Massagepiger

Massagepiger Kaspar
Ville du som kvinde acceptere hvis din mand havde været sammen med en massagepige(luder)? - Vi taler naturligvis om inden han blev din mand. Det er jo meget almindeligt idag, og ca hver 10. mand har prøvet det, og alle massagepiger siger det er ALLE slags mænd der besøger dem.

Fortiden rager ikke ham. anonym
Hvad rager det manden,hvad pigen har lavet,inden hun mødte ham,og lige omvendt.

Jeg synes den var svær signethiemer
at sluge da min kæreste fortalte netop det, efter ca. 1 år. Selvfølgelig måtte jeg acceptere det hvis jeg ville fortsætte, men det var sku svært. Jeg så i lang tid på ham med andre øjne (fordi det for mig er frastødende, upersonligt og gænseoverskridende), men vi er stadig sammen på 7 år.
Jeg tænker sjældent på det mere, men kan godt mærke et stik i hjertet når jeg tænker på det nu. Heldivis elske vi hinanden og jeg har også en fortid der på nogle punkter har været svær for ham -sådan er livet.

Lidt svært anonym
Mit problem med det er, at manden jo har betalt en for at have sex med sig, selvom personen jo sikkert ikke gider, men kun gør det for pengenes skyld. Er det ikke en form for voldtægt og lidt koldt?? At have sex med en der ikke gider? Ville have svært ved at leve med en sådan person.

ikke gider ? kldt
det er rent forretning søde ven ... medmindre du snakker om en tvangsprostitueret ... der er forskel.

Gider godt Klovn
Hej -

Jeg tror godt pigerne gider - netop fordi de får penge for det... - Jeg synes slet ikke det kan sammenlignes med en slags voldtægt overhovedet... Hvis vi taler om de danske massagepiger, så ligner de altså ikke nogle sølle stakler i modsætning de eksistenser som trækker på gaden... Selvfølgelig er der ikke sjovt når vortemanden træder ind af døren, men jeg tænker at de fleste piger der arbejder på kliniker, gør det af egen fri vilje, på grund af de mange penge... Koldt - Vil jeg til gengæld give dig ret i...

Det er ganske harmløst Herren
Der er ingen følelser involveret.

Transaktionen er sex, men kunne ligesågodt være trappevask.

En massagepige er mere udskyldig for forholdet end et engangsknald i byen, netop fordi det bare er en transaktion og ikke et løst sidespring med noget følelsesmæssigt stads.

Der er rene linier.

Intet problem Maria23
ganske harmløst. Det er helt almindeligt at mænd køber lidt sex og i stigende grad køber kvinder sig også lidt gigolosex

helt enig kldt
bedre at betale end være utro med en ikke profesionel ... syntes jeg også