Mediernes falskhed

Mediernes falskhed Guddommelighed
Medierne fortæller ofte usandheder for at sælge eller for at få tingene til at køre, som de vil have det. Hvor meget er propaganda og sensationssalg? Har vi overhovedet muligheden for at tjekke det? Forestil jer dette scenarie, at vi i Danmark f.eks. bliver udsat for propaganda i forbindelse med Irak-krigen....Hvad hvis det i virkeligheden er OS, der er de onde? Kan du modbevise det?

Jamen det er vi da Unlogged
hvad vil du gøre ved det?

Kan ikke huske p.o.t
Hvilken stor mand der udtalte disse ord "I krig er det første offer, sandheden" Så det er da bestemt vigtigt ikke at tage mediernes ord, for den absolutte sandhed. De kan kun beskrive en del af sandheden, og hvad der er sandhed for nogle er usandt for andre. Terrorister bliver frihedskæmpere ofte kaldt. Også dem der kæmper mod amerikanerne i Irak. Vi har ikke mulighed for at tjekke det. Hvis USA ikke havde gået ind i Irak, siger nogle at Saddam ville have fået masseødelæggelsesvåben på et tidspunkt, og vi ville leve i utryghed og uvished om han nu havde fået fat i nogle. Magtfordelingen i mellemøsten ville eskalere og nabolandene ville optrappe deres masseødelæggelsesvåben Krigen handler vel også om at beskytte interesser, ikke kun olie men også beskytte Israel mod Irak. Det er jo blot en tanke når man tager i betragtning at flertallet i det Amerikanske senat er Jøder!
Amerikanerne ved godt det ikke er populært med krigen i Irak. Og igen er det også bare en tanke at NU, lige i valgkampen, popper en "økonomisk krise" op af hatten. Så behøver kandidaterne ikke at bruge krudt på en tabt krig. Men tale om det der kommer vælgerne nærmest, deres egen økonomi.
Konspirationsteori, ville nogle sige. Ja men jeg tror ikke på den der krise bliver til noget. Når der står en ny Amerikansk præsident er den væk efter ganske kort tid. Kan du modbevise det [:)]

godt nwo
indlæg.Især i krig er det første offer sandheden.so true so true.