Med eller uden ring...

Med eller uden ring... anniehall
- Har her i weekenden haft stort tøse-kom-sammen.

En af mine nære veninder blev gift for 1 års tid siden. Hun siger så, at hun aldrig har modtaget så mange "varme" tilbud, når hun går i byen, som EFTER hun er blevet gift. Hun har ringen på!

Og så går tøse-snakken jo ellers i gang. Flere af kvinderne hævder, at det samme gør sig gældende for dem....kender du til det fænomen???

Snakken går bl.a. på at man udsender helt andre vibrationer, når man ikke er ledig...man virker simpelthen mere selvtilstrækkelig (åbenbart på den tiltrækkende måde???)

En anden del af snakken gik på at man jo ikke er afsted for at score, eller blive scoret, men for at have det sjovt - og mennesker som har det sjovt er bare mere tiltrækkende...det kender jeg jo godt.

Har du erfaringer med at være mere eftertragtet med ringen på? -Og hvad (hvis ja) tror du grunden er?

Annie

køb karl mars nye bog donkalbo
"med eller uden penisring"

Det er helt normalt Bimmer ILP
Jeg har altid fået mange sextilbud fra
kvinder, der vidste at jeg havde en kæreste.
Så det gælder for både kvinder og mænd.

nice price....special 4 u... anniehall
...fra folk som også kender din kæreste?

- Er det ikke lidt frækt eller er det bare mig som støver i krogene?

Eller er du, Bimmer, en frækkert som udsender al verdens frodige vibrationer (mener det på den bedste måde!)til kvindfolkene....

Det er da en pudsig dynamik. Er det den gamle traver med, at det, naboen har i sin have ser forbandet tillokkkende ud?

...kan måske også være smigrende, hvis ens mand kommer grinende hjem og fortæller at de andre mener han er temmelig dejlig....så ved man jo at man havde ret fra starten :)))!

Annie

Som en brølende løve naturelsker
jager mennesket afsted på deres byttejagt. De udsender deres "urin" og "duftspor", af for meget parpume/aftershave.. Øjnene glider rundt for at afsøge det bytte der skal nedlægges. Mennesket score.. jeeaaa, bygger rede og falder til ro..
Finder ind i sig selv, og udståler nu den ro som andre mennesker tiltrækkes af..

Jo, så der er vist noget mere om snakken, om at der er flere tilbud når man er "optaget".. som du selv skriver, så mennesker der fx, bare for og have det sjovt, og ikke bare er ude på og score, er mere "afslappede"

Føler selv at jeg har fået flere tilbud, efter jeg er kommet i fast forhold.

Tænker lige... anniehall
lidt over tingene - kan godt tage lidt tid nogle gange :)))!

Har ikke fået flere tilbud synes jeg...måske nok fra en anden type mænd....

( PS håber ikke at du tog mig mit chokolade-svar ilde op).

Shhh Annie tænker :))....

jeg hvisker ,( fordi jeg ved du tænker) naturelsker
nej jeg synes dit chokoladesvar, var fjong og tifir (betyder kanon)

Men selve emnet du har taget op idag, er faktisk interesant og tankevækkende.. Jeg får helt lyst til og lave et psykologispeciale over det emne.. Men jeg tror jeg lader det værer ved lysten..

p.s hr Anton Berg er MIN mand. Men fordi du er så sød, så kan vi godt dele

Erfaring... anniehall
- Jeg tror at rigtig mange har erfaring med emnet. Og glæder mig til, at de giver deres besyv med!

Min mand...Din mand...så længe han smager af det samme....;))...ok, så deler vi!!!

Annie

Ingen forskel rimtursen
Jeg mærker ingen forskel. :)

Jeg tror dog helt sikkert at der er noget om snakken angående hvilke signaler man udsender og man måske virker mindre attraktiv og mere desperat eller agressiv når man aktivt prøver på at møde nogen.

Har altid selv været mere afslappet og tilbageholdende på det punkt og har egentlig aldrig manglet opmærksomhed eller selv skulle tage det første skridt, og det er bestemt ikke fordi jeg ligner Claudia Schiffer. :)

Ja da! Mand36
Jeg har selv mærket det - da jeg var gift var det tit jeg havde en flirt med en pige eller to (gjorde ingenting).

Så har jeg haft en tid som single - ingen tilbud i ret lang tid.

Så fik jeg for et par uger siden en øhhh elskerinde (hedder det det?) Jeg var så i byen dagen efter at jeg sidst havde sovet hos hende (jeg fik så hatten passede den nat) - og jeg har ALDRIG fået så mange blik, smil, flirt i mit liv. For jeg var MÆT af sex, og bare ude med gutterne og for at have det sjovt med dem (ingen kvindejagt). Det scorer åbenbart.

Den go´e.. anniehall
...udstråling lammer igen folket!

:)))

Annie

Ja, og så kan det hannah1
være, at de, der er specielt interesserede i gifte kvinder/mænd, måske tænker, at her er der ingen følelser involveret, da den gifte jo er afsat til anden side. Så chancen for at få følelser i klemme måske er mindre? Blot et gæt.

Hej, hej

Min tanke... anniehall
...har også været omkring den der! Altså (håber ikke at jeg støder nogen) hvis man er en rigtig grimmert, er det jo en optimal måde....hurtigt ind (så at sige) og hurtigt ud igen...

Glad for, at jeg ikke har trang til andre kvinders mænd....det virker så ynkeligt, som om man føelsesmæssigt, har svært ved at give sig selv nok respekt, kærlighed, give sig 100% hen (der er jo altid denne tidsbegrænsning....som selvfølgelig nok virker befordrende for liderligheden i sig selv).

Samtidig virker det enormt egocentreret...uden at selvværdet er med...for så ville man vel vælge en som kan møde en på lige fod...eller hvad?

I debatterne herinde høre/læser jeg nogle kvinder udtale sig som om de har vundet den store gevinst - de slipper for alt det sure og får det bedste....måske forstår jeg det bedre når jeg bliver lidt ældre/mere moden?

Tak for dit indlæg.

Annie :)))

Det var så lidt. hannah1
Ha' en god weekend! ;)