mere job end nogensind

mere job end nogensind kontor/alt mulig mand
giv mig en..

hvor?

skriv hvis du ved job for mig!

Du går bare ind på SOL. mandaabenraa
http://www.job-guide.dk/?partnerid=sol
Det hele kan ordnes bag dig computer. Kom nu lidt i gang og slut med det der kontanthjælp uden aktivering.
Hvis du ikke kan finde et arbejde , er der noget helt galt med dig , så vil du ikke arbejde.

Hvis du kun har lært aborten
At genfortælle koranen, så får du ikke noget job, og er henvist til at leve af socialhjælp, som bliver betalt af gode kristne mennesker

Hvis du har lært at regne, skrive og læse så er verden åben for dig, du kan få job alle steder

Er alle så syge i åbenrå fru Nielsen
Jeg kender flere, der gerne vil have et arbejde, men de kan squ da ikke få noget.
Forretningerne vil have uddannet personale,supermarkederne vil kun ansætte dem under 18, eller kun 15 t om ugen,akademikerne vil ingen have,samtlige kontorjobs/regnskab osv heller ikke resultat,-jaman du må da gerne fortælle mig, hvor der er et ledigt fuldtidsjob til en der kan regne og skrive og har en alenlang uddannelse bag sig. TAK.

Løgn og latin Den arbejdsløse
Fortæl mig lige helt konkret, hvor der er et ledigt job, ud over de der tåbelige hendvisninger til job sider, dem kender alle..... jeg har søgt ufatteligt mange job, lige fra lederstillinger til ar stå ved en maskine på fabrik, intet resultat.

Arbejdsløse NickoM
Folk som stadig siger de ikke kan få arbejde, selv om de har søgt alt mellem himmel og jord, Kommer jo aldrig i arbejde, da der aldrig har været så stor mangel på arbejdskraft. Jeg nægter simpelthen at tro på at man ikke kan finde et arbejde i dag, hvis bare man har 2 arme og ben og er nogenlunde velfungerende i hovedet. Kig f.eks på nedenstående link, (DE MANGLER 400 MEDARBEJDERE DER IKKE BEHØVER DE STORE KVALIFIKATIONER, SÅ SE AT KOMME IGANG!): http://www.citymail.dk/arbejde_cm.asp
Hvis det er fordi du bor et sted i landet hvor de ikke rekrutterer så skriv hvor du bor henne så skal jeg nok prøve at finde noget til dig.