Medicinsk abort

Medicinsk abort fr gravid
Hej

Vil godt høre fra nogle af jer der har prøvet medicinsk abort.

Hvordan med smerter, blødning og ja hele forløbet.

Og nej ikke til jer som bare har læst på nettet.. personlig erfaring vil jeg ha.

ja ... Jeg har prøvet det... Donna
kan ikke anbefales. det er for farligt.

knus fra mig[l]

Hold dig fra det sissepigen
Er min mening.
Har været igennem den og noget gik helt galt. Blødte næsten non-stop i 3 måneder. Var en skald af mig selv til sidst, havde ingen kræfter tilbage :S

been there Been there
Jeg har læst at i langt de fleste tilfælde går det godt. Det var også min forudsætning for at vælge det. Det var jo bare en pille der skulle sluges og så et par blodprøver. Men niksen...jeg brækkede mig i en uge, langt mere end ved den værste influenza jeg nognesinde har haft. Der kom store ulækre klatter ud af mig, mere end i den vildeste fantasi. Derefter fik jeg at vide at det ikke var gået godt nok og jeg endte med en alm. abort.
men jeg hører at mange ingen problemer har...

Det var en god oplevelse Malene S
Hej med dig

Du hører naturligvis fra dem hvor det gik galt først. Men lad dig ikek skræmme helt væk.
Hvis beslutningen om abort er foretaget, så er det bare med at få det gjort hurtigst muligt.

Jeg fik en medicinsk abort i 2006.
To dage efter at have slugt den første pille begyndte jeg at bløde en smule. På tredjedagen var det ind på sygehuset for at sætte aborten rigtigt i gang.
Efter endnu en pille + to stikpiller fik jeg mange smerter og efter ca. 4 timer kom "klumpen" ud. Det var da bestemt ikke rart, men det var vigtigt for mig selv at være tilstede under hele forløbet. Når man har oplevet det, er det nemmere at komme over igen.
Jeg blødte i næsten 4 uger efter, og det tog da et par dage før alle slimhinder var kommet ud.
Det lyder ulækkert, men er bestemt det værd i forhold til en operativ abort hvor man skal under fuld narkose og hvor risikoen for at suge hul på livmoderen er tilstede.
En medicisnk abort er så tæt på en alm fødsel som man kan komme - uden at få et levende barn ud af det. Så det var det mest naturlige valg for mig.

Jeg håber det hjalp dig lidt. Held og lykke med det hele.

Mvh malene

Står midt i det.... missss
Ved det er længe siden spørgsmålet blev stillet, men svarer alligevel i tilfælde af andre der står foran spørgsmålet...
Jeg er selv i gang med en medicinsk abort, fik igår 3 piller der stoppede graviditeten og idag har jeg taget 3 stikpiller der hjælper livmoderen med at skubbe det hele ud. Fik rigtigt meget kvalme af pillerne igår, men havde nu også meget kvalme i forvejen. Ellers kun lidt mens smerter. Idag tog jeg de sidste 3 med prostaglandin og 2 timer efter startede jeg med at bløde. Det gør lidt mere ondt end mens smerter men kan sagtens holdes ud. Bløder stadig og ved selvfølgelig ikke hvor længe og om alt kommer ud, men indtil videre er det gået godt. Kvalmen er ækel men det er tanken om anæstesi også så derfor mit valg.

Det var ikke så slemt for mig Line22
Jeg har lige fået en medicinsk abort i tirsdags. Mandag fik jeg en pille der stoppede graviditeten, mærkede intet til denne pille. Tirsdag puttede jeg selv 2 stikpiller op der fik livmoderen til at trække sig sammen og "spytte" graviditeten ud. Efter at have puttet de piller op tog jeg også en pinex og sådan en gigttablet jeg havde fået med hjem. Jeg havde da ondt, Som kraftige mens smerter, men ikke noget jeg ikke ku holde ud og ikke noget jeg ikke ku slå meget ned med smertestillende. Jeg synes slet slet ikke det var så slemt som jeg troede. Jeg synes det var en okay oplevelse og jeg fik lov at gøre det hjemme, bare der var en der ku holde øje med mig.