Med rulle, pensel eller......

Med rulle, pensel eller...... Harry Flashmann
Malermester, anarkist eller bare farvestrålende. Jeg ved ikke, hvad jeg skal mene om Lars Grenaa, manden der er medlem af BUPL´s hovedbestyrelse og som fik en tur bag de stive gardiner for at kaste maling på statsministeren.
Hvordan kan en mand med sådan en adfærd sidde i BUPL´s hovedbestyrelse ? Oven i købet udtaler han (set i JP) at han kan finde på, at gøre det igen. Er manden da total idiot ?
Efter min mening, viser det meget mere om BUPL end om Lars Grenaa, der sørme er en af hovedkrafterne bag en demonstration på tirsdag. Til dem, der vil bruge tid på denne demonstration, vil jeg bare sige: Tag engangsdragter og sikkerhedsbriller på måske er han ikke så sikker på hånden som sidst han anvendte demokratiske metoder, i form af kasteskyts. Vor herre bevares.
Hvem tør lade deres unger, deltage i sådan en demonstration, hvor man kan finde på at vise dem, hvordan man bare skal lave sine egne regler, når man er uenig med andre ? Mine unger skal aldrig overlades til pædagoger af Hr. Grenaa´s slags.

Nej manden iampersson
er bindegal og BUPL er ude på vildspor.
BUPL skulle tage at overholde menneskerettighederne selv og bøje sig for forenings og organisations rettighederne.
Det kan vel ikke undre i den gamle pamperorganisation som "plukker" medlemmerne og betaler skyhøje "gyldne håndtryk"

enig jacob.lykke
giver dig fuldstændig ret. synes det er fint nok at ville demonstrere sine synspunkter, men da han lavede stuntet med maling, mistede jeg al respekt for ham.
i sidste ende kommer det jo bare til at koste os endnu flere skattekroner, tæpperne som også blev jævnt røde skal jo skiftes ud, og tror næppe han selv fik lov at betale.

kan ikke forstå BUPL tillader at have ham siddene, men det giver nok noget medie omtale de ellers ikke ville have haft.

mh Jacob

ganske rigtigt aristoteles
PUBL sætter en ære i at have en forbryder som leder, det siger ikke så lidt om hele organisationen - jeg fatter ikke de forældre som lader sig vildlede i dette undergravende politiske spil. i alle tilfælde bliver børn og forældre taget som gidsler, som arbejdsgivere, kolleger, samt resten af samfundet. private børnehaver og mange flere privatskoler er hvad landet trænger til. hurtigst.
mvh.