Mc Syg & Dårlig

Mc Syg & Dårlig Øøøørk!!
Er der nogen der har hørt om den nye film "Supersize me"?

Den handler om en mand der kun lever af mad fra McDonalds i en måned og er lige ved at dø af det! Hvis man kan forbyde folk at ryge på offentlige steder pga sundhedsrisikoen, så burde man også forbyde at nogen fremstiller og sælger mad der er vanedannende, men samtidig så usundt at man kan dø af det hvis man forsøger at leve af det i blot en måned.

Jeg var på McDonalds idag, men har allerede dårlig samvittighed... ...jeg tror at jeg finder brækspanden frem og ...øørrk!

Fuldstendig enig - hvad med en fedtafgift? professorweb
Er helt enig. McD er ikke mad, det er noget værre junk. Måske skulle McD betale en fedtafgift på fedtstofferne som de lægger over på brugerne? Dette gælder dog ikke kun McD. Alle produkter med for højt fedtindhold burde afgiftsbelægges. (Problemet kan måske opstå når man skal lave en afgiftsmodel der fungerer?)

Ser dog frem til den dag hvor man kan få en hotdog i pølsevognen af kylling/kalkunkød med brød med højt fiberindhold. Hmmmmm/mmmmmm! Forretningside?

Dokumentar serie Anonym
Der har i hvert fald været et eller andet med nogen forskere i USA der ville gør det. De havde fundet en sports mand der ville give sin krop på KUN at leve af mc mad og coca cola i et stykke tid. Det var ret lang tid men kan ikke huske hvor lang tid. Fandt aldrig ud af hvad det endte med.

Ved i forresten hvad det mindst fedende mad der er hos mc er....? Isen!

Min familie er den meget dovne dåsemads familie. De vil hele tiden på mc. Og man kan se det på dem. Jeg spiser aldrig andet end èn is når jeg er der og det er begrundet på det princet at jeg synes det smager utroligt dårligt og af fedt. Og isen smager godt nok. og man kan hvis også godt se på mig at jeg både kommer fra den familie men også at jeg er den der ikke spiser lortet.

En ting til... Anonym
En ting til er jo også ham spasseren fra USA der sagsøge MC for at havde været blevet tyk...
Er det ikk lidt åbenlyst man nok blir det af det lorte mad...

Cecer

En måned.. Lissi
Han skulle spise fire Mc måltider hver dag i en måmed..og det skulle være Big Mac....han tog 11 kg på og blev syg..forhøjet blodtryk bla.

Måske ligeså farligt som rygning, alkohold og sukker...

Uhada da..vi lever liver farligt..men jeg tænker nu mest på, om der snart kommer et skilt op i forretningen : MÅ ikke sælges til personer under 18 år..da det er vanedannende *S*

+kalorier - minus sex Brasilien!
Det vaereste var ikke bare at han tog paa.. Men at han mistede lysten til sex og ikke kunne faa den op at staa!! Det er lidt tankevaekkende og uhyggeligt!

Apropo.. Fik kalorierne paa ALLE MCD produkter her:

http://www.mcdonalds.dk/page/mcdonalds/67228/11881/12071/73375/38768/default.asp

Find MCD kalorier her Brasilien!
Hov.. mente ikke fik men find:

http://www.mcdonalds.dk/page/mcdonalds/67228/11881/12071/73375/38768/default.asp

McDum & Doven veggy-taar
der er jo mange vegetar restauranter allerede, spørgsmålet er om man kan lave en stor butikskæde som McDum og få det gjort til en kommerciel succes??

Jeg tvivler, for mange folk er for dovne til at tage konsekvensen af at skulle have en sund livsstil, der jo ikke bare indebærer det at spise sundt men også at motionere.. ..dovenskab og dårlig sans for kvalitet skal nok holde liv i McDoven, er jeg desværre bange for :(

brasiliansk mad? flæskestegen
Hej brasilien,

Lad mig lige høre; ER du fra brasilien eller BOR du dernede lige for øjeblikket?

Hvad spiser man på de kanter? Er det sund eller meget fedende?

Hehe Anonym
Det kan sQ godt være det bliver rigtig nok. Jeg synes det er forfærdeligt hvorfor folk over hovedet kan lide det. Det er brød der er lavet med et eller andet kunstigt stof eller sådan noget. Kødet er road kill der er presset sammen. Det er sikkert ikke engang blevet stegt eller noget. Så dyber de det i friture og før alt fededt når at rulle af smider de det hurtigt i noget papir så de millioner af kalorier kan nå at trænge ind. Det er en eller anden sammensværvelse kan i ikke se det. Man bliver så doven og overvægtig af bare første bid at man ikke gider lave mad ever again så i stedet tager man på mcd. igen og igen og igen og igen... Kan i ikke se det?

Cecer

McPusher veggy-taar
rigtigt, det er en sammensværgelse, McPusher gør os afhængige af (bøvs) fedt!!

Mc Donalds Anonym
Der var engang en radiousendelse på Dr "orientering" SOm fortalte om Mc D.

"Kødet i en bøf der sælges på MC Donalds er fyldt med avispapir fordi de i USA tjener provision på vægt/Kilo der bliver solgt, desuden arbejder slagterne på akkord så der er fundet spor af afføring fra køerne i bøfferne".

Derudover så ved jeg at det eneste friske i en burger fra MC D er tomaten og salaten.

Løgringene er tørret så de bliver opblødt i vand før de kommes i en burger.

Resten er altså konserveringsmidler. Ketchup, syltede agurker osv.

Ja, Light Lemon
I har ret Mcdonalds er dårligt...men især den i Gladsaxe er rigtig dårlig, der er der dårlig betjening, dårlig mad og beskidt

LAD VÆR EMD AT TAG DERHEN!

En burger i ny og næ.. Burgerelskeren
Jeg er vild med burgere, sprøde pomfrites og cola, men der går måneder imellem at jeg spiser en. Til gengæld smager det også herregodt når det endelig sker. Uhhmm, så jeg vil nødig undvære Burger King, Mc.Donalds osv.

det sku da dårLiigt den der! mee..
jeg sys mc. donalds, er for seej, ALTSÅ jeg bor LANGT fra en mc. men når jeg endeLii er der , så ska da der også BAre ÆDES løs..det kan god være mc. mad er vanedannende, men det er da ikk alle deer blive vanedannet! og hvis man lukker mc og burgeking, såå har man sku også et STORT probleem!!!