Mere plads på harddisk

Mere plads på harddisk konfliktkurt
Hejsa

Jeg har en Macbook pro med på Mac software og Windows vista software. Jeg har dog ikke særlig meget hukommelse på Vista fordi ham der havde computeren inden mig har valgt at give Mac alt hukommelsen. Hvordan ændrer jeg på det? Sådan så den hedder 80/20 til vista favør?

Mange tak for hjælpen!

Hukommelse eller lager? K. E. Jensen
Jeg forstår simpelthen ikke dit spørgsmål.

Er det ekstra harddisklager (altså fast lager plads) på din Vista partition, du søger?
Eller er det ekstra tildeling af RAM i Vista, du gerne vil have?

Hvis det første er tilfældet (altså mere fast lagerplads), er der et fantastisk partitioneringsprogram, der hedder "Partition Magic", dette kan du bruge i din Windowssession.

Hvis det derimod drejer sig om mere hukommelsestildeling og Vista ikke udnytter den fysiske hukommelse, så kan du administrere dette i Vista via kontrolpanelet og avancerede systemindstillinger. Hvis det drejer sig om logisk plads (virtuel hukommelse) så kan du tildele det som ekstra harddiskplads også inde under samme sted.

okai konfliktkurt
Okai når jeg tænder min MAC så kan jeg vælge imellem om jeg vil bruge Vista eller MAC softwaren. Når jeg vælger Vista og går ind og kigger på min lokal disc, så har jeg kun 24 GB i hukommelse. Men hvis jeg vælger MAC softwaren og kigger under hukommelse, så har jeg ca. 150gb hukommelse. Da vil jeg gerne have flyttet noget af hukommelsen så jeg kan bruge den i Vista softwaren....

Det er ikke hukommelse K. E. Jensen
Det, du omtaler er ikke hukommelse, men derimod fast lagerplads = harddisk plads.

Det kan godt være, at Windows Vista har en partitioneringsfacilitet indbygget i sig (det ved jeg dog ikke), men ellers ville jeg som sagt anbefale dig programmet Partition Magic til at ompartitionere lidt af din MAC partition til en partitionstype, som Windows Vista kan forstå.

... konfliktkurt
kan du sende mig et link hvor jeg kan downloade det gratis?

Vista kan da selv DivX
http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-6170510.html

... Konfliktkurt1
Jamen det er jo ikke Vista softwaren der skal skrumpes, det er jo MAC.... Hvordan gør jeg det på Mac'en?