MC’s Fight Night live på DR2

MC’s Fight Night live på DR2 djdaddy
Der sendes direkte fra finalen i KB-Hallen 14. oktober..

Den står på verbale bank og vokabulariumudvidende tilsvininger, når DR2 sender direkte fra dette års MC’s Fight Night" fra KB-Hallen i København. Her battler Danmarks bedste freestylerappere om at blive årets mester.

Den originale idé bag MC's Fight Night går ud på at blande den mest publikumsvenlige del af hip hop kulturen, nemlig konkurrencedelen (battling), med noget af det mest publikumsvenlige ved et boksestævne - showdelen. Blandingen tilsættes improviseret rap, og hermed er ingredienserne samlet til hæsblæsende dueller på ord og rim.

Årets Fight Night finale indledes med ét minuts stilhed, da den faste kampleder Martin Preacherman Hansen på tragisk vis mistede livet på vej hjem fra Vest-finalerne i Århus.

I stedet bliver det Jøden veteran i MC’s Fight Night-game’et. der overtager jobbet som kampleder. Jøden trækker sig derfor fra årets deltagerfelt til fordel for kampleder-rollen. Som vinder af Vest-finalen og Langelands Rap Fight 2006 var han ellers storfavorit til at hjemtage årets titel.

MC’s Fight Night udtaler bl.a.: Jøden er en veteran i MC’s Fight Night-game’et. Han er velrespekteret for sin overlegne måde at freestyle sig igennem emner for til sidst at nedgøre sine modstandere på en humoristisk måde, så selv hans modstandere i ringen står og griner med. Grunden til, at Jøden har optrådt i vores ønskescenario, er, at vi mener, at han har den rette erfaring, autoritet, charme og vildskab, der skal til for at blive en god MC’s Fight Night kampleder.

Årets 16 finaledeltagere er fundet via forudgående øst/vest finaler, inden de sætter hinanden stævne i KB-Hallens imponerende kulisse, hvor det ikke skorter på jubel og buh-råb fra et særdeles engageret publikum.

Duellerne består af tre omgange, hvor hver MC tildeles ét minut. Tre dommere skal efter hver omgang herefter afgøre, hvilken MC der var bedst. Den MC, som har vundet flest omgange, er den enkelte dommers battle-vinder. Det vil sige, at selvom en eller flere omgange er meget jævnbyrdige, så skal dommerne alligevel beslutte sig for en vinder, straks efter hver omgang afsluttes.

MC’s Fight Night kan ses live på DR2 14. oktober kl. 20:00...


ps: Dørene åbnes kl. 17:00, showstart kl. 18:30

Bemærk: dørene lukkes kl. 19:30 (billetter refunderes ikke ved for sen ankomst)

Billetsalget er i gang hos FONA og billetlugen.dk

mit flow jacob.lykke
YEEEAHHHHH mc fight night er super fedt, skal helt sikkert se det!

har været inde på deres hjemmeside og se klip fra tidligere års battles, de er virkelig gode!

men det bliver alligevel mærkeligt at det er jøden som skal være kampleder, men plejer jo at se ham battle. men han er måske nok den eneste der kan overtage efter Martin PH.

det bliver stort.

mh Jacob