Menneskerettigheder

Menneskerettigheder STOP TORTUR OG MORD
Sådanne ting burde ikke kunne forekomme, og husk jeg stemmer IKKE på DF, jeg går nemlig ind for basale menneskerettigheder og det gør fascister ikke.


http://politiken.dk/udland/article441467.ece

det gør DF også sejler
de går ind for både demokrati og menneskerettigheder, i modsætning til venstrefascisterne, (det må være dem du mener) der brænder bydele og overfalder fredelige demonstranter ligesom deres forgængere brunskjorterne.

DF på hjernen vi@gra
Har du nu også fået DF på hjernen ligesom visse andre personer herinde. Denne dybt tragiske sag har da intet med DF at göre, men det er endnu et bevis på at ISLAM er er stenalderreligeon der indoktrinerer og hjernevasker folk. vi@gra

DF på hjernen? rodvad
Jo, i har fået DF på hjernen, I vil ikke høre nogen sandheder om partiet. Netop Iran har den slags "demokrati" som DF står for, de vores svar på islam.

det er dig vi@gra.
Det er sgu da dig rodvad der har DF på hjernen du kan ikke skrive et eneste indläg uden at blande DF ind i indlägget og du snakker om at väre enfoldig. Du er da den mest enfoldige person der er på disse sider. vi@gra

Siger en der rodvad
er virkeligt fascineret af diktatur, men kalder det demokrati.

Du må lede meget for at finde det uartige ord i dette indlæg.

jeg tror du er dum Anonym
DF går da netop imod arkefacistisk teokrati

læs cairo erklæringen så bliver du nok lidt klogere

rådvild bliver aldrig klogere sejler
han tror at importen af terroristiske voldsfascister kan hjælpe venstrefløjens landsforræddere i kampen for deres POL POT diktatur.

Hjælp fascisterne sidder på Danmark Professionel
Har I slet ikke opdaget, at grunden til , at DF har så stor magt er at deres sprog ligger på husmorniveau. De har fat i folk , der aldrig har forstået politik og som nu tror, at de forstår politik fordi de forstår Pia Kjærsgaard ord. De forstår bare ikke det der ligger bagved ordene. De forstår ikke, at der bag hendes ord er registrering af danskere fra fødsel til død, så man hurtigt kan internere folk med en anden mening , når hun kommer til magten. De forstår ikke, at hun siger, at hun hjælper de svage grupper, men i virkelighede foragter folk, der ikke kan arbejde og tjene penge selv. Hun fortæller kun om de ting der er " gode" ikke om hvordan hun langsomt har langt stemmer til et Danmark, der er på vej til diktatur.

ja, og her kan vi se deres gerninger sejler
http://avisen.bravehost.com/
http://www.balder.org/default.php
http://ikkemuslimsk.bravehost.com/

Nyttesløst info! symbiosen
Prof. og Rodvad har kun en ting på hjernen - kalifatet!

Den berigende kultur - hvor man giver 80 stokkeslag for at blinke med øjnene - hvis man kan se dem - under BURKAEN ?

Hjernevask Professionel
Jeg ved godt , at Bush bebudede, at enten var man med eller også var man imod. Du har udvidet det til enten er man med eller også er man muslim. Det er da en fattig konklusion og viser dumhed. Måske er du hjernevasket borgerlig, hvor demokratiske rettigheder såsom, at se kritisk på tingene er ved at blive udryddet, altså regeringen er ved, at indføre diktatur, ved at give aviser, radio, TV og os borgere mundkurv på.

Nytteløs? rodvad
Din "info" er ikke bare nytteløs, den er direkte fejlagtig. Mon ikke du tænker mere på kalifatet end "Prof. og Rodvad"?

