man får hele kropen smurt ind i blomsterpolen oile og så macer hun kropen godt og grundigt, det der olie og så macsen for en til at føle sig som en skumfidus der bliver godt og grundetig gemmen ganske , der er bare så dejlig at man slapper fuldstendig af og man ligger lige på gransen til man falder i søven men fordi der er så dejlig så ligger man bare og stor nyder det :-) 1,5 time koster 500kr og det er meget godt givet ud venlig hilsen slim

hvor? Ondtisjælen
jeg bor i københavnsområdet, men ved ikke hvor den massør var fra - gør alle SDS det samme eller kan man risikere at gå til en "dårlig" masør og få det værre end da man kom?

kan også være cilotte*
en healings massør

efter? Ondtisjælen
jeg ved intet om det her, men det så da ud til at virke...?

Hvis man får sådan en behandling - og det virker - så kommer der en masse følelser frem/ud og hvad gør man så bagefter? hvis det er slemt, så kan man jo ikke bare sende folk hjem, med et åbent mentalt benbrud?

Du spørger dag
om man kan risikere at komme til en dårlig massør.
Det er med massører som med tandlæger, postbud osv - der er gode og der er dårlige.
Det er meget vigtigt at du går til én som er dygtig - både til at massere og til at efterbehandle de følelser og måske traumer som kommer op i dig.
Kontakt evt. Nordlyscenteret i Silkeborg - de må vide hvem af deres uddannede som er gode.
Held og lykke.

altså cilotte*
jeg så ikke lige programmet så kan ikke sige hvordan hun havde det.
Men en god seriøs behandler åbner ikke for noget du ikke kan håndtere.

Jeg har selv fået både healingsmassage og alm. healing.
healingsmassagen får jeg som alm massage, men den giver mig bare en dybere ro og bedre indsigt i mig selv bagefer end alm massage gør.

når jeg går til healing så bliver der nogengange åbnet for rigtig mange ting, men en dygtig behandler tvinger ikke noget frem, det er dig der åbner og derfor åbner du ikke for noget du ikke er parat til at åbne for. ja du kan føle alt muligt bagefter, men ikke noget du ikke kan håndtere. Men er ikke nogen mirakel kur, det er en process der tager tid , alt efter hvad det handler om selvfølgelig og hvor dybt det ligger.
Når jeg får healing så er det på dage hvor mit program kan være tomt bagefter, netop fordi du ikke ved om du er mat, tung , glad, energisk eller andet nå rdu er færdig. uanset er det godt at ha tid til at kunne samle sig om de nye følelser osv bagefter.

efter healings massage er jeg totalt nede i gear og og føler mig lidt på halv kraft, så jeg vælger altid en sen eftermiddagstid så jeg holde fri resten af dagen....

er det i kbh? Ondtisjælen
Der er så meget fup og fidus herinde, det er en jungle. Og Silkeborg er fint nok, det kan godt være togturen værd -men ikke hvis man er helt smadret bagefter, så er det ikke rart at skulle sidde pænt i tog i flere timer...

Nogen der kender en god healer-massør herinde i kbh? og ps. når det er healing, hvad GØR de så? er det stadig en slags massage? (med eller uden bh på?)

healing cilotte*
er ikke massage, du ligger som regel på briks eller madras eller andet. healerens hænder vil ligge på dig, men ikke massage.
du har alt dit tøj på hele tiden.

ham jeg gik hos brugte god tid på at "tune" lidt ind på mig først bla via samtale inden. så healingen og så lidt snak bagefter.
Er det bedste jeg har gjort for mig selv.

Hende der foreslog dig silkeborg er vist bare fordi nordlys uddannelsen foregår der, så de ville kunne henviser dig til en nordlys massør i dit område de ved er god. sådan forstod jeg det da.

altså nordlys og healing er to forskellige ting, jeg ved ikke hvordan man har det efter nordlys.

jeg har gået til en healer hvor jeg havde 5kvarter og 6kvarter biltransport bagefter, det går fint. ikke noget problem, er bare sådanne sociale ting osv. man hra lidt lyst til at være alene , mere på den måde.

Husk sat healing og healingsmasssage er to forskellige ting. når jeg får healingsmassage er det kun iført trusser

mormortrusser! Ondtisjælen
så må jeg finde nogle ordentlige mormortrusser! helst med ærmer! jeg går normalt i g-string og det vil være for grænseoverskridende for mig, at skulle have massage kun iført truser!

men hvad præcist gør/får du ud af massagen?

