meeeget langsom sol

meeeget langsom sol Titian
Er det bare mig eller er indlæggene ikke ret lang tid om at blive fundet frem herinde på SOLen ?? Min computer er ellers ret hurtig, men lige når jeg kommer ind på SOL så går det meget meget langsomt. Nogen gange så langsomt at siden "Proxy Error 5000" kommer op.

Jeg har virusscannet min computer og den fejler ikke noget. Hvad kan det så være ??

ikke kun dig lala
hos mig loader alt på sol også irriterende langsom, på trods af hurtig pc og hurtig internet opkobling.
Jeg forestiller mig at det er noget med at deres server godt kunne trænge til noget mere fart, eller deres internet-hastighed, da der jo altid er mange på siderne.

Nej - det er ikke bare dig dulkis
det kører råddent herinde.

tak jeg er ikke den eneste akakakakak
troede et eller andet om min com. :)

Tak - så er jeg mere rolig :0) Titian
kunne heller ikke finde ud af hvad der skulle være i vejen med min computer...

ditto jacob.lykke
ja har det samme problem, ret så irriterende. måske deres server ikke kan følge med, eller så deler de server med en anden side som får ekstremt mange besøgende, det kan også være med til at sløve sol'en.

mh Jacob

Ja TAK rotterotte
Det skal jeg godt nok love for. Troede også først det var min computer der var noget i vejen med, men det er altså herinde at vi er gået ned i 1. gear. Det sker alt for tit at jeg også for error siden....grrrrr !!

Tjen penge hver eneste dag vele
Hej!

Jeg er lige blevet medlem af en klub på Internettet, hvor man ganske gratis kan downloade masser af tips og ideer til at spare penge i hverdagen. Der er også nogle gratis kurser, der fortæller, hvordan man tjener penge på Internettet, og sidst men ikke mindst har de et revolutionerende nyt system hvor man kan tjene rigtig mange penge hver eneste måned, blot ved at være gratis medlem!

Jeg kan som medlem invitere dig, så de kan få de samme gratis goder og indtægter som mig, og derfor sender jeg nu denne invitation til dig.

Hvis du har lyst, kan du se det hele her, det koster ikke en eneste krone, og du kan selvfølgelig melde dig ud igen når som helst, du ønsker det.

Her er et link til siden:

http://www.direktelink.dk/37091/