Nazistiske Professionel
Du bør være noget mere kildekritisk. Dine links er supernazistiske og du nægter åbenbart, at se at disse kilder ikke er sandhed, men konstuerede og propaganda for syge menneskeres forsøg på, at indføre et totalitært system i Danmark. Den slags artikler er sidst set i nazityskland og den almindelige befolkning hoppede på dem dengang.

snak med din læge Anonym
du har det ikke godt -du kan blive rigtigt syg hvis din piafobi eskalerer

Er du fascist/racist sejler
siden du syntes alle vi ikke muslimske indvandrere skal have skyld for det lort og terror muhamedanerne laver overalt i verden. Er alle der ikke er rød-fascister nødvendigvis Nazister tror du ??
Tværtimod minder de rødes opførsel i uhyggelig grad om brunskjorternes i 30erne.
http://ikkemuslimsk.bravehost.com/

Trussel fra en DF Professionel
Jeg er godt klar over, at min mening er ilde hørt, men at det ligefrem skulle blive til trusler synes jeg er for meget. Du kunne blive en god livvagt i SS

Uhyggelig propaganda Professionel
Hvordan kan du bruge sådanne nazistiske kilder.

kig på billederne sejler
af de tævede og voldtagne piger, er det nazisterne der har gjort det. Se på andre af billederne, er det nazister, jeg tvivler, så vidt jeg har forstået står der islam på skiltene de går med.

det er stik modsat sejler
du slikker muhamedanerne i røven og er ligeglade med deres ofre, uanset ofrenes herkomst religion og hudfarve. Du tror alle der ikke er rød-fascister er nazister. Enfoldig tankegang. Min familie er farvet, men ikke muhamedanere, så vi kender alt til venstrefløjens landsforræderi vold og skabsracisme.

tilbage overlägen
Hvem har givet dig udgang uden min tilladelse professionel, kan du så komme tilbage på afdelingen. Ingen internet til dig, du har misbrugt det på det skammeliste så nu er det spändetröjen. Overlägen

er du ynkelig ?? Anonym
jeg har været på venstrefløjen længere tid end du har levet-i er søde men dumme og i ligner til forveksling de folk i tror i bekæmper.

Menneskerettigheder / Civile rettigheder - og forpligtelser nissemandinde
Det ergodt at der er menneskerettigheder og borgerrettigheder, samt forpligtelser; hvilket jo kendetegner et sociologisk bæredygtigt samfund, at man kollektivt enes om at have sikret nogle almene sociale behov og krav, selv DF ere gørjo anvendelse af menneskerettigheder , at DFernes indsigt og sociale forståelse af menneskerettigheder af og til synes at være på et noget lavt stade , kan skyldes sociologisk betinget stress og at der er for lidt satire ? her er et link til De Forenede Folks hjemmeside FN ; http://www.un.org/

Fred-Sikker-&Tryghed i Palæstina; Juhu for jøderne og zionisterne når de anerkender en bæredygtig palæstinensisk stat !

Intet nyt alment øko socialt bolig byggeri uden solenergi !

Rodvad for helvede.... charlee
Stop nu dine billige triks.
Du kan om nogen gøre det meget bedre.
Har du sammen med de øvrige venstrefløjsere i rød stue helt tabt pusten.
Kom nu med noget politisk realistisk, frem for alle disse pjattede billige overskrifter.

14% af den danske befolkning, repræsenteret lige fra den yderster venstrefløj og til det konservative folkeparti, støtte Pia K. og DF.
Du kan ikke tillade dig, at svine disse danskere til med dit sorte mudder.

Poul Nyrup Rasmussens far var klokkeren nazist med partibog og hele molevitten, det river vi da ikke dig i næsen hele tiden.

Forhold dig til den aktuelle nutidig politik.
Det gælder dig og dine øvrige venstrefløjs "venner".

Rodvad går i dameundertøj charlee
og plabrer løs om facister og diktatur fra forrige århundrede.

Smid nu klunset Rodvad, og kom op til overfladen.
Vi skriver faktisk 2007 og snart 2008.

Du har ret charlee
Rodvad er komplet forblænder af fortidens socialistiske diktaturer, og han ønsker denne tid så meget tilbage NUUUU, at han ikke ved, hvad ben han skal stå på, når han kaster sit mudder.

Dameundertøj? rodvad
Aldrig prøvet, ingen interesse.

Vår historie er meget ældre end kun ind i forrige århundre. For at leve i nuet, skal man huske historien for at fejlene ikke skal gentage sig.

Eller skal vi glemme forrige århundre for at glemme at det var Fogh/Lykketoft der "stjal" penge fra dig?

