Menstration,strand og allways...

Menstration,strand og allways... mor til datter
Hej
Min datter (13 år) har menstration og bruger bind. Vi vil gerne på stranden - men ak ...man kan da ikke bade med allwayss , eller kan man ?
Selv bruger jeg jo tamponer, hvilke jeg mener hun er for ung til.
Nogen gode råd ?

Hun kan Anonym
Hun kan da sagtens bruge tamponer, der skulle vist ikke være noget i vejen for det. Med mindre hun da selv er meget imod det.

Hejsa! 1184
Nej det er ikke en særlig god idé at bade med et bind, da det jo hurtigt suger vand op til bristepunktet.

Jeg er 20 nu, men var selv 12 da jeg fik mens. Jeg brugte tamponner da jeg var 13, og selvom det måske virker "forkert" at en så ung pige skal bruge dette, så er det ikke for tideligt - med mindre hun selv har noget imod det :-)

- Sandie

Tror du tager fejl mor.. Chris <3
Hvis du selv bruger tampon, har du sikkert også engang brugt bind.. Hvilket jeg synes er helt vildt ubehageligt.. Tamponer gør ikke en flue fortræd, da da findes i mange forskellige størrelser (der findes også nogle til begyndere (mini hedder de)) Tamponer er udviklet helt specielt til at gøre gavn til kvinder, og unge piger. Hvis man bruger tampon med indføringshylster er det simpelthen umuligt at stikke den for langt op, og det er en skrøne det med at man mister sin mødom!!!! Du skal bare sætte dig ned med hende og simpelthen lære hende hvordan hun kommer den op. Øvelse gør mester siger man, og jeg vil garantere dig for hun vil elske dig for det..