McDonalds

McDonalds marcator
NU ER DET NOK!

Jeg er træt af, at store firmaer bombarderer os med dårlige reklamer. At produktet de reklamerer for er sindssygt dårligt og usundt er så en anden historie. Nej hvad der irriterer mig virkelig meget, er at der i venstre bund er en firkant med en McDonalds reklame, hvor den begynder at afspille hver gang man kører musen over den! Dvs. hver gang jeg vil åbne Start! Det er intet mindre en pisse irriterende! Er jeg den eneste der er ved at få nok af at blive bombarderet med reklamer? På tv'et kan jeg slukke, ved almindelige reklamer, kan jeg godt køre markøren over, uden at den åbner sig selv! Fuck Mcdonalds. For mit vedkommende, resulterer det i, at bæste gang mine venner spørger om jeg vil med på "maccen" så bliver det no go herfra!

Nej du anonym q
er bestemt ikke den eneste. Jeg er også røv træt af reklamer. Hver gang der er en god film. Og det sker faktisk ofte på tv3. Så kommer der reklamer hver 30 min og det er bare for meget. Jeg begynder altid og lave noget andet og får så ikke set med fra reklamerne er stoppet igen. Så nej jeg ser ikke film mere der. Og JA mac er så for meget. Man bliver også dårligt behandlet hvis man er så dum så man kører der til(børn er vilde med det i en perionde jo) Er kørestols bruger men der er sku ingen hjælp der. Ikke om jeg kommer der mere.

NEMLIG! Anonym
Argh jeg er bare SÅ utroligt enig! og noget helt andet er at en så stor kæde ingen vegetarmad har. ikke i DK i hvert fald. Vi er altså også studerende der gerne vile have billigt(lorte) mad selvom vi ikke spiser kød.

Hilsen en boycotter af Mcdonalds.

Ikke enig Lemming Productions
Jeg synes det er en pisse fucking fed måde at kommunikere sit deffe budskab ud til et sygt stort publikum!! Lemming Productions er helt nede men den syge måde at lave reklame på!! Så herfra er vi ikke enig. Men det med maccen.. det er vist også et NO GO herfra men mere fordi det smager af tis............