Vi skriver snart 2008 og også snart 2010, og vi skal arbejde på at fascisterne ikke kommer til magten igen, at DF har et internt diktatur, burde være deres problem, men de ønsker mere magt og indflydelse. Derfor skal vi ikke glemme hverken fascisme eller diktatur, kamufleret som "topstyring".

Stop Nu Rodvad. Den der med dametøjet charlee
har vi været igennem tidligere.......
Det er ikke en krimminel væremåde.
Det er heller ikke krimminelt at være i rød stue.
Begge dele er blot ikke ret velsete i det offentlige rum, blandt almindelige ordenlige redelige borgere!
Derfor skulle du hellere køre dine lyster lidt mere i det skjulte!

Men du fremturer med dit socialistiske bæ, så derfor må du forvente, at få tilsvarende realistiske klatter kastet direkte tilbage i din makeup.

Det gør mig oprigtigt ondt for dig.
Normalt holder puberteten op, inden det fyldte tyvende år.

Er du strandet rodvad
på Sri Lanka?

For det første lyver du, du ved ikke, har ingen bevis for min seksuelle tendenser. Jeg skammer mig ikke over den, kan ikke se noget unormalt i den. Havde jeg haft een af de tendenser du ævler om, havde det været indenfor det moderne Danmarks moralbegreber, og indenfor menneskeretten. Jeg kan tolere og acceptere dem der har disse tilbøjeligheder, men jeg matcher ikke dit billede.

Almindelige borgere har det godt med min holdning, faktisk også de borgerlige medlemmer jeg kender, har det godt nok i mit selskab.

ordet vi@gra
ordet sund fornuft kender du da kun fra ordbogen, ellers havde dine debatindläg ikke väret så hadefulde over for dem der er lidt mere realistiske end dig. vi@gra

Jaaajaaa Rodvad, selvfølgelig frasiger du dig at gå i dametøj. charlee
Det er helt forståeligt.
Og selvfølgelig er det alle andre der er fuld af løgn.
Det er bestemt ikke dig. Nnæææhhnnææ

Og hvorfor skulle du skamme dig over din sexualitet.
Hverken det at være bøsse eller transvistit er officielt forbudt her i landet.
Hvordan det evt. er i Norge, har jeg ingenkendskab til!

Og slutteligt er jeg ikke rejst til Sri Lanka endnu, men det varer ikke så længe.
Vi skal lige over julen og nytåret, så er vi tilgengæld osse skosåler!

Hils i Pan klubben.

lilkle dreng dog vi@gra
Kan du så komme tilbage i sandkassen hvor du hörer hjemme, eller er der nogen der har stjålet dit sandsät. vi@gra

Vi@gra og sharlee rodvad
tror det hører til menneskeretten at lyve og chikanere andre med nogle dumme påstande om andres seksuelle tendenser. For det første er løgnen grebet ud af den dumme luft, og for det andre, hører den debat ikke ind under politisk debat.

Det er vel også typisk at når DFelskere går til manden i stedet for bolden, når de ikke har flere argumenter.

Er du holdt op med at være bøsse charlee
Professionel:
Skal man ellers ikke have en sådan i din værnemagt?

Du skulle nu ellers høre efter charlee
hvad overlægen har sagt til dig.
Tilbage til afdelingen og Napoleon med dig.
Lige børn leger osse bedst!

Du har helt ret Goebbels propagandateori Professionel
Jeg vil tro, at det er noget de lærer på Dansk folkepartis kurser. Det er som Goebbels skrev i sin propagandateori: Aldrig indrøm noget, aldrig giv andre ret i noget, der er noget der er større end dig nemlig sagen. Hvis nogen er uenige med dig i det, så må du bruge alle midler fordi sagen er den største. Sagen var at indføre nazisme. Vi kan også se , hvordan den tyske befolkning efterhånden troede på alt det svineri nazisterne sagde om anderledestænkende.

afslöret vi@gra
Det var ikke så godt (U) professionel der afslörede du dig selv. Du er da en stor fan af Gorbbel siden du sådan kan kommme med citater udtalt af denne afskyelige person.
Men det forbavser ikke mig da du i kraftige og til tider i en skinger tone forsvarer en religeon og idelogi der meget ligner nazismen nemlig islam. vi@gra

Må jeg spørge? rodvad
Hvor har professionel forsvaret islam, og hvorved er islam og nazismen det samme?

