Menses

Menses Tina
Hej,

Jeg ved godt at dette spørgsmål sikkert ikke hører ind under dette emne, men nu skriver jeg altså her alligevel.
Jeg har ikke haft min menses de sidste to mdr. Jeg har aldrig haft sex, så hvad kan det være? Og er det noget jeg skal være bange for?

hvor gammel..? mig-manden
det er lidt svært at svare på.. hvor gammel er du? og hvor længe har du haft mens? det er vist ret normalt at det kan komme lidt uregelmæssigt det første års tid eller 2..

... Tina
Jeg er 19 år, og har haft det siden jeg var 11 år.

ups.. mig-manden
ja, okay så er det nok ikke lige det.... det kan jo godt en uregelmæssighed alligevel.. dyrker du meget sport?

hvor meget vejer du? henriette
lyder dumt men hvor meget vejer du? og har du tabt dig på det sidste?

anonym Anonym
det er nok nok ligerart st du fortæller hvor gammel du er for at du kan få hjælp fra nogen , så man hat lidt at gå efter, så vis du lige vil det så skal du bare se , .DET ER JO ikke nemt at se ud fra brevet hvor gammel du er

alder ingen hindring.. anonym
Hej Tina.

Det kan have mange årsager, så du behøver ikke blive nervøs. En lille ting som at du ændrer dine mad/spisevaner og hvis du regulerer dine motionsvaner, kan have indflydelse. Din psykiske 'tilstand' kan også gøre at den bliver en smule uregelmæssig, fx stress. Men vil råde dig til at opsøge din læge, hvis det fortsætter. Han/hun er der jo for at hjælpe.

Mens cmus
Nej, det kan have noget med føleser, vægt, seltillid og blance!
Sidste gang gik det oz 52 dage i mellen, og jeg har heller ikke haft sex endnu, men jeg har ændret lidt på min kost, det er det der har gjort udslaget hos mig!
Håber du kan bruge det til noget!
Knus