Jeg har hørt meget dr100 unlogged
om denne metode:

http://www.webwitch.info/Terapiformer/rosen.htm

Men jeg har ikke prøvet det selv [:)]

[f][s]
dr100

en go healer cheser
i kbhn er Steen Carlsen. han er bla nået der hedder inka Healer og har oz Healings massage. han bor ud på Peter bangsvej li over for kb Hallen. og du kan bestille tid på 41430587

fik healing af ham til mystikkens univers i kb hallen sidste weekend. var ude og hjælpe på en stand. døjer tit med hovedpine pga en piskesmældslession. og ku mærke der var optræk til det derude. ikk li så fedt når man har en lang weekend foran sig.

hjalp med det samme og har ikke haft hovedpine siden [;)] han er rigtig rigtig flink og behagelig at sankke med. han kom også op til vores stand et par timer efter bar li for at høre hvordan det gik efter healingen.

skal klart ind til ham igen [:)]

kun rigetige smerter? Ondtisjælen
det lyder som om det kun hjælper på rigtige smerter på grund af noget fysisk skade?

han går cheser
ind og får løsnet op i blokader i kroppen så energien igen kan løbe frit [;)]

så er ikke kun på fyskiske smerter det hjælper, men hjælper også på alm velvære.

det hende du har set sikkert har gjort er at løsne op i solar plexus. det sidder li under brystbenet, er en kæmpe samling nerve ender der forkramper sig når vi oplever traumer osv. er også der 70 % af vores immunforsvar kommer fra så vidt jeg er orienteret. [;)]

hmm Ondtisjælen
okay, men så KAN massøren vel også komme til at lukke op for mere end man selv kan holde ud og er klar til?

jeg kan ikke rigtig finde ud af forskellen på de to slags - men det er vigtigt for mig at finde ud af, inden jeg søger en i nærheden af mig selv.

ja hende man så, havde det dårligt pga fortrængt/ignoreret dårlig økonomi gennem flere år

Det var en.... Nemlig
....kvaksalver.

en massør cheser
går ind og bearbejder musklerne med sine hænder og faktisk ælter stryger mælkesyren ud af dem så man får musklerne til at slappe af. en massør arbejder ikke med chakraerne dvs vores energicentre på samme måde som healeren. ved amsssøren har man kun trusser på
healeren arbejder med kroppens energier og får dem til at flyde frit. han lægger sine hænder på kroppen uden på tøjet og via sine hænder arbejder med at sende energier over i din krop. man kan som regel mærke at det sted han arbejder med blier varmt og begynder at snurre.
Sten tager en snak med den han skal heale både før og efter for at spore sig ind på hvad han specielt skal arbejde med.[;)]

ok tak Ondtisjælen
så giver det lidt mere mening for en blegansigt, tak [;)]

smerter i kroppen sct.gertrud
Man skal passe meget på hvilken massør man vælger. Jeg ville ønske fysioterapeuten ville give hele kroppen massage . Desværre tager de sig kun af en enkel ting af gangen.
Jeg har smerter over det meste og ville prøve en massør. Han gav mig pludselig to meget hårde tryk i ryggen. Jeg var ved at tro, den brækkede. Efterfølgende fik jeg stærke smerter i ryggen. Det eneste sted jeg ikke i forvejen havde smerter i. Min ryg fejlede intet.
Jeg måtte have behandling hos en fysioterapeut. Hun sagde, det var noget der skete ofte, skader, der var forårsaget af en massør.

Jeg forlangte mine penge tilbage fra massøren. Han vrøvlede først noget om min dårlige ryg. Jeg fortalte ham, at som jeg havde sagt, var ryggen det sted, hvor jeg var helt fri for smerter. Men jeg skal da lige love for, at det fik jeg. Der gik næsten et helt år, før jeg var smertefri. [:|]

Body-sds folmer01
Det var en behandling hos body-sds - behandleren var Bengt Andersen. Læs nærmere på deres hjemmeside www.body-sds.com.
Jeg kan klart anbefale denne behandling, jeg gennem en længere periode fået behandliger, og det har helt klart hjulpet mig både fysisk og psykisk. Jeg er bla sluppet af med nogen af de skavanker som det alm sundhedssystem ikke har kunnet hjælpe med.