Islam er en religion på linje med kristendommen. Ligesom islam har sine islamister der misbruger de religiøse, er der også kristne der misbruger kristendommen. Det hele på grund af magt og begær.

Selv om I vil overse at der i grundloven står at vi har religionsfrihed, så kan I ikke bare ændre dette, men I lader som om den ikke er der.

Misbrugerne, dem gør det ikke noget om man forbyder, kan det bevises at Hizb-ut-Tahrir er en voldelig organisation, så bør den forbydes. Kan det bevises at scientia bedriver vold mod folks sind, bør også denne forbydes. Begge disse organisationer misbruger religionsfriheden.
Men derfor skal hverken islam eller kristendommen forbydes, det er ligeværdige religioner.

Det er ikke grunden. hehehehehe
DF er blot en logisk konsekvens af, at rimelige mennesker er blevet forbudt munden gennem årene af demagogerne på venstrefløjen. Husk! Bliver man grundløst kaldt alt fra fremmedhader til nazist hver gang man åbner munden over urimeligheder og åbenlys reaktionær adfærd hos indvandrene, så bliver man ligeglad.
Venstrefløjen har sig selv at takke for DF.

Islam er........... hehehehehe
......600 år yngre end kristendommen og aldeles ureformeret. Er de fantastiske, afgudsagtigt ophøjede mennesker fra mellemøsten så meget mere intelligente end os andre, at denne religion nu befinder sig på samme stadie af verdslighed, eller er de ligeså dumme som os andre, logisk følgeligen, at islam for indeværende befinder sig på samme stadie som kristendommen under heksebrændingerne og den spanske inkvisition? (Husk et godt stænk ironi).

Vi tager den lige igen. Islam er.... hehehehehe
......600 år yngre end kristendommen og aldeles ureformeret. Er de fantastiske, afgudsagtigt ophøjede mennesker fra mellemøsten så meget mere intelligente end os andre, at denne religion nu befinder sig på samme stadie af verdslighed, eller er de ligeså dumme som os andre, logisk følgeligen, at islam for indeværende befinder sig på samme stadie som kristendommen under heksebrændingerne og den spanske inkvisition? (Husk et godt stænk ironi). ....

Denne tråd er flyttet Professionel
Ja den er

Og jødedommen? rodvad
Når det er så foragteligt at islam er så meget yngre end kristendommen, må kristendommen være foragteligt set i forhold til jødedommen.

danske nationalister Professionel
som dansk folkeparti, har stjålet hans program

Det handler om tid....... hehehehehe
.....til udvikling. Ikke om hvorvidt ældre i sig selv er bedre, eller ej.
Du er ikke særligt god retorisk.

Sikkert rodvad
Men hver i sær siger at deres tro er den eneste rigtige.

Jeg mener endnu at vi har religionsfrihed i følge grundloven. Og alle folketingsmedlemmer har skrevet under på at de vil respektere grundloven. Det er derfor enkelte prøver på at lade som om islam ikke er en religion.

Selvfølgelig er det en religion..... hehehehehe
...udover en masse (ubehageligt) andet. Dog betyder religionsFRIhed ikke det samme som religionsLIGhed.

Du har helt ret ! charlee
DF er ikke stueerene længere.

Her nåede DF bunden.
http://www.berlingske.dk/article/20071213/politik/712130080/

Menneskerettighedsforpligtelserne Gløgnisse
Det er da forskelligt hvordan menneskerettighederne implementeres og hvordan opdateringen af disse idealers status ser udafhængigt af periode og egn . . Fordi bøsser et sted skal have ret til ? bollerum ? og narkomaner fixerum ? kræves det ikke at alle bøsser alle vegne skal have præcis samme rettigheder til bollerum ! Hvis muslimske kvinder en egn skal have ret til at gå i broget burka får de samme kvinder et problem ved besøg i visse demokratiske regioner . . !

