menneskets oprindelse

menneskets oprindelse anno2010
Historien om mennesket begyndte for mange millioner år siden i Afrika, hvor en abe for første gang rejste sig op på to ben.

Abemenneskerne var succesfulde, og mange forskellige arter blomstrede op. Nogle forstod at tilpasse sig det forandrende klima, mens andre ikke klarede udfordringerne og uddøde.

Efter flere millioner år så verden for første gang den nye art, der senere skulle lægge hele verden for sine fødder: Mennesket.


http://videnskab.dk/content/dk/temaer/tema_i_abens_fodspor


Menneskets udviklingshistorie læses i bagklogskabens lys fra forsteninger og gamle levn. Nye genetiske studier afslører, at vi stadig udvikler os, men hvor er vi på vej hen?


http://www.videnskab.dk/content/dk/temaer/tema_i_abens_fodspor/fremtiden_udvikler_vi_os_stadig

Til en generation med en særdeles bøjelig jalmar
´[;)]

... langstrakt tommelfinger, tilsat et ekstra led til at betjene det uundværlige værktøj intet individ i år 2040 kan leve foruden, maskinen der næsten på dette tidspunkt er vokset sammen med hånden - den unikke SMS-Telefon-Computer, S.T.C'en, som nu kommer frem ved et enkelt specielt vrid med samme tommel, og er klar til brug med det samme, denne S.T.C. får børnene som det første når de starter i vuggestueklassen kaldet minus 2'ente klasse.
S.T.C'en er unundværlig da ethvert individ, har sin indbyggede kode, hvorfor man bare taster ind hvad man synes man skal bruge ekstra ud over det køleskbet ifølge dens Computer manglede, og dette er så leveret og betalt - S.T.C'en bruges også til transportenhederne, da turen indtastes via denne efter man har sat sig i sædet.

Hele vores liv er i den lille dumme maskine,
der svarer til ca. 10 af dagens supercomputere!
Jeg håber sgu inderligt at jeg tager alvorlig fejl.[:|]

jalmar

Så du mener at du... gudsvej
...stammer fra abelignende forfædre?

why`? anno2010
Hvorfor har nogle mennersker andre farver..

Fordi Adam og Evas... gudsvej
...genetiske potensiale hadde kapasitet til det. Men på grund af devolutionen er vi genetisk sæt blit fatigere og svagere.