Mere fra "Rodvad" og "Lady-in-red"s synderegister?

Mere fra "Rodvad" og "Lady-in-red"s synderegister? forklaring
HADERSLEV: Store børn i Haderslev, Kolding og Aabenraa blev hen over sommeren udsat for røverier af jævnaldrende udlændinge fra deres nærmiljø. Børnene turde ikke melde det af frygt for repressalier.

Foreningen Hjælp Voldsofre konkluderer, at når ofre, vidner og gerningsmænd er en del af en subkultur, er risikoen for at blive udsat for trusler mere aktuel, selv om det er meget sjældent, at ofre eller vidner bliver udsat for det.

Det skete tre gange i Aabenraa, to-tre gange i Kolding og to gange i Haderslev hen over sommeren.

Læs mere i JydskeVestkysten eller e-avisen onsdag

moderen elven
Jeg har lige kigget lidt i Jydske Vestkyst og det ser ud til at moderen i Tøndersagen får en tidsubestemt behandlingsdom.

Mange af rodvad
2. generation har nok lært af vor rockere, det er ikke mange år side de var ene på banen med presse beboerne i et område.

Hvorfor skal du altid Hans Kurt
Bortforklare de kriminelle muslimers utallige voldsforbrydelser med at det er alle andres skyld, at andre har "lært" dem det o.s.v.?

Halal-hippier som dig er til at brække sig over.

rodvad gamle nar boris karloff
Hvis det var unge af jødisk afstamning der havde opført sig på denne svinske måde. Så havde dit tastatur glødet. Dui er og bliver en NAR. MEN som sædvanlig så prøver du ligesom burkaen på at bortforklare ploblemerne. Du er så naiv at den eneste muslim du kender er din lokale grønthandler, der aldrig har arbejdet SORT, da han handler med grønt. Jeg kan kun skrive det på denne måde. Hvis du byttede hjerne med en kylling, så ville kyllingen blive snydt. boris karloff

Rodvad foretrækker muslimske drenge. sandheden
Det er jo en offentlig hemmelighed at disse drenge som regel får deres seksuelle debut med voksne mænd. Mon ikke at rodvads forkærlighed ligger til grund i at han "skoler" en af dem i ny og næ?

Bortforklare? rodvad
Jeg mener at læ remesterne skal med i billede, og årsagen kan være med til at løse problemene.
Man skal ikke skyde spurv med kanoner.
De problemer der i dag med nogle 2. g. ligner de problemer vi altid har haft med de unge fra visse boligkvarter.

Nej rodvad
jeg tænker med det hoved jeg har over halsen, men jeg har lagt mærke til at det er enkelte her der tænker med underlivet.

Fejl rodvad
Problemet er ikke hverken muslimer, jøder eller kristne. Man skal ikke se på deres religiøse baggrund dersom man vil finde løsningen.
Flokken får også skylden for ting de ikke har været med til så de "kan da godt gøre tungene selv, de får ligevel skylden".
Det er også manglende muligheder for aktivitet der får de rodløse til samles om hærværkene.

bonde anonym
du må være solens største nar