Måske er det skræmmende at kvinder og mænd en egn kan idømmes piskning men lur mig om ikke en del herboende spritbilister som hvis de kunne vælge piskning frem for fængsling i 14 dg - 4 mdr. ville foretrække det ? fremfor ikke at passe deres arbejde . .

Menneskerettighederne søges sikret og respekteret mange steder fx demokratisk og humanitært i Palæstina af både palæstinensiske og zionistiske og jødiske og kristne og juridiske og katolske og psykologiske og psykiatriske og muslimske og europæiske og arabiske og sydafrikanske og internationale humanitære menneskerettighedsorganisationer

Mon ikke en del palæstinensere ville foretrække ret så meget pisk hellere end at blive skudt på, se deres børn skudt, deres hjem buldozed, deres landskaber pigtrådsindhegnet, deres veje og infrastruktur checkpointkontrolleret . . . men usa giver ikke piske i militærhjælp

Valg mellem at blive kogt eller stegt Professionel
At de fleste systemer, har straf som eneste alternativ til en strafbar handling er tankevækkende. Mange strafbare handlinger udøves pga uvidenhed og uskolethed. Vi må sørge for, at undervisningssystemet ikke dropper elever som udviser anderledes adfærd. Lærere skal kunne vinde elever og dermed lære dem, hvordan man gebærder sig i et samfund, så vil kriminaliteten falde. Samtidig nytter det ikke nogen, at regeringen tager penge fra folk og gør dem fattigere, dette vil også øge kriminalitet.

lærerne ska vær mætte nok først Noknisse
Hvis lærerne er glade for at arbejde og ikke behøver at fortælle politikerne hvordan de meget gerne og hellere vil have forholdene ordne

Og hvis eleverne kan motiveres til frivilligt at gå i skole
Og går i skole af lyst til at virke der !


(30 - 60 % procent af folkeskole/grundskoleeleverne kunne gå direkte fra sjette/syvende klasse til en læreplads ! )

Charlee, hvorrdan henger det sammen pisken
med din profilbeskrevelse*Jeg ønsker en god debat, hvor vi sagtens kan krydse meninger og være hamrende uenige, uden at blive grove og direkte uforskammede.*?

Du er grov og uforskammet over for Rodvad. Du beskæftiger dig med løgne om hans seksualitet og forholder dig ikke til det han skriver. Er det fordi du selv er skabs pervers mand? For det er det jeg læser mellem linierne, et uhæmmet had?

Det eneste undskyldning for din opførsel må være at du er syg, måske syg i hovedet?

Hvis du ikke begynder at debattere på en anstændig måde kan du selv mærke forfølgelse i form af uforskammede påstande om dine egne seksuelle tilbøjeligheder.

Hej Pisken charlee
Mon ikke du skulle lægge din agressivitet lidt på hylden.
Hver gang Rødvad fylder et indlæg med løgn og løse udokumenterede påstande, giver jeg ham tilbage af samme skuffe.
Hvis du ikke kan se det, er der noget galt med dine læsefærdigheder.

Og til hvorvidt du tror om jeg er pervers, så kan jeg forsikre dig om, at det har du ret i. Jeg har gennem hele mit liv været aldeles aktiv, ud i det sexuelle liv.
Min hovedregel er og har altid været: Hvad to ellere FLERE LIGEVÆRDIGE MENNESKER er enige om, skal ingen blande sig i.
Se det mener jeg stadig.
Hvad gør du?
Putter/gemmer du din sexuellitet bag en facadem, for efterfølgende at blabre op?
Hvis du gør, så rigig god fornøjelse. Det bliver din helt egen sag!
Måske bliver du en dag voksen.
Med venlig hilsen

At kunne læse indenad, charlee
er en rigtig færdighed.
Mon ikke du skulle lægge din agressivitet lidt på hylden.
Hver gang Rødvad fylder et indlæg med løgn og løse udokumenterede påstande, og det er alt for tit, giver jeg ham tilbage af samme skuffe.
Hvis du ikke kan se det, er der noget galt med dine læsefærdigheder.

Og til hvorvidt du tror om jeg er pervers, så kan jeg forsikre dig om, at det har du ret i. Jeg har gennem hele mit liv været aldeles aktiv, ud i det sexuelle liv.
Min hovedregel er og har altid været: Hvad to ellere FLERE LIGEVÆRDIGE MENNESKER er enige om, skal ingen blande sig i.
Se det mener jeg stadig.
Hvad gør du?
Putter/gemmer du din sexuellitet bag en facadem, for efterfølgende at blabre op?
Hvis du gør, så rigig god fornøjelse. Det bliver din helt egen sag!
Måske bliver du en dag voksen.
Med venlig hilsen

Kan du ikke se sammenhængen, charlee
bør du overveje at få dine skolepenge tilbage.
Øvelsen går ellers ganske enkelt ud på, at man får svar som man råber i skoven.

Rodvad fylder gang på gang sine indlæg med lodrétte løgne og udokumenterede påstande.
Når han gør det, får han sin etikette sat i panden.
Altså berstemmer Rodvad selv, hvor tit han vil læse om det!

>>>Er det fordi du selv er skabs pervers mand?>>>
Over hovedet ikke skabspervers. Jeg er hamrende pervers, og det ved alle mine omgivelser.
Jeg er 63 år ung, og glæder mig over stadig at kunne frembringe slige påstande.
Kom bare med mere. Det er som fjer i hatten på en gammel mand.
Se mit billede i min profil.
Flot fyr ik`???

>> For det er det jeg læser mellem linierne, et uhæmmet had? >>>
Kun til socialister med knald i låget!
Anstændige politiske modstandere respekterer jeg fuldt ud.
Selv Rodvad respekterer jeg i det private rum, men ikke når han vrøvler!

Er du frk. Rodvad???

test charlee
2222222222222

Kun dine "sandheder"? rodvad
Du kommer selv med mange udokumenterede politiske løgne, både til højre og venstre. Dit idol, Pia har fået dom for at man må gå meget langt politisk, i at komme med påstande. Men det er endnu ikke tilladt at komme med den slags personlige krænkelser som du forfatter.

Og had? Hvilken anden betegnelse kan man bruge på di reaktion over at få slettet de groveste af dine personlige hetz?

Rigtigt: Sandheden er min! Amen charlee
Når det er sagt Rodvad, så skuffer du gevaldigt.
Du ved fra private mails, at jeg ikke stemmer på DF.
Jeg forsvarer demokratiet, når du og dine ligesindede, pådutter DF og Pia K. fejlagtige meninger og handlinger.
Når du uretfærdigt lyver om DF, bruger jeg samme medicin på dig.

Jeg ved ikke hvad der er sket med dig, siden du på dine gamle dage er blevet så sart og medtagen.
Har katten pisset på din sukkermad, eller er konen rendt med en anden?

>>>> Du kommer selv med mange udokumenterede politiske løgne, både til højre og venstre.>>
Nu løber din fantasi igen over med dig.

>>> de groveste af dine personlige hetz? >>>
Ja det er din egen medicin.

Men ser du Rodvad, jeg er ved at tabe interessen for dig og dine politiske platte løgne og holdninger.
Enten kan du tåle mosten og fortsætte i samme gamle godmodige stil, eller du kan sætte dig ned i din tøse krog og skumle, men så bliver det oftest uden mig!

Du ved om nogen, at jeg sætter pris på en politisk modstander, men der gælder samme regler begge veje.
Mod løgn kan der anvendes samme.
Kan du have en rigtig god Jul
M.v.h.

Du er vel en kærlig for tiden uhada.....
Charlee gå i spændetrøje fordi tumpen er på Skt. Hans i Roskilde derfor slipper charlee kun stinkendegylle

???? hehehehehe
Hvad mener du lige?

Til uhada..... - Kl. 09:40, 25.jan.2008 charlee
Beklager, men det er nu mest badebukserne jeg har luftet siden vi sidst debatterede.
Er lige hjemkommet fra det glohede herlige Asien.

Vdr. dit indlæg:
"Charlee gå i spændetrøje fordi tumpen er på Skt. Hans i Roskilde derfor slipper charlee kun stinkendegylle".

Beklager, men lige meget jeg prøver at læse dine linier, forbliver de helt og aldeles uforstående.
Er du patient på et statshospital, eller er du bare medlem af ULH ( Dansk ordblinde Samfund